|
|
תשמע לבן אדם שמעשן מלבורו אדום יותר משנתיים
אם אתה מעשן נגיד רגיל לעשן נקסט... ואתה מעשן עכשיו סיגריה אחרת, יהיה לך פחות מספק ו"טעים"...
אבל בקטנה...
אם אתה מעשן מלברו אדום, אתה לא תעשן שום סיגריה אחרת חח כי זה לא יעזור לך... שאתה מעשן מלברו אדום, אין מצב כזה שבא לך סיגריה... בא לך רק מלברו אדום... כל סיגריה אחרת תגעיל אותך...
בקיצור אם אתה מעשן מלברו אדום, יהיה לך קשה לעבור לסיגריה אחרת, ויותר קשה להפסיק לעשן אם תרצה. והנשימה שלך תהיה טיפה טיפה יותר כבדה
אבל שמע אני מעשן מלברו אדום כבר הרבה מאד זמן... וזאת אחלה סיגריה, והריח שלה מיוחד...
וכן, מלברו אדום מריחים עלייך יותר חזק... אבל נראה לי כל האדומות ככה
מסכים,גם אני מעשן מרלבורו אדום ולא סובל סיגריות אחרות,אפילו נקסט שזה בעצם גרסא שהורידו לה את האיכות של מרלבורו,והיא יוצרה במיוחד לאנשים שרוצים לעשן מרלבורו אבל אין להם תקציב לזה,או לאנשים שמעשנים מרלבורו ובמצב כלכלי קשה,הם יוכלו לעשן נקסט במקום..
אבל משום מה אני לא סובל נקסט,אני מרגיש את ההבדל ולא סובל אותה בדיוק כמו סיגריות אחרות שהן לא מרלבורו אדום,מעדיף לחיות כל היום על פרוסת לחם אחת,מאשר לקנות סיגרייה אחרת..
ולגבי השאלות שלך(מי שפתח את הנושא):
1.יש הבדל לייט,רגיל ואדום?(ומה ההבדל?)-רגיל ואדום זה אותו דבר אדום זה רגיל ורגיל זה אדום..ויש הבדל עצום,האדומה פי 4 יותר חזקה מהלייט מרגישים אותה הרבה יותר..באדומה יש יותר טבק טבעי מאשר חומרים שהוסיפו בשביל הטעם ובלייט זה הפוך,קיצר לכל סיגריות הלייט יש טעם יחודי משלהם ולכל הסיגריות הרגילות יש טעם יחודי משלהם,מאז שייצרו את הלייט רוב העולם העדיף יותר את הטעם היחודי של הלייט,משום זה הרוב מעשנים לייט..
2.אם לא מלברו אדום אז מה כדאיי?-אני חושב שמרלבורו אדום היא הסיגרייה האולטימטיבית,והיא עולה אותו מחיר שעולה מרלבורו לייט ואם לא מרלבורו הייתי ממליץ לך על כאמל רגיל או אל אם אדום,אבל אין תחליף למרלבורו! לך על מרלבורו אדום,הכי טוב! אם היה לך חזק מידיי אתה יכול לקנות מרלבורו מדיום או מרלבורו אדום 100 שזה גם יותר זמן עישון וגם קצת חלש יותר מהקינג סייז(אני חושב..)
3. מריחים את זה יותר?-כן כמה שיותר ניקוטין וזפת יש בסיגרייה,כך מריחים אותה הרבה יותר..
4.זה יותר ממקר?-לא יודע,אני חושב שאין הבדל משמעותי,פשוט אם תעשן לייט תתמכר לכמות ניקוטין קטנה יותר ואוליי קצת יותר לאט..
זהו,מקווה שעזרתי![]()
נערך לאחרונה על ידי holiday; 06-02-2010 בשעה 13:23.
..СВЕРХТЕРПЕНИЕ.. ТРАНСНАДЕЖНОСТЬ
!ЗВУКИ МУ ФОРЕВЕР
תודה לכלום כזרתם מאוד
נראה לי שאני ישאר בלייט או יעבור לכאמל בינתיים
תודה אחים שלי![]()
King
מתן אתה לא יכול להגיד לא לעבור..
עם הוא רוצה שיעבור..
המלך חזר
לא נראה לי שאני יעבור אבל אולי
אפשר לנעול
נערך לאחרונה על ידי pitbull111; 06-02-2010 בשעה 23:25.
לפני שתחליט אם תעובר.
יש כאמל שעולה אם אני לא טועה 22, משהו natural favor
שאלת בטח לגבי הריח כי ההורים שלך לא יודעים שאתה מעשן ? אז זה סיגריה בשבילך .
אחלה טעם, סבירה + בחוזק, והכי חשוב כלום ריח.
לא חרטא.
מי רוצה כבוד לא מבקש כבוד
חתימך נערכה מאחר ועברה על סעיף בחוקי החתימות.
ספוילר:
LM אדום ...
שמעתי סגריה חזקה ..
הכי מספקת זה מאלברו אדום גם היא הכי איכותית.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
אחי אם אתה רוצה משו ממש חזק קח אל אם אדום
אבל אם אתה רוצה בקטנה יותר חזק ממלברו לייט תעשן ווינסטון לייט תאמין לי אחלה סיגריה ותעשה כמוני
תעשן קבוע ווינסטון לייט ואם יש לך עוד 3 שקל קנה כבר מלברו אדום!!
קאמל לייט או קאמל מדיום ..
אין על קאמל אחי .
כמה עוד נוב' 10?!