הנה מספר נקודות לחשוב עליהם לפני שאתם שואלים שאלה:- אם יש לכם בקשה להמלצה על מכשיר סלולרי חדש שאתם רוצים לקנות תפרטו כמה שיותר. איזה פונקציות אתם רוצים, איזה חברה אתם רוצים, כמה מחיר אתם מוכנים להשקיע ואם יש לכם מכשירים שאתם מתלבטים ביניהם תציגו איזה מכשירים.
- אם יש לכם בעיה במכשיר אז אל תשכחו לפרט איזה מכשיר סלולרי יש לכם ובאיזה רשת ואז את הבעיה.
- אם אתם רוצים לבקש תוכן למכשיר הסלולרי שלכם אז, גם כאן, תציינו את סוג המכשיר ואת הרשת הסלולרית.
- אם אתם מבקשים לפתוח את המכשיר שלכם לכל הרשתות חשוב שתציינו בהודעה את סוג המכשיר, באיזה רשת הוא ואת קוד הIMEI שלו. את הקוד אתם מקבלים ע"י לחיצה על כוכבית --> סולמית --> 0 --> 6 --> סולמית.
- אי-אפשר להמיר קבצי מוזיקה רגילים לקבצי MID (הפורמט הבסיסי לרינגטונים ברוב המכשירים).
- בעיות תוכנה בפורום תמיכה וחומרה בלבד בלינק הזה!
- לפני שאתם מבקשים מדריך, בדקו האם המדריך נמצא באשכול המדריכים של הפורום בלינק הזה.
הנקודה הכי חשובה היא:
חשוב בכל הודעה שלכם על המכשיר הסלולרי שלכם חובה לציין את סוג המכשיר ואת הרשת הסלולרית.
בנוסף, הנהלת הפורום תמיד תשמח לקבל ביקורות טובות או רעות וגם אני אשמח לעזור לכם בבעיות דחופות דרך תוכנת מסרים מיידיים. דרכי התקשרות עם מנהל הפורום:
שלח הודעה פרטית ל X.r
* נוהל כתיבת הודעה = כותרת עניינית (עם תמציתיות הבעיה. לא יתקבלו אשכולות עם כותרות כמו "כנסו דחוףףףף").
תגיות חובה: [שאלה] [בקשה] [עזרה] [בעיה] וכו'...
מעכשיו גם הפורום הזה נכנס לחוק התגיות
בכל ההודעות שיתקבלות עד יום שני ה- 28/8 ללא תגיות אני יכניס תגיות
כל הודעה שאחרי יום שני ה-28/8 תפורסם ללא תגית - תנעל.
תגיות אני מתכוון ל: [שאלה] [בקשה] [עזרה] [בעיה] וכו'...
מעכשיו כל ספאמר יוענש בהורדת הודעות מהמונה.
כל מי שיגיב ויכתוב ספאם כמו: aefqrf יופחת לו ההודעות מהמונה.!!!
אין להגיד לא ידעתי!!!
נגיד מישו הספאים!
פעם ראשונה יורד לו מספר ההודעות.
בפעם השניה יורד לו כפוללל!!!
לא קשה להגיד תודה!
אי ידיעת החוק , לא פותרת מהעונש !