כתבו פה יעני יש אחת חמה עלי רצחח ורוצה כבר מעבר לנשיקות אבל אני רוצה לדעת איך מתנשקים נשיקה צרפתית ככה שהיא תהנה וגם אניי
בקשה תגידו איך וכל זה
כי זה דחוף
אני ממש מת לנשק אותההההההההה
כתבו פה יעני יש אחת חמה עלי רצחח ורוצה כבר מעבר לנשיקות אבל אני רוצה לדעת איך מתנשקים נשיקה צרפתית ככה שהיא תהנה וגם אניי
בקשה תגידו איך וכל זה
כי זה דחוף
אני ממש מת לנשק אותההההההההה
|
|
נשיקה צרפתית=נשיקה שכוללת בה את הכל: שפתיים, שיניים, לשון, אוזניים (אתה לא לוקח ברצינות את האוזניים אני מקווה).![]()
חחחח לא אחי
אבל אני רוצה לדעת יעני איך להכניס את הלשון וכל הדברים האלה שלא יהיהו טעויות
חחחחחחחח
קיצר אני רואה אתם בני 8 לא יודעים מזהנ שיקה בלחי
אני יסתדר כבר...
נזרום איתה מה יכול לקרות
חחחחחחחחחחחחחחח זה אני יודע
יש טיק טאק חעחעע
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחנכתב במקור על ידי ר!עי
איי איי איי
שעשעת אותי כל כך עכשיו
אני אשמוראת זה לעצמי...
בכל מקרה
תשתמש ביותר שפתיים מלשון
לא לדחוף לשון עמוק
לא לבלוע עם השפתיים
תשאב לך תשפה בקטנות.. תשחק עם זה
אני בת.
(ואפילו רשמתי את זה בורוד... בסדר?)
אין טכניקה ידועה..
פשוט זורמים עם זה
תן לה לבחורה להתחיל.. היא בטח תדע יותר טוב ממך מה לעשותא ני חושב..
תזרום עם מה שהיא תעשה
נשיקה ראשונה תמיד לא משהו גם בשבילי לא הייתה והלכה טוב:\\
בהצלחה =]
כולכם מדברים וזה וזה..אבל אין זה בא לבד...גם אני לא ידעתי איך והתביישתי ממש ואז הייתה לי חברה..והתקרבנו וזה פשוט בא לבד..ואחי תעשה טובה כשאתה מתנשק תפתח עיניים כי אני יודע שאתה תסגור אותם חח תפתח ואתה תראה את הפנים שלה והעיניים שלה עצומות וזה דבר שבחיים לא תשכח...עם החברה האחרונה שלי עשיתי את זה תמיד ועכשיו כשאנחנו לא ביחד ואני לפעמים מתעצבן על קטעים שהיא עושה לי שאנחנו מדברים אני נזכר בזה וזה אחד הדברים מילה ..
ו YaBoy אתה טועה..הנשיקה הראשונה שלי אני בחיים לא ישכח אותה זאת הייתה אחת הנשיקות הכי חושניות וכיפיות בחיים שלי..וגם תראה זה פעם ראשונה..אז אתה לא יודע איך זה היה טוב או לא נכון?..בקיצר אצלי זה הנשיקה(עם ה הידיעה):wtf:
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
תזהר עם התגובות האלונכתב במקור על ידי ר!עי
אנשים באים לעזור לך מנסיןו ואתה אומר שהם לא יודעים מזה נשיקה בלחי?
אחי אאתה פתחת נושא של איך תלהנשק ואנשים מנסיון עוזרים לך..![]()
נכתב במקור על ידי D4rKn3sS
אומרים שמי שמנשק בעיניים פתוחות הוא לא באמת אוהב את מי שהוא מנשק אותו..=\
אממ לפותח האשכול: אם אתה רוצה עזרה אז תן לנו לעזור במקום לזלזל, כי בשביל מה פתחת אשכול ?
לגבי מה זה נשיקה צרפתית ? זה פשוט סוג של נשיקה... אתה לא ציך ללמוד משו מיוחד בה.. זה כמו לשאול איך מנשקים בלחי ? אין פה מה להדגיש וזה, אלא פשוט להיות אתה, לזרום עם זה ולראות איך הצד השני מגיב... יש אנשים שאוהבים יותר רגש בנשיקה יותר כוח ויש כאלה שאוהבים נשיקות רגועות ושקטות הכל תלוי בצדדים יש כל כך הרבה בנשיקות האלה חוץ מהנשיקה עצמה- זה עולם שלם ועצמאי לחלוטין עם אינסוף צורות ואפשרויות. מה שהכי טוב זה פשוט מה שגורם לך ולבת הזוג שלך את ההנאה המרובה ביותר, אם זה עם או בלי, יותר או פחות. הטכניקה היחידה שאני יכול להציע לך זה להיות עצמך לנשק כפי שאתה, ומידי פעם לבדוק איך הבת זוג שלך מגיבה ולתת תגובה בהתאם- כי לבסוף הנשיקה גורמת הנאה ל 2 הצדדים.
לדעתי האישית הנשיקה הראשונה זה יכול להיות רגע שנוי במחלוקת. זה יכול להיות רגע שמונצח לכל החיים ויכול להיות גם רגע של בושה- לדעתי זה תלוי מאוד במצב וגם ברמה שבאמת זה בה מרגש או סתם מתוך רצון וסקרנות של גיל ההתבגרות.
אני יכול להגיד מאופן אישי, כשמחכים יותר ומתנשקים מרגש אמיתי- הנשיקה מהממת וזה זכרון להמון המון המון זמן- זכרון טוב מאוד, אבל כשעושים את זה מסקרנות בלבד זה יכול להיות זכרון נחמד אבל הוא לא נשאר להרבה זמן, וגם אם נשאר לא נשאר כמשו שבאמת אפשר לקחת כמורשת וכאבן בניין בחיים.
לתגובתה של טל המגניבה- כפי שאמרתי קודם יש אינסוף סוגים של נשיקות ולא ניראה לי שהצורה שמתנשקים אומרת באמת את רמת הרגש כלפי הצד השני. לפעמים מתנשקים בעייינים פתוחות ולפעמים סגורות... לפעמים לא לסגור עיינים מעיד דווקא על חוסר בטחון בנשיקה או חוסר הנאה- וגם זה קורה ולא קשור למידת האהבה.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
פשוט , תעשה את זה .
אתה תדע לבד =]
רק אל תבלע אותה חח =]
ולחכמולוגים שמעליי..
הכי טוב זה לסגור ת'עיניים .. אולי תפתחו מדי פעם ת'עיניים בשביל לראות אם הצד השני גם סוגר ת'עיניים..
כי ככה באמת מראים ששאתה אוהב אותה..
וD4rKn3sS vbmenu_register("postmenu_1305331", true); ... כמו שאתה רוצה לראות שחברה שלך סוגרת ת'עיניים ונהנת גם היא רוצה להרגיש את אותו הדבר .
אז זהו .