אחי יש את כול הPQ שאני אומר הכול זה גם DujoPQ החדש עם אתה מכיר?
|
|
Mu Lung Dojo לא? וכן יש את זה יונתן הוסיף... אבל זה בטח יצא רק בפאטץ' V2.00 או V3.00 ככה...
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
מתי השרת נפתחחחח?
קרידיט לקטי =]
לדעתי פשוט צריך ליפתוח בלי כל כך הרבה תוספות ו פשוט כל כמה גירסאות תוסיפו את הדברים, בינתיים שימו את מה שיש לכם ותיפתחו !!!
המון ילדים מחכים!
נערך לאחרונה על ידי nadav052; 03-02-2010 בשעה 19:46.
מתי אתה פותח את השרת?
קופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקוקופאקו פאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקוקופאקופאקופא קופאקופאקופאקופאקופאקו
קופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקוקופאקו פאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקוקופאקופאקופא קופאקופאקופאקופאקופאקוקופאקופאקופאקופאקו פאקופאקופאקופאקוקופאקופאקופאקופאקופאקופא קופאקופאקוקופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקו פאקוקופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקו
קופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקוקופאקו פאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקוקופאקופאקופא קופאקופאקופאקופאקופאקו
הה
קופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקוקופאקו פאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקו
קופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקו
אם הם ייפתחו וישדרגו רק בגירסאות הבאות ,
הרבה ממכם ייתאכזבו ויפרשו -רושם ראשוני הכי חשוב..
להבא YUVAL,ספאם כזה יוביל לאזהרה.
נערך לאחרונה על ידי SmexyApplE; 03-02-2010 בשעה 19:54.
-הצ'אנל שלי-
http://www.youtube.com/user/xGrOffical
תנו להם לעבוד בשקט בלי להלחיץ אותם. תנסו אתם לעבוד מתי ש150 אנשים אומרים לכם "נו כבר!" "תפתחו את השרת" "שרת מעפן לא פתחתם" "מה V2 אני לא רוצה לשחק."
תנסו אתם לתכנת ולעבוד לפני שאתם מתלוננים.
גם אני הייתי מתלונן לפני שנה וחצי ככה אבל עכשיו שאני מתכנת ומעצב והכל ומעצב לחברה (שלא קשורה למייפל) זה הרבה לחץ.
אז פשוט תשתקו! כי אתם גם מספימים וינעלו וגם סתם מציקים
S4 League - 'UltimateBullets // BlastoffSpy // TazerBlade' <<My Chars
מה קשור הם אמרו 2.2 אשמתי?
קופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקוקופאקו פאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקוקופאקופאקופא קופאקופאקופאקופאקופאקוקופאקופאקופאקופאקו פאקופאקופאקופאקוקופאקופאקופאקופאקופאקופא קופאקופאקוקופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקו פאקוקופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקוקו פאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקוקופאקופא קופאקופאקופאקופאקופאקופאקוקופאקופאקופאקו פאקופאקופאקופאקופאקוקופאקופאקופאקופאקופא קופאקופאקופאקוקופאקופאקופאקופאקופאקופאקו פאקופאקוקופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקופא קוקופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקוקופא קופאקופאקופאקופאקופאקופאקופאקוקופאקופאקו פאקופאקופאקופאקופאקופאקוקופאקופאקופאקופא קופאקופאקופאקופאקו
חח בהצלחה עלאק הוא היה אמור להיפתח לפני שש ימים
חחח כן צודק XDD