תקישבו אני בן 13 וחצי ויש לי חברה שכל הזמן מסתכלת לי על השפתיים ורוצה להתנשק וגם אני רוצה פשוט אני לא יודע איך להתחיל ואיך מתנשקים ... זה מבאס תחת אני מפחד לעשות מששהו לא נכון =[
מישהו יכול להסביר לי מה עושים במקרה זה?
תקישבו אני בן 13 וחצי ויש לי חברה שכל הזמן מסתכלת לי על השפתיים ורוצה להתנשק וגם אני רוצה פשוט אני לא יודע איך להתחיל ואיך מתנשקים ... זה מבאס תחת אני מפחד לעשות מששהו לא נכון =[
מישהו יכול להסביר לי מה עושים במקרה זה?
|
|
ומה יקרה אם תעשה משהו לא נכון?
פשוט תטה את הראש שלך לעבר השפתיים שלה, ותתחיל לשחק עם הלשון בפה שלה.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 07-02-2010 בשעה 23:37.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אין מה להסביר אחיי כמו שהוא אמר מעליי...פשוט תקרבו את הראשים שלכם ואתם כבר תדעו מה לעשות..זה יזרום לבד
אני למשל יש לי ידידה שהייתה מעבירה לי שיעורים בנשיקה צרפתית חחח זה נשמע הזוי
אבל זה נכון, תקשיב זה הרגע כל אחד לומד עם הזמן, אולי גם היא לא יודעת לנשק .
פשוט תנסה לענג את הלשון .
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
תודה ינסה =]
ד"א זה לא דיי מפדח לבקש מידידה ללמוד להצטרפת אני יגיד למישהי היא תגיד לי סוטה XD
אתה בן 13.5 ולא יודע איך להתנשק..
אז ככה
דבר ראשון, לא נשיקה צרפתית.
...אתה עוד לא יודע להתנשק
וזה בסדר גמור
אז למה ישר להתחיל מנשיקה צרפתית?
נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 08-02-2010 בשעה 22:03.
מה הקשררר?אתה מסכים איתו שכל אחד בנשיקה הראשונה שלו לא ניסה ולא התנסה?אז בגלל זה זאת הפעם הראשונה מזה הדבר המעפן הזה ללמוד את זה עם מישהי..שזה יקרה זה פשוט יקרה...אם לא עכשיו אז עוד חצי שנה או שנה אבל זה יקרה...זה כולה נשיקה אין מה לעשות מזה ביג דיל
רק לפני שאתה מתנשק, תבדוק שאין לך ריח של שום בפה.. אם כן , זה תהיה הנשיקה הראשונה והאחרונה שלך , לפחות איתה..
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
F.c Maccabi Haifa
אין הרבה מה ללמד ,
זה יזרום לך לאט לאט , ותאמין לי שאין לך מה לדאוג ..![]()
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
פשוט תנסה מקסימום לא ילך משהו, היא לא תזרוק אותך בגלל זה...