קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה הסיכוי שזה יקרה ?
    על ידי Mr. Ingidao בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 30-01-2011, 19:31
  2. באמת שלא חשבתי שזה יקרה
    על ידי realmadrid123 בפורום כדורסל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-05-2009, 20:06
  3. [ביקורת אישית]ביום שזה יקרה.
    על ידי Or8ParKer בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 09-08-2008, 16:26
  4. [סיקור]ביום שזה יקרה/The Happening
    על ידי FoXRiveR בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-06-2008, 13:27
  5. [דיון] ביום שזה יקרה
    על ידי Tomer_x8 בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-06-2008, 03:34
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 38

מה הסיכוי שזה יקרה? - עמוד 2

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אתה סתם מתחמק אחרי שנתתי לך דבר שמבוסס על משו מציאותי לשם שינוי.
    לא צריך אלף, אתה סתם מגזים. יספיק כמה כאלה. :]
    אתה כאילו לא יכול להשתמש בבחורה כדי לפתח תמעגל החברתי שלך? כדי להכיר תחברות שלה (שהן יותר הטעם שלך)? אין להן מטרות אחרות חוץ מקשר/סטוץ?

תסביר לי רק, למה שיווצר מתח מיני ביני לבין מישי שהיא לא הטעם שלי? למה לי להיות עם מישי שלא עונה לדרישות שלי? יודע מה, עזוב אותי כרגע.
    ממתי זכר אלפא מתפשר בכלל? או שפיספסתי פה קטע נורא מעניין בכל התחום..התועיל ללמד אותי?

כל בנאדם שאתה רואה יש לו תפקיד כלשהו בחיים שלך. או לפחות כל אדם שהוא חלק מהמעגל החברתי שלך. למה לי לא לתת תפקיד כלשהו למישי שהיא אמנם לא הטעם שלי במראה החיצוני, אך מכירה מלא אנשים וכיף להסתובב איתה?
    תשמע אתה משהו מיוחד שתהיה בריא אין לי כוח לריב איתך אמרתי לך שיהיה לך אלף ידידות מה אני אגיד לך זה זיוני שכל בתכלס אבל איך אומרים כל אחד רואה את הדברים אחרת..
    וסתם ככה כדי קצת לערער לך את הבסיס המציאותי הזה שלך מה ימשוך אותך בהתחלה לדבר איתה בכלל?

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    תשמע אתה משהו מיוחד שתהיה בריא אין לי כוח לריב איתך אמרתי לך שיהיה לך אלף ידידות מה אני אגיד לך זה זיוני שכל בתכלס אבל איך אומרים כל אחד רואה את הדברים אחרת..
    וסתם ככה כדי קצת לערער לך את הבסיס המציאותי הזה שלך מה ימשוך אותך בהתחלה לדבר איתה בכלל?
    העובדה שהיא מכירה מלא אנשים ויכולה לשמש לי בתור SOCIAL PROOF לא רע+להרחיב לי את המעגל החברתי.

לדעתי, זה יותר ממספיק.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

העובדה שהיא מכירה מלא אנשים ויכולה לשמש לי בתור SOCIAL PROOF לא רע+להרחיב לי את המעגל החברתי.

לדעתי, זה יותר ממספיק.
    כן אבל מה יגרום לך לפתוח איתה שיחה?
    פעם אחרונה שבדקתי איאפשר לראות או להריח אישיות..
    קיצור אחי באמת שאתה מדבר שטויות צריכה להיות משיכה בינכם כדי שתשמור על קשר.. כבר הוכחתי את זה ליותר מידיי אנשים פה אתה מוזמן לחקור עלי קצת אם בא לך אני בטוח שתופתע ממה שתגלה

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

כן אבל מה יגרום לך לפתוח איתה שיחה?
    פעם אחרונה שבדקתי איאפשר לראות או להריח אישיות..
    קיצור אחי באמת שאתה מדבר שטויות צריכה להיות משיכה בינכם כדי שתשמור על קשר.. כבר הוכחתי את זה ליותר מידיי אנשים פה אתה מוזמן לחקור עלי קצת אם בא לך אני בטוח שתופתע ממה שתגלה
    צודק בקשר של "אי אפשר לראות ולהריח אישיות". מה שנכון נכון..
    אבל לדעתי התבלבלת טיפה בקשר אלי בנאדם.

