כולן אוהבות שגומרים להן בפנים או שזה רק כוכבות פורנו?
כולן אוהבות שגומרים להן בפנים או שזה רק כוכבות פורנו?
|
|
רוב הנשים לא אוהבות שיגמרו להן בפנים. אבל זה מה שגברים אוהבים אז עושים את זה בפורנו.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח
זאת השאלה הכי מפגרת ששמעתי מעודי מה זה איפה הן אוהבות?!
אין פה שאלה של אהבה בכלל זאת ההעדפה ולרוב אתה פשוט גומר בחוץ ולא על הפנים או משהו זה לא איזה טאבו..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 01-02-2010 בשעה 21:17.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
רוב הבנות חושבות שזה מגעיל ומעדיפות לא ליראות את זה ביכלל רק הכוכבות פורנו חייבות להיצטלם ככה
!מישתמש שפיץ!
וואו אתה אידיוט
השאה אמורה להיות איפה רוב הבנים מעדיפים לגמור .
וזה כמובן בפה של הבת בנות אל מעדיפות שימגרו להן על כל חלק שבגוף
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
על כף היד, ככה היא יכולה להדביק פתקיות שלא תשכח מה היא צריכה לעשות.
איך, איך איך איך איך אתה מעז להגיד שאתה בן 19, אתה לא מבין שאתה מסגיר את עצמך עם השאלות האלה.
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
התשובה האמתית היא שאין מקום ידוע הכל לפי הדפקה של הבחורה וכמה פורנו היא ראתה בחייה או מי זיין אותה קודם והרגיל אותה לשטויות של פורנו.
ואחי תעשה טובה פורנו זה כמו סרט אימה המרחק בין המציאות לסרט הוא ענק!!! ואני ממליץ לך להוריד את המינון כי במצב שאתה נמצא בו הבחורה היחידה שתגמור לה בפנים תהיה בובה מתנפחת...
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יש כמה מקומות
על הלבלב
וגם על הכבד
וגם אפינדיצי'ט
מה אתה שלך מרביץ לך?
עלק בן 19
ילדות קשה צעצועים מבטון אבא מרביץ בבית
נערך לאחרונה על ידי SkyAgric; 02-02-2010 בשעה 03:09.
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
חחח אתה והוא יכולים למצוץ לי...פורום של מתרוממים...יחי ההבדל הקטן בין F X P לאטרף
נערך לאחרונה על ידי parsikamsan; 02-02-2010 בשעה 15:16.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 02-02-2010 בשעה 16:09.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update