נכתב במקור על ידי kingari3 יש לכם האשרה עוד כמה זמן יפעל? הם נתנו מילה שעוד לפני 6
נכתב במקור על ידי DimonaMsOwner הם נתנו מילה שעוד לפני 6 Omg אני במתח!!@ אבל איזה באסה ב6 אני הולך לאכול בMcDownload
נקווה שזה לא נכון.. אתה האיש ה- שצופה בחתימה שלי! רוצים לעזור לי ? האכילו את פופקי שלי בכך שתקליקו עליו! או עליו הדמות שלי :
נכתב במקור על ידי DimonaMsOwner חח הייתה מת שאני יישתגע , אני עוד לא מכור כמוכם חח אחי הבנתה אותי לא נכון אמרתי בציניות.. אבל לפחות אני לא מבריז כמוך כדי לשחק מייפל.. אני צובע תיד שלי לצבע ירוק בשיעורים כמו שעשיתי היום! D:
נכתב במקור על ידי kingari3 Omg אני במתח!!@ אבל איזה באסה ב6 אני הולך לאכול בMcDownload חח ואני הולך לשחק כדורגל - עד 7 +- . רק בשבע וחצי אני ייכנס , וזה במקרה הטוב , אם אין לי ש.ב ככה שעדיף שתוציאו אפילו ב 7 אם זה כ''כ יעזור לכם
בן מה אתה סתם דופק שעה?. יוני בכלל לא בבית כדי לסדר תדברים שהוא עשה. אבל היום השרת נפתח בטוח!!. מי שלא מאמין שילך לאכול תותים.
סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 949 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים. ספוילר: להבא הלינקים לא ישמרו. http://img263.imageshack.us/img263/958/130983008776.png
יאללה ניראה אם עד 6 הכל סבבה אם רק מתקנים עוד באג קטן מחזירים את ההרשמה ומעלים לוקלאוסט חדש וזהו
נכתב במקור על ידי proashell1 חח אחי הבנתה אותי לא נכון אמרתי בציניות.. אבל לפחות אני לא מבריז כמוך כדי לשחק מייפל.. אני צובע תיד שלי לצבע ירוק בשיעורים כמו שעשיתי היום! D: חח לא , אני אף פעם לא הברזתי ולא יבריז בשביל מייפל זה כולה פאקינג משחק ,
נכתב במקור על ידי ביסלי בן מה אתה סתם דופק שעה?. יוני בכלל לא בבית כדי לסדר תדברים שהוא עשה. אבל היום השרת נפתח בטוח!!. מי שלא מאמין שילך לאכול תותים. איזה עברין רק לא לאכול תותים
נכתב במקור על ידי DimonaMsOwner הם נתנו מילה שעוד לפני 6 נקווה שהם יעמדו בזמנים כי לדעתי עזבו כבר הרבה אנשים וזה חבל
נכתב במקור על ידי DimonaMsOwner חח לא , אני אף פעם לא הברזתי ולא יבריז בשביל מייפל זה כולה פאקינג משחק , אתה תמכור את אמא שלך בשביל 10 אלף אנקס בגלובאל על מה אתה מדבר?
נכתב במקור על ידי kingari3 Omg אני במתח!!@ אבל איזה באסה ב6 אני הולך לאכול בMcDownload McDownload? o.o אומרים McDonalds לא McDownload Download=הורדה....
Blue Moon, you saw me standing alone, Without a dream in my heart, Without a love of my own..
נכתב במקור על ידי kingari3 Omg אני במתח!!@ אבל איזה באסה ב6 אני הולך לאכול בMcDownload יכופר גרמני נאונאצי מסריח זה לא כשר
נכתב במקור על ידי fotna יכופר גרמני נאונאצי מסריח זה לא כשר זה טעים אבל 3=
נכתב במקור על ידי fotna יכופר גרמני נאונאצי מסריח זה לא כשר +1.............
נכתב במקור על ידי fotna אתה תמכור את אמא שלך בשביל 10 אלף אנקס בגלובאל על מה אתה מדבר? חחחחח זה שמחפש אוניקס אפל בתוך האקווריום של הדגים שלו בבית מתחיל לחנוק אותם , אומר להם : בבקשה תנו לי אפל ! מתחנן , ימושפע , לך , יש מבצע חדש , סבתא שלך בעד 1Mil בגלובאל - בדוק תחליף
חוקי הפורום