אז ככה, היום שוחחתי עם חבר שלי בקשר לכל הקטע של Pick-Up ואפשר להגיד שהיתה לי הארה, ופשוט סיכמתי את ה-כ-ל במילים שלי. אז ככה:
A1 - פתיחה, היכרות
A2- התעניינות של אישה בגבר
A3 - התעניינות של הגבר באישה
C1 - מציאת "קשר" ופיתוח השיחה (יש לי מלאאא רוטינות בשביל זה)
C2 - פיתוח הצד הרגשי והפיזי בקשר( כולל KINO - הרבההה)
C3 - אינטימיות... (בדרך ל... )
S1- משחק מקדים
S2 - התנגדות של השניה האחרונה (איך להתמודד עם מצב שהיא מתנגדת לסקס
S3 - סחטיין
אז ככה, בC1 אתה כבר מתחיל לשאול אותה שאלות. יש המון רוטינות ומשחקי שאלות מאוד נחמדים שעוזרים לך, אבל כבר פה אתה חייב להיות אמיתי (עצמך). אתה לא יכול להמשיך להיות מישהו שאתה לא, כי פה, לא כמו מקודם, יש כבר חיבור.
אז בעיקרון, המקום היחיד שאתה יכול "להיכשל" (ממש לא) בו.... זה בAים....
רוטינה זה כמו "תכנית פעולה" שתמיד יש לך בראש, למקרה כזה או אחר..
זה עובד גם בA1 כפתיח, וגם איפשהו ב- C:
אתה ניגש לזוג בנות, ואתה שואל את זאת שאתה מעוניין בה "את שקרנית טובה?"
HB: "מה?"
אתה: "את יודעת לשקר טוב?, (פונה לחברה שלה ושואל) היא שקרנית טובה?"
HB אחרת: כן / לא
אתה: "אה כן?, אחלה, אז את תספרי לי עכשיו שלושה דברים, אחד מהם שיקרי ואני אנחש"
אתה:" אז ככה, הדבר הראשון זה המקום שאת הכי רוצה לבקר בו, החנות שאת הכי אוהבת, והבחור הראשון שהיית איתו.... או בחורה"
HB : (כנראה מרימה גבה ולא כל כך מבינה)
אתה: אז ככה, מקום שאת הכי רוצה לבקר בו, החנות האהובה עליך והבחור הראשון שהיית איתו, OK?"
HB: אוקיי..
------ היא מספרת ואתה כנראה בקלות תצליח לעלות על השקר
אם צדקת אז היא כנראה תגיד "עכשיו אתה!" ועל זה אתה תגיד "למה נראה לך שאני הולך לשחק במשחק שאלות טיפשי". ואז אתה פשוט קם והולך (חוזר אליה אם תרצה מתישהו)... אם היא לא שואלת אותך משהו אחרי זה אז אתה פשוט הולך.
זה נחמד אם יודעים איך לפתח את זה.....
עכשיו, הדבר הכי חשוב שאתה צריך להבין הוא שהפתיחה(A1) זה הדבר הכי קל. אתה צריך לבוא בגישה של "אני הולך להרוס הכל עם הבחורה הזאת, אז לא אכפת לי", וביחד עם הגישה הזאת באות כל העקיצות והשנינות וכל זה(C&F). אז אחרי שפתחת את השיחה (עם כל משפט, אפילו הכי מפגר, שעולה לך בראש) אתה מתחיל ליצור משיכה.
את המשיכה אתה יוצר, איך לא, בלהגיד דברים מעניינים, וכמה שיותר....וביחד עם זה אתה משלב כמה סיפורים קצרים שלך, שכוללים DHV (אתה מראה ערך גבוה).
אתה יכול אפילו להגיד "היי, את יודעת כמה פעמים הספרה 9 מופיעה בין 1 ל-100?(20 ד"א)" או "שמעת על התוכנה בלה בלה בלה..." זה לא משנה מה שאתה אומר, אלא איך שאתה אומר את זה! (ואת זה תזכור כמו שצריך!)
אחרי שאתה רואה שיש משיכה, אתה מראה התעניינות מהצד שלך, כמה פשוט, בכך שאתה שואל שאלות. הדרך הכי טובה לגלות משהו היא בעזרת שאלות.