אני אסביר את עצמי יותר טוב. ע''י עוד משו שקרה לי בעבר..

אני פותח סט שמכיל גם בנים וגם בנות. אדלג על הקטעים הלא קשורים פה לעניין שלנו. יוצא מצב שאני מתחבר לקבוצת אנשים הזאת, ומתחיל לצאת איתם על בסיס קבוע+-. תוך כדי, אני מגלה (יותר נכון, רואה את זה) שבחורה אחת מהקבוצה, בשם Y מכירה מלא אנשים, יש לה חברות יותר שוות ממנה ו..כולם מתים עליה. למרות שY, לא הטעם שלי בכלל במראה החיצוני. ויש בנות כאלה, ומספיק מהן.

תן לי סיבה אחת לא להתחיל איתה שיחה, ליצור קירבה ידידותית ולהרחיב בעזרתה תמעגל החברתי שלי ולגרום לה להכיר לי את חברות שלה.

זה רק אני והצורה שבה אני רואה את החברה, יכול להיות שאני טועה ובגיל שלך אחשוב אחרת. עד אז...אלוהים גדול.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

צודק בקשר של "אי אפשר לראות ולהריח אישיות". מה שנכון נכון..
    אבל לדעתי התבלבלת טיפה בקשר אלי בנאדם.

אני אסביר את עצמי יותר טוב. ע''י עוד משו שקרה לי בעבר..

אני פותח סט שמכיל גם בנים וגם בנות. אדלג על הקטעים הלא קשורים פה לעניין שלנו. יוצא מצב שאני מתחבר לקבוצת אנשים הזאת, ומתחיל לצאת איתם על בסיס קבוע+-. תוך כדי, אני מגלה (יותר נכון, רואה את זה) שבחורה אחת מהקבוצה, בשם Y מכירה מלא אנשים, יש לה חברות יותר שוות ממנה ו..כולם מתים עליה. למרות שY, לא הטעם שלי בכלל במראה החיצוני. ויש בנות כאלה, ומספיק מהן.

תן לי סיבה אחת לא להתחיל איתה שיחה, ליצור קירבה ידידותית ולהרחיב בעזרתה תמעגל החברתי שלי ולגרום לה להכיר לי את חברות שלה.

זה רק אני והצורה שבה אני רואה את החברה, יכול להיות שאני טועה ובגיל שלך אחשוב אחרת. עד אז...אלוהים גדול.
    נו זה עדיין לא ידידות זה ניצול בחור, אחי יודע מה אני ארחיב את האיפוטזה שלי.
    לא מחוייבת משיכה מינית אפשר להתפשר על קשר אינטרסים שונה..
    וזה בדיוק מה שאתה מתאר פה, אחי באמת פרוש אין דבר כזה ידידות הכל עובד על אינטרסים ברוב המכריע זה משיכה מינית ובשאר המקרים מצבים כמו שלך..
    זה לא מוכיח את המושג ידידות זה רק מקרב את המושג לסיטואציה שאני מתאר

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

מה מוזר שאין דבר כזה בכלל..
    אין לא קיים לא היה קיים ולא יהיה קיים לעולם כל עוד יש לנו זין ולהן יש כוס לא קיים פשוט לא..
    אין דבר כזה קשר לא מיני (לא בהרח מדובר על מגע אבל בהחלט על מתח) בין בחור לבחורה לא קיים, קשר אפלטוני קיים רק במיתולוגייה היוונית וגם שם הוא גורם רק צרות!
    אז צאו כבר מההגדרה המגבילה הזאת שלכם ותראו איזה חופש תרוויחו
    מישהו אמר שאין מתח מיני? אני רק אמרתי שאין שום קשר מיני\רומנטי.
    מתח מיני זה בריא עם ידידות. שומר על הקשר מצחיק ולא הופך לקשר תלותי של אחת\ד בשני\ה.

