קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] גיוס למג"ב
    על ידי magav בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-08-2008, 00:12
  2. [שאלה] מדריך כושר קרבי
    על ידי DerJager בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-02-2008, 16:46
  3. [שאלה] גיוס
    על ידי T0Blerone בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 04-01-2008, 17:18
  4. (שאלה)גיוס למשטרה הצבאית
    על ידי Michael1232 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 21-05-2007, 18:28
  5. [שאלה] בקשר לכושר קרבי
    על ידי KoChiNi בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 16:12
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

[שאלה] גיוס לשירות קרבי

ברירת מחדל [שאלה] גיוס לשירות קרבי

שלום.
    יש לי פרופיל 97,אני לא יודע אם להתגייס לקרבי או להוריד אותו ממש קשה לי להחליט גם שחשבתי הרבה מאוד לבד ולא הצלחתי להגיע לשום מסקנה או קצה חוט שמעתי הרבה דעות של הרבה אנשים ואני ממש ממש מבולבל,מצד אחד אני מודע לתרומה ולסיפוק מצד שני אני מודע לכושי ולסיכון לעומת זאת אם אני יהיה גובניק יהיה לי הרבה יותר קל ואפילו יכול להיות יותר כיף שבוע שבוע,ואפשר להכיר גם בנות לעומת קרבי שאתה מכיר בנים מה שאני מבקש ממכם זה שתיתנו לי מידע על מה זה להיות קרבי {כמו יציאות,הרגשות}וכאלה,
    תודהה מראש!

2. קישורים ממומנים

זו החלטה קשה אחי אבל לא יודע מה איתך אני יש לי הרגשה שאני אזרח במדינת ישראל אני חי פה 18 שנה בהרגשת ביטחון שבגבולות יושבים חברה צעירים ששומרים עלינו... אז הגיע התור שלנו עכשיו לשמור על על הילדים הקטנים שרוצים כמוני לגדול בהרגשת ביטחון אני יודע שזה מסוכן וזה קשה והכל ואי אפשר לתאר את הקושי הנפשי והפיזי בכלל אבל אני מרגיש שאם אני לא אתגייס לקרבי ואתן את ה100% שלי בשביל המדינה אז אני ארגיש רע עם עצמי וזה תמיד ישב עלי.. לא יודע איך אתה מרגיש אבל לדעתי אתה צריך להתגייס לקרבי להכיר בנות יש לך לפני הגיוס ואחרי הגיוס ואל תדאג לגבי זה חחחח תתגייס לקרבי תרגיש עם עצמך שאתה יכול לתת מעצמך שאתה עושה משהו משמעותי לשרת את המדינה שלך בגאווה אלה הרגשות שלא תמצא אצל בנות ושתהיה בבית כל יום ב5 אחה"צ.. תתגייס לקרבי תן את ה100% שלך זו דעתי..

משתמש מתחיל האוואטר של Itzzzik
    לייקים
    0
    נקודות
    50

starwars צודק.. לדעתי בשירות צריך לתת את המקסימום.. אלו 3 שנים שלא יחזרו על עצמם וחבל לא להשקיע בהם. הגנו עלייך לפניי שאתה התגייסת ועכשיו תורך להגן על אלו שיגנו עלייך בסיום שירותך .. זאת החלטה מאד אינדיבידואלית אבל לדעתי עדיף תמיד לתת את המקסימום..
    קרבי זה הכי, אחי

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

אל תדאג לגבי בנות, אם אתה קרבי אתה חוזר הביתה עם נשק וכומתה תצטרך להרחיק אותן עם מקל חשמלי
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

ציטוט נכתב במקור על ידי Rolsrois צפיה בהודעה
    אל תדאג לגבי בנות, אם אתה קרבי אתה חוזר הביתה עם נשק וכומתה תצטרך להרחיק אותן עם מקל חשמלי
    חחחחחחחחח אתה מספיק פתטי בשביל להאמין לשטויות האלו ששמעת?
    סמוך עלי שברגע שמישהי כבר תרצה אותך, היא תתבאס עלייך מספיק כי היא תראה אותך פעם בחודש וחצי.