ד"א, אם אתה כמוני וקצת קשה לך לספר סיפורים - זה הכל תרגול. בכל ערב תשב, ופשוט תסכם את כל מה שעשית באותו היום. תסכם את זה לסיפור קצר, לא חובה שיהיה הכי מעניין. אחרי שתעשה את זה שבוע ברצף, ואפילו יותר, יהיה לך הרבה יותר קל לספר סיפורים על עצמך, ולאלתר בכל מצב שתיקלע אליו.
ועכשיו הגענו לשלב C1, מציאת קשר. הנה כמה רוטינות שאני מאוד אוהב:
אתה: אז ככה, אנחנו הולכים לשחק את משחק השאלות
היא: מה זה המשחק הזה...
אתה: יש כמה חוקים... אני ממציא אותם תוך כדי: 1)אסור לחזור על אותה שאלה שכבר שאלו. 2)הולכים הלוך-חזור, אני שואל, את שואלת וכך הלאה.... 3) יש לך פה הזדמנות לגלות מה שאת רוצה, אז בלי שאלות משעממות! ו-4) את מתחילה
אם היא אומרת "לא לא....תתחיל אתה" אז תגיד "את כבר עוברת על החוקים.... חוק 5) אסור לעבור על החוקים! "
--------- זה חשוב, השאלה הראשונה שאתה שואל היא "כמה חברים היו לך?".... מפה זה כבר לא משנה איזה שאלות היא שואלת... המטרה שלך היא להעלות את הערך המיני של השאלות (בלי גירויים) עד למצב שאתה שואל אותה:
אתה: "את רוצה לנשק אותי?"
סיטואציה 1: "כן" - מתנשקים
סיטואציה 2: "לא יודעת" - אז בואי נגלה - מתנשקים
סיטואציה 3: "לא" - פה אתה אומר "לא אמרתי שאת יכולה, רק רציתי לדעת מה עובר לך בראש..."
אחרי כמה שניות אתה שואל אותה שוב את אותה השאלה, והיא בטוח תגיד כן.
אוקיי, רוטינה נוספת שיותר מתאימה לC2 (בניית קשר ריגשי ופיזי)
אתה: "אז ככה, אני הולך לשאול אותך כמה שאלות, חלקן מצחיקות ולא הגיוניות אבל את חייבת לענות"
היא: "אוקיי"
אתה:
1 )טוב, אז בטוח חשבת מתישהו על המוות שלך. איך את רוצה שהוא יהיה? איזה אדם מיוחד את רוצה שיגיע להלוויה שלך?"
2) אם היית יכולה להיות כל חיה, איזו חייה היית רוצה להיות? - אם היו אומרים לך שאת יכולה להתחתן עם כל חיה אחרת חוץ מהחיה שלך, באיזו חיה היית בוחרת?
3) בהנחה שקיימת מכונת זמן, שיכולה לקחת אותך לכל מקום בכל זמן, באיזה שלושה מקומות היית הכי רוצה לבקר? - אם היו אומרים לך, אחרי השימוש במכונה, שאת לא יכולה לחזור - באיזה מקום מהשלושה היית רוצה להישאר?
4) אם היית חייבת לעשות קעקוע - איזה קעקוע היית עושה? איפה?
עד לפה - אלה 4 שאלות מאוד כלליות, וטוב שהן כלליות. שאלות של כן/לא לא יתנו לשיחה שלך לזרום!
אז עכשיו באה הרוטינה הכי יפה לדעתי, שאתה יכול לשלב אותה בתוך המשחקי שאלות וזה יעבוד מעולה
כשהיא מחייכת:
אתה: "את יודעת...שמתי לב.... שיש לך שלושה חיוכים"
--היא כנראה תחייך
אתה: "והנה הרביעי!, זה חיוך ה"זה מחמיא לי"... יש גם את החיוך ה...לא מזויף אבל... מנומס... אח"כ יש את החיוך האמיתי, כשאת צוחקת - החיוך הזה מאיר לך את הפנים . אח"כ יש את החיוך שאומר "היי, הבחור הזה נמשך אליי", ולי....יש הרגשה....שאני אראה אותו הרבה
זאת הרוטינה האהובה עלי מכולם.... כי אתה משלב פה הכי הרבה רגש ואמת!
טוב, אז אתה כבר יודע שKINO חשוב שיהיה כבר מהשניה הראשונה.