אם יש מישהי מכוערת שממש רוצה לשמור איתי על קשר יקרה הדבר הבא:

א'- אני אתעלם ממנה. מה שיגרום לה לרצות אותי יותר לאורך זמן, כי הערך שלי ליידה מאוד גבוה.
    ב'- ככל שהיא תרצה אותי יותר אני אנסה להתנתק יותר ולהתעלם ממנה יותר, מה שיוביל ל-1.

נובע מזה שאין טעם להחזיק ידידה שאתה לא נמשך אליה, היא לא נותנת לך כלום חוץ מלהיות תלותית ודוחה. מבחינתי ידידה היא אחת שאין לי קשר רומנטי\מיני איתה מבחירה.

(מכל מיני סיבות, בין היתר כי אני רוצה שהיא תכיר לי חברות שלה ותעלה לי את הערך במעגל החברתי שלה..)

יש לזה ערך מוסף של מישהי שאתה יכול לדבר איתה והיא תיתן לך חו"ד נשית ופרספקטיבה אחרת אם תתייעץ איתה על דברים, אבל ידידות הן לא "חבר'ה",
    (במבטא טל ברודי) בלשון זככככרר.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    מישהו אמר שאין מתח מיני? אני רק אמרתי שאין שום קשר מיני\רומנטי.
    מתח מיני זה בריא עם ידידות. שומר על הקשר מצחיק ולא הופך לקשר תלותי של אחת\ד בשני\ה.

אם יש מישהי מכוערת שממש רוצה לשמור איתי על קשר יקרה הדבר הבא:

א'- אני אתעלם ממנה. מה שיגרום לה לרצות אותי יותר לאורך זמן, כי הערך שלי ליידה מאוד גבוה.
    ב'- ככל שהיא תרצה אותי יותר אני אנסה להתנתק יותר ולהתעלם ממנה יותר, מה שיוביל ל-1.

נובע מזה שאין טעם להחזיק ידידה שאתה לא נמשך אליה, היא לא נותנת לך כלום חוץ מלהיות תלותית ודוחה. מבחינתי ידידה היא אחת שאין לי קשר רומנטי\מיני איתה מבחירה.

(מכל מיני סיבות, בין היתר כי אני רוצה שהיא תכיר לי חברות שלה ותעלה לי את הערך במעגל החברתי שלה..)

יש לזה ערך מוסף של מישהי שאתה יכול לדבר איתה והיא תיתן לך חו"ד נשית ופרספקטיבה אחרת אם תתייעץ איתה על דברים, אבל ידידות הן לא "חבר'ה",
    (במבטא טל ברודי) בלשון זככככרר.
    אתה בכוח מדביק שם אבסורדי למצב שהוא לא כזה תסלח לי חבר אבל כניראה שאת הכוונה האמיתית של המילה ידידות אתה לא מסוגל לגמרי לעבד..

חברה אני לא רוצה להפריע לכם אבל במקום לתת לי תשובות ועזרה מה לעשות אתם רבים על הריב הקבוע שאין/יש דבר כזה ידידות חשבתי עברנו את הקטע הזה.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אתה בכוח מדביק שם אבסורדי למצב שהוא לא כזה תסלח לי חבר אבל כניראה שאת הכוונה האמיתית של המילה ידידות אתה לא מסוגל לגמרי לעבד..
    בוא רק ניישר קו, אתה חושב שידידות היא משהו, ואתה לא חושב שהמשהו הזה קיים. אז אני בא ואני אומר אם אתה חושב שידידות מהסