שלום לכולם,
התגייסתי לפני כארבעה חודשים עם פרופיל 45 נפשי, עקב טראומה מסויימת בעבר.
הנתונים שלי די גבוהים (קב"א 54 דפ"ר 90) ויש לי קצת ידע במחשבים, אבל בגלל הפרופיל הנפשי לא הציעו לי שום דבר איכותי אלא הדברים היחידיים שהציעו לי זה להיות פקיד קרוב לבית.
כעת אני בבסיס השלישות ברמת-גן בתפקיד פקידותי, די נחמד שם ויש שם תנאים טובים(בסיס פתוח,שעות טובות אנשים נחמדים) אבל אני לא עושה שם יותר מדי וזה לא מה שחיפשתי לעשות בשירות הצבאי, אלא קיויתי לקבל תפקיד איכותי ולתרום כמיטב יכולתי לצבא, ממש לא אכפת לי מהתנאים..
עכשיו יש לי את האפשרות לבטל את הסעיף הנפשי ואז הפרופיל שלי יעלה ל64 רפואי, השאלה היא האם באמת יש סיכוי שיציעו לי דברים טובים(כמו מודיעין,מחשבים וכו'..) או שרוב הסיכויים שיתקעו אותי במקום כמו הטכני בחיל האוויר (שאני לא אסתדר שם וגם זה לא מה שאני מחפש...) בגלל שאני כבר מגוייס ולא עשיתי מיונים קדם צבאיים..
יש לי חבר עם סיפור זהה שיש לו קב"א 56 דפ"ר 90 שגם הוא בתפקיד פקידותי והוא ביקש שאני אשאל גם בנוגע אליו, הבעייה אצלו היא שיעלה לו הפרופיל ל72 לאחר שהוא יבטל את הפרופיל הנפשי.
שמעתי סיפורים על אנשים שעשו זאת ותקעו אותם באיזה חור בתפקידים לא הכי נחמדים, אמנם אני לא יודע מה היו הנתונים שלהם, אבל אני מפחד שיקרה לי אותו הדבר, ואח"כ לחזור לאיפה שהייתי כבר לא יהיה ניתן...
בקיצור, האם יש סיכוי שאקבל משהו טוב למרות שאני כבר מגוייס ושלא עברתי מיונים קדם צבאיים?
תודה מראש
.
נ.ב: מצטער אם אני עובר על חוקים מסויימים של הפורום, אני חדש ואינני יודע את החוקים, תעירו לי ואערוך את ההודעה.

ציטוט ההודעה