וואלה זה כמו פריקה אבל זה גם דיון, אני עכשיו מדבר בכנות ורק בכנות, אז לא לעשות צחוק מהנושא ולא לקלל ולהגיב לא לעניין.
טוב אז ככה, אם אתם חושבים שאתם מכוערים או משהו, תדעו, זה לא מה שישכנע משהי לגמרי שאתם לא טובים בשבילה.
אני יביא דוגמא על עצמי:
אני לפי דעתי חושב שאני מכוער, וואלה מדבר בכנות, חלק אומרים שאני נראה טוב וחלק אומרים שאני נראה בסדר, אבל אם אני דלוק על משהי אני אומר לה את מה שאני צריך בפנים, ווואלה ? זה עובד לי, רק לפני כמה זמן ילדה שאני מכיר נפרדה מחבר שלה וממש בא לי עלייה, קיצר התחלתי לדבר איתה והחמאתי לה על כל מה שאני חושב שבאמת מחמיא לה, אני אישית מדליק אותי שפתיים של נשים, ולה יש שפתיים מדהימות, ככה אמרתי לה והילדה הזאת נחשבת אחת הילדות הכי כוסיות וחמודות בשכבה ושמעתי אותה לא פעם ולא פעמיים מדברת עליי, אז דיברתי איתה בכנות מה היא חושבת עליי היא אמרה שאני חמוד וכאלה..
ואני חושב שאני מכוער !
ויש עוד כמה "ידידות" כוסיות שלי שבא להן עליי, ודוגרי אני לא נחשב לא יפה, לא אחד שהוא "מקובל" או משהו, יש לי ביטחון עצמי, אני אומר מה שעל הלב שלי וזה מצליח לי יופי, ועוד כלל אחרון תצחיקו את מי שבא לכם עליה/עליו, רק יעזור, אם אתם מכוערים, או חושבים שמכוערים זה לא מה שיקבע הכל, תנו לעצמכם צ'אנס ותבינו שכדאי
פריקה - דיון .. תגיבו על זה אני רוצה הרבה תגובות.

ציטוט ההודעה
Iverson