עכשיו אני ארשום לך סדר של KINO TESTS, והתפתחות של KINO בשיחה.
1) "את מריחה טוב, באיזה בושם את משתמשת?" (אתה תופס את השיער שלה ולוקח אותו לצד אחד, מריח לה את הצוואר ואומר) "את מריחה מעולה" (או "ריח מעולה" או כל דבר אחר). אתה ממשיך ואומר "אנשים לא מעריכים מספיק את הריח, את יודעת שחיות, לפני שהם מזדווגים הם תמיד מריחים אחד את השני?... הרי הוא דבר שמחייב תגובה"
--- אני רוצה שתבין משהו, העובדה שאתה מסביר דברים כאלה מראה שאתה בן אדם מעניין! שאתה יודע דברים כאלה!
ושיש בך רגש!....
2) "זה כמו שמושכים לך בשיער" - "למשל, אריות, לפני שהם מזדווגים, הם תמיד נושכים ושורטים אחד לשני בעורף, בדיוק כאן (מראה לה איפה). אם יש לך שיער ארוך אז אתה אומר "זה אחד הדברים האהובים עלי" - הולך עם היד לעורף שלה, תופס בשיער ומושך בעדינות למטה... היא תגיד משהו כמו "מממממ" (סוג של אנחה) ואז תגיד "רואה? "
3) אח"כ אתה אומר "אף אחד לא יודע את זה, אבל המקומות הכי רגישים בגוף הם אלה שמוסתרים ממגע עם אוויר, כמו החלק הפנימי של המרפק (נוגע בעדינות) והחלק הפנימי של הברך (נוגע בעדינות). "
כל מקום שבו הגוף מתעקם, מסתובב וכולי, יש בו מליוני קצוות של עצבים שמפרישים הורמונים." אתה תופס לה את היד, מעקם אותה טיפה, ובצורה קצת אירוטית אתה נושך לה את המקום. הנשיכה צריכה להיות אירוטית, לא כואבת..
****-------אתה צריך לתפוס כמה שיותר עם השיניים, ולאט לאט לסגור את השיניים עד שהעור משתחרר, נסה את זה על עצמך עד שתרגיש שאתה עושה את זה נכון.
4) אחרי זה אתה אומר "אבל את יודעת מה הדבר הכי טוב בעולם?, נשיכה...ממש... פה" - מצביע על הצד של הצוואר שלך. אתה יכול להוסיף שזה המקום שבו העוקר הראשי הוא הכי חשוף, ולכן זה מקום רגיש.
אח"כ תחשוף את הצוואר שלך ותגיד לה "תנשכי אותי פה", כאילו שאתה מצפה שהיא תעשה את זה. סיכוי של 50% שהיא תעשה את זה, אם לא אז אתה מסתובב ממנה לרגע (שפת גוף שלילית) ואז אומר לה שוב "תנשכי אותי כאן". הפעם היא תעשה את זה.
5) כמעט בדר"כ הנשיכה תהיה גרועה. אז אתה אומר "ככה נושכים? בואי אני אראה לך". אח"כ אתה נושך אותה בצוואר(כמו במרפק) ואומר לה לנסות שוב. הפעם היא תמיד תצליח יותר טוב!
6) עכשיו אתה מסתכל לה בעיניים, מחייך בעדינות ואומר, באיטיות "לא רע.". אח"כ אתה מסתכל לרגע על הפה שלה, שוב על העיניים שלה ו..כן..סוף סוף....אתה...יכול....אם אתה רוצה...ואם היא מוכנה....ממ....לנשק.
ובקיצור: להריח את הצוואר, לתפוס בשיער, לגעת במרפק מבפנים, לגעת מאחורי הברך, לנשוך את המרפק מבפנים, לנשוך את הצוואר שלך, לנשוך את הצוואר שלה, קצת מבטים, נשיקה.
זה ע-ו-ב-ד
** עוד פעם, העובדה שאתה מוסיף מידע לכל הדברים האלה, זה מוסיף המון למשיכה ולהתעניינות בך.
לקח לי המון זמן לכתוב הכל, ולאסוף את הכל לאשכול.
יקח לכם הרבה פחות זמן לקרוא את זה, ואפילו פחות מזה - להגיב.
בהצלחה![]()

ציטוט ההודעה