ציטוט נכתב במקור על ידי lukasH צפיה בהודעה
    סמוך עלי שברגע שמישהי כבר תרצה אותך, היא תתבאס עלייך מספיק כי היא תראה אותך פעם בחודש וחצי.
    צודק חחח וגם תחשוב מה אתה רוצה להיות דבוק לתחת של חברה שלך כל הזמן? תחזור הביתה אחרי שבוע שבועיים שלא ראית אותה רק תרצה לחבק אותה לא יותר מזה.. עדיף על כל ג'וב שבעולם

משתמש מתקדם האוואטר של Lox
    שם פרטי
    בוריס
    לייקים
    3
    נקודות
    50

starwars
    חחח צודק אחי ככה אחרי הרבה זמן שלא ראיתה אותה יש מה לעשות ועל מה לדבר

ובקשר לנושא
    אחי לפי החתימה שלי אני חושב שתבין מה אני מציע

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ

מה אתה צריך מישהי שתיגרר אחרייך שלוש שנים? אתה נכנס לבר, תופס מישהי לאותו לילה והולך הביתה. יש לי מספיק חברים קרביים לאשר את זה..

ציטוט נכתב במקור על ידי starwars צפיה בהודעה
    צודק חחח וגם תחשוב מה אתה רוצה להיות דבוק לתחת של חברה שלך כל הזמן? תחזור הביתה אחרי שבוע שבועיים שלא ראית אותה רק תרצה לחבק אותה לא יותר מזה.. עדיף על כל ג'וב שבעולם

מה אתה בבון אתה סותר ת' עצמך אחי

ציטוט נכתב במקור על ידי Rolsrois צפיה בהודעה
    מה אתה צריך מישהי שתיגרר אחרייך שלוש שנים? אתה נכנס לבר, תופס מישהי לאותו לילה והולך הביתה. יש לי מספיק חברים קרביים לאשר את זה..
    שיהיה בהצלחה לחברים הקרביים שלך.

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ

שיהיה בהצלחה לחברים הקרביים שלך.

תודה מותק

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

מנסיון, אין מה להשוות מבחינת הרגשה.

שירות קרבי בונה אופי, ביטחון עצמי ונותן ערכים חברתיים אחרים. אתה מרגיש מסופק יותר,
    כשאתה ממורמר אתה ממורמר ביחד עם חברים שלך, אתה אולי לא מזיין את חברה שלך 4 פעמים בשבוע, אבל
    אם אתה מוצא חברה שתשאר איתך למרות כל החרא, מצאת מישהי שבאמת אוהבת אותך, ואם לא כוס אמא שלה ויש
    מליון כמוה.

כשאתה עושה יומיות אתה בבית, אבל אין לך חיים יותר מידי. מרגיש שטוחנים אותך אם אתה יוצא ב4 ולא ב2. אתה מעביר את הזמן מיום ליום, שזה א'- מבאס רצח, ב'- לא זז. ה"חברים" שלך הם חברים בין 9 ל 4, ואם הם יצטרכו לעשות שמירה אחת במקומך, גם זה הם לא יהיו. אתה מקבל פקודות מחבורה של אפסים שלא עשו כלום בשירות שלהם חוץ מקורס קצינים שהוא בדיחה גרועה וחושבים שהם לוחמים בגלל זה.

זו דעתי אחרי שהייתי בשני הצדדים.
    קח אותה או שלא, החלטה שלך. אם יש לך בעיה רפואית אמיתית, השירות הצבאי לא שווה את הבריאות,
    אבל אם לא? רק יחידות לוחמות. חבל שתרגיש שביזבזת 3 שנים מהחיים שלך.

טוב לא יודע מי מכל אלה שהגיבו פה באמת נמצא בצבא וזה קל לדבר כשאתה לא במערכת.
    אני אגיד לך דוגרי, להיות קרבי זה מאוד לא פשוט. כמו כל דבר בחיים יש לזה יתרונות ויש חסרונות...
    מצד אחד, זה קשה... אתה מרגיש שלקחו ממך את החופש שלך. כל הזמן רק מקבל פקודות, עושה דברים שלא תמיד יש זין לעשות אותם, ישן לא טוב אוכל לא טוב... פיזית עובדים מאוד קשה (כמובן תלוי לאן תגיע בקרבי).
    נשמע קשה? כן זה קשה... אבל מצד שני יש לך חברים שבחיים לא תפגוש! פעם עשית כפיות עם חבר שלך? אני מניח (ומקווה) שלא... אבל כשאתה שוכב בשטח ב3 לפנות בוקר קופא מקור ואין לך איך להתחמם אתה מחבק את חבר שלך כמו שלא תחבק אף בחורה בחיים שלך. כשאתה לא סוחב בעליה חבר שלך ידחוף אותך מאחורה... כשהתיק יהיה כבד אז הוא יקח אותו ממך למרות ששניכם גמורים וכמובן להיפך... כשאתה גמור מעייפות ובקושי סוחב את עצמך אתה גם תתן יד לחבר שלך ותעזור לו ותראה איזה הרגשה טובה זאת. אתה מגלה על עצמך דברים שלא חשבת שאתה מסוגל לעשות מבחינה פיזית.. אתה מבין כמה שהכל בראש.
    הגאווה היא ענקית... לצאת הבייתה אחרי שבוע שטח קשה שנקרעת... לעלות על א' לנסוע באוטובוס ואתה יושב בהרגשה שוואלה עשיתי משהו.
    פתאום יהיה לך ערך לכל הדברים שלקחת כמובן מאליו עד היום... אתה תצא לסופש בבית ואתה תעריך כל דקה שיש לך בבית.
    ולגבי בנות? שמע זה יותר קשה כי אתה הרבה פחות בבית אבל זה אפשרי ושלא יבלבלו לך את השכל.
    יום אחד חזרתי מהצבא והלכתי ישר לביצפר שלי לקחת את התעודת בגרות שלי... אתה יודע איך הבנות מסתכלות עליך?
    קיצר בסופו של דבר זה לא כזה נורא ויש הרבה רגעים של גאווה עצומה וכיף ויש רגעים קשים ובמחשבה אחורה הרגעים הקשים זה מה שעושה אותך כל כך גאה.

שמע, הרבה פעמים מדמים את הביטחון של המדינה לאלונקה... עד היום היה מי שסחב בשבילנו את האלונקה הזאת ואנחנו גדלנו 18 שנים בלי דאגות בזכות אותם אנשים ששמרו עלינו, היום הגיע תורנו להיכנס מתחת לאלונקה הזאת. אנחנו נמצאים במדינה שהביטחון הוא נושא קשה ובעייתי ואין מה לעשות צריך לתת מעצמנו.

מי שקורא לקרביים פראייר יכול לדחוף אצבע... תאכלס אני מוכן להיות פראייר בשביל תושבי הצפון שאכלו חודש שלם קטיושות על הבתים וישבו במקלטים. אני מוכן להיות פראייר בשביל תושבי שדרות ש8 שנים חיים בפחד מהקאסמים... בשבילם אני מוכן להיות פראייר.

ישי התותח

*אניר רוצה להגיד תודה למי שהציע עזר והשקיע עד כה,אכן תשובות מספקות מאוד,
    אני יודע שהצבא זה לא תכנית כבקשתך וכו' אבל נאמר ואני רוצה להתגייס לקרבי לא יודע עדיין לאיזה יחידה אבל בכל אופן אני יוכל להגיד להם שאני רוצה תקופת ניסיון כדי לראות איך אני משתלב במידה ולא יהיה לי ממש ממש רע וזה ייסבל בעיניי אני ימשיך אבל אם זה יהיה בלתי ניסבל בעיניי אז אני יפסיק את השירות ויהיה תומך לחימה לא בתוך היחידה סתם לדוגמא בתל השומר {איפה שיזרקו אותי},הייתי רוצה לדעת אם דבר כזה הוא אפשרי?
    תודה לכולם!

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    טוב לא יודע מי מכל אלה שהגיבו פה באמת נמצא בצבא וזה קל לדבר כשאתה לא במערכת.
    אני אגיד לך דוגרי, להיות קרבי זה מאוד לא פשוט. כמו כל דבר בחיים יש לזה יתרונות ויש חסרונות...
    מצד אחד, זה קשה... אתה מרגיש שלקחו ממך את החופש שלך. כל הזמן רק מקבל פקודות, עושה דברים שלא תמיד יש זין לעשות אותם, ישן לא טוב אוכל לא טוב... פיזית עובדים מאוד קשה (כמובן תלוי לאן תגיע בקרבי).
    נשמע קשה? כן זה קשה... אבל מצד שני יש לך חברים שבחיים לא תפגוש! פעם עשית כפיות עם חבר שלך? אני מניח (ומקווה) שלא... אבל כשאתה שוכב בשטח ב3 לפנות בוקר קופא מקור ואין לך איך להתחמם אתה מחבק את חבר שלך כמו שלא תחבק אף בחורה בחיים שלך. כשאתה לא סוחב בעליה חבר שלך ידחוף אותך מאחורה... כשהתיק יהיה כבד אז הוא יקח אותו ממך למרות ששניכם גמורים וכמובן להיפך... כשאתה גמור מעייפות ובקושי סוחב את עצמך אתה גם תתן יד לחבר שלך ותעזור לו ותראה איזה הרגשה טובה זאת. אתה מגלה על עצמך דברים שלא חשבת שאתה מסוגל לעשות מבחינה פיזית.. אתה מבין כמה שהכל בראש.
    הגאווה היא ענקית... לצאת הבייתה אחרי שבוע שטח קשה שנקרעת... לעלות על א' לנסוע באוטובוס ואתה יושב בהרגשה שוואלה עשיתי משהו.
    פתאום יהיה לך ערך לכל הדברים שלקחת כמובן מאליו עד היום... אתה תצא לסופש בבית ואתה תעריך כל דקה שיש לך בבית.
    ולגבי בנות? שמע זה יותר קשה כי אתה הרבה פחות בבית אבל זה אפשרי ושלא יבלבלו לך את השכל.
    יום אחד חזרתי מהצבא והלכתי ישר לביצפר שלי לקחת את התעודת בגרות שלי... אתה יודע איך הבנות מסתכלות עליך?
    קיצר בסופו של דבר זה לא כזה נורא ויש הרבה רגעים של גאווה עצומה וכיף ויש רגעים קשים ובמחשבה אחורה הרגעים הקשים זה מה שעושה אותך כל כך גאה.

שמע, הרבה פעמים מדמים את הביטחון של המדינה לאלונקה... עד היום היה מי שסחב בשבילנו את האלונקה הזאת ואנחנו גדלנו 18 שנים בלי דאגות בזכות אותם אנשים ששמרו עלינו, היום הגיע תורנו להיכנס מתחת לאלונקה הזאת. אנחנו נמצאים במדינה שהביטחון הוא נושא קשה ובעייתי ואין מה לעשות צריך לתת מעצמנו.

מי שקורא לקרביים פראייר יכול לדחוף אצבע... תאכלס אני מוכן להיות פראייר בשביל תושבי הצפון שאכלו חודש שלם קטיושות על הבתים וישבו במקלטים. אני מוכן להיות פראייר בשביל תושבי שדרות ש8 שנים חיים בפחד מהקאסמים... בשבילם אני מוכן להיות פראייר.

מממ

עוד מישהו?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect