אני צריך כמה דוגמאות לרחוק כדי להבין את העיקרון, כי לא הבנתי מה זה בדיוק ואיך עושים קרוב רחוק תוך כדי שיחה.
אני צריך כמה דוגמאות לרחוק כדי להבין את העיקרון, כי לא הבנתי מה זה בדיוק ואיך עושים קרוב רחוק תוך כדי שיחה.
|
|
כל השיחה מבוססת על קרוב רחוק. מצד אחד אתה נותן לה נגים, ואז אתה נותן לה IOI,
מצד אחד אתה מאוד מתלהב ממה שהיא אומרת, מצד שני אתה עובר לדבר עם חברה שלה.
אתה יכול אפילו להיות מאוד בוטה - מצד אחד אתה מחזיק אותה צמוד ומסתכל לה בעיניים, ומצד שני
אתה לוקח צעד אחורה ומסתכל למקום אחר. תיהיה פעם פלייר פעם AFC. מליון סוגים של קרוב רחוק.
לא נביא כאן דוגמאות כי יש אינסוף ולא נוכל להביא אפילו חלק כי הן לא מוגבלות.
העיקרון הוא להראות פעם התעניינות פעם כאילו שאתה סתם מדבר איתה בלי להתעניין ושלא אכפת לך.
אתה לא צריך לעבוד לפי דוגמא אלא לפי איך שהולך לך ,לפי אותו סט.
הנה כמה מצבים שאני משאר שנתקלת בהם.
אתה מדבר עם בחורה ספציפית באזור שמלא באנשים ששניכם מכירים - הסתובב ודבר עם חבר שלך.
אתה ניגש להכיר מישהי - אתה מדבר איתה ואז עובר לדבר עם חברה שלה או שמרים צלצול לחבר שלך או שבודק בלוח זמנים מי האוטובוס מגיע.
אתה סתם שואל מישהי שאלה ואז פתאום מסתכל על "כוכב נופל" ומפסיק להקשיב לה.
אני מקווה שהבנת את הפואנטה, אבל הכי חשוב לא להיות גס רוח!
-אתה יכול להיות גס רוח אם זה באווירת הומור.
יש גם אחלה דבר שאני משתמש בו אחרי KC (מפסיקים ראשון מין הסתם, אחרי חצי דקה+- ואז מאתגר אותה).
מיד אחרי,
אתה פשוט אומר לה משו בסגנון "בואי נחזור לחברים שלנו" (כשאתה משתמש במילה "שלנו", זה נותן השפעה אחרת לגמרי מהמילה "שלי" או "שלך". זה ממש מתאים לשלב הנוחות), חוזר לסט שלך וממשיך לדבר איתם תוך כדי שאתה ממשיך עם הDHV.
גם סוג של קרוב רחוק.
אח שלי פשוטו כמשמעו, קרוב= קרוב אליה רחוק= אתה מתרחק ממנה.
תחשוב מה זה עושה לה, שהיא נמשכת אלייך והיא איתך וכייף לה ואז אתה פתאום מתרחק בבום. היא משתגעת ורוצה להחזיר אותך אליה.
ואם אני והיא יושבים לבד בחדר? אז קרוב רחוק יעבוד למרות ששנינו לבד? זאת אומרת אם פעם אחת אני יחבק אותה לדוגמה וכמה דקות אחר כך יהיה "שקוע" בטלויזיה או במחשב ולא כל כך יתייחס אליה יעבוד ,לא?
אם אתה והיא לבד בחדר, למה שתעשה לה קרוב רחוק?
אתם מפספסים את העיקרון, אחרי שיצרתם משיכה, אין טעם להמשיך במשחקים, נגים וכו..
פשוט תיהיו עצמכם, היא נמשכת אליכם כבר. אם היא נותנת לך ברקס ואתה מחזיר לה בFreeze out,
זה דבר אחר, אבל אם זה לא זה... תיהיה קרוב, אמיתי, ופלייפול. תדברו על פאקינג פיקאפ אם זה מה שעולה לך לראש.
אני לא מדבר על מישהי שסתם הכרתי ועכשיו היא אצלי בחדר אלא סתם על ידידה שלפי מה שנראה לי רוצה קצת יותר אז אני חושב לשחק קצת כדאי לראות ב100 אחוז מה היא באמת רוצה..
"
אני לא מדבר על מישהי שסתם הכרתי ועכשיו היא אצלי בחדר אלא סתם על ידידה שלפי מה שנראה לי רוצה קצת יותר אז אני חושב לשחק קצת כדאי לראות ב100 אחוז מה היא באמת רוצה..."
א. אתה צריך לדעת לזהות סימני משיכה
ב. אם שמת לב שהיא כנראה רוצה יותר סימן שהיא במתא רוצה יותר ולא סתם נדמה לך!
ג. שמת לב, כל הכבוד! נשק אותה, המשחקים לא יעזרו כלום - סתם תפסיד הזדמנות.