ת'אמת שאני בטוח שחצי מהילדים פה אם לא יותר התחילו שם את הקטע של השרתים הפרטיים אז אל תבואו אליו בתלונות.....
שמעו יכול להיות שבאמת יש שם קצת בעיות אבל עד קללות ......
|
|
1. Maple-Israel מלא האקרים, צודקים צריכים לעבוד על זה.
2. Extra-ms שרת שבבעלותי מקום שני בארץ, מקום ראשון מבחינת הכל חוץ מכמות מחוברים וותק. (אין האקר 1)
3. ExtraMu = שרת שגם בבעלותי ובבעלות אביאל בין השרתים המובילים בארץ באמיו, כמובן שאין האקר אחד והוא מנוהל בצורה הטובה ביותר.
סיימתי לדבר פה פחות או יותר על Maple-Israel אתם יכולים להגיד מה שבא לכם, כמובן שעד לקללות, ומה שכן אתם לא יכולים לדבר על שרתי ה
ExtraMs/Mu כי הם פועלים באופן מיקצועי ומבוקר, שיהיה לכם יום מקסים.
חחחחחחחחחחחח עלאק אין האקר אחד ב אקסטרהמס...אני ההיתי האקר...הגעתי ראשון לרמה 200 פעמים.בכול השרתים שלכם אפשר לעשות האקים חופשי חחח זה הסיבה היחידה שהם מחזיקים ביכלל.
קראו לי באקסטרה Holy/Power. ושלא נדבר על הבאגים והGM'S {למרות שפרשתי ליפני שסמת GM'S אבל ראיתי את מי שמת..ילדים שלא יודעים כלום.ואנשים גם מתלוננים עליהם בפורום.}
נערך לאחרונה על ידי ItsEden; 09-02-2010 בשעה 17:32.
Blue Moon, you saw me standing alone,
Without a dream in my heart,
Without a love of my own..
הוא לא שם יא אהבל פרצו לו....
ודרך אגב אולי זה באמת חרא שרת אבל רוב הילדים פה התחילו שם
נערך לאחרונה על ידי JunkStory; 09-02-2010 בשעה 17:39.
פחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי, 4 שנים מייפל ישראל?
לפני 4 שנים בקושי היינו בגלובאל ב-V30 אני בספק אפילו עם היה אז V20.
extrams נפתח 5 ימים לפני היומולדת שלי (ותאמין לי שאני זוכר).
תפסיק לחרטט,השרתים האלה מפוצצים האקים ו-IsraelMS העתיקו? השרת הזה שנה וחצי כבר ברשת עם אותו עיצוב של פורום, ומייפל ישראל החליפו עיצוב לפורום לפני בערך חודשיים, מי הגנבים פה אה?אותו עיצוב?
זה חרא של שרתים תגיד לי במה השררתים האלה יותר טובים מ-IsraelMS?
~צונזר~
נערך לאחרונה על ידי OmriHux; 12-02-2010 בשעה 17:22. סיבה: סולחה המבין יבין
למה להקפיץ?!,
ובכ"מ EXTRA-MS עבר שינוי קיצוני (מאז שהוא בבעלותי לא מאז שהוא ניפתח בכללי)
השרת Maple-Israel יעבור שינוי קיצוני גם כן,
ולמי שאמר שהוא היה האקר, הוא יכול "להיות" אבל הוא יקבל באן באותו רגע.
ואקסטרה אמיו לא יכול להיות וגם אין האקרים אז אין טעם סתם להגיד ש"כל" השרתים שלנו עם האקרים כי זה רק Maple-Israel..
כמו שאמרתי Extra-ms בבעלותי וכרגע הוא יחזור ביום ראשון הקרוב לאחר סיום העידכונים + הורדה מחודשת.
ד"א השרת אכן היה 4 שנים+, אתה כניראה לא שיחקת ולא היית באותו זמן, וIsraelMs רק שנה - שנתיים ואפילו פחות ברשת. - השרת Extra-Ms גם עומד על כ-שנה ברשת.
ו.. לכל אלה שאומרים בהצלחה.. אין צורך השרת כבר הגיע למקסימום ההצלחה בוא נגיד ^^ כרגע הוא רק צריך הרבה תחזוקה,צוות,ושיפוצים חדשים^^
נערך לאחרונה על ידי BarelKSL; 12-02-2010 בשעה 00:39.
S4 League - 'UltimateBullets // BlastoffSpy // TazerBlade' <<My Chars
די כבר אריאל אם אין לך פידבק חיובי אל תגיב! גם אם השרת חרא הוא לוקח את כל השרתים שיש לך ושיהיו לך!
בנוגע לשרת:
אתם אמרתם שהשרת במצב עגום, אני אומר לכם לעבור לגירסא יותר מתקדמת, לשנות צוות, לתכנת הכל כמו שצריך, להכין מערכות באן אוטמטית להאקרים לתמוך בשרת והNX לא יקנו משרת לא מושקע (למרות שהוא מושקע מאוד רק אתם לא מתפתחים איתו). כרגע אין לכם צוות פעיל לפי מה שהבנתי אז עדיף לכם לא לפרסם שרת שאין לו צוות וסתם משחקים עם האקים שמה, במקום שיהיה צוות טוב ואז לא יהיו תגובות כמו של אריאל או של ילדים מתנשאים אחרים שבכלל לא מגיעים לרמה של שרתים כמו שלך.
וגם שאתם מפרסמים אשכול אל תדברו על מתחרים תשאירו אותם בצד כי גם זה מלוכלך וגם עוברים אנשים ושומעים שהם יותר טובים לפי הפידבקים אז בטוח שהם ילכו לשמה רק לפי מה ששמעו.
ואם אתם אומרים שיש לכם שני שרתים סוסים אז למה שלא תאחדו אותם? יותר הנאה, יותר שחקנים וזה גם חוסך צוות מיותר שלא משקיע.
בכל מקרה בהצלחה!
עריכה:
עם קהילה כזאתי הייתי מתבייש בעצמי תטפל גם בזה.
נערך לאחרונה על ידי Eden.; 12-02-2010 בשעה 11:04.
שלום שלום
ואה...יא שקרן עלאק 4 שנים חחח ליפני 4 שנים בגלובאל היה עדין V15-V30.אז איך יכול להיות שאתם V55 כבר 4 שנים??.אולי שנתים.
Blue Moon, you saw me standing alone,
Without a dream in my heart,
Without a love of my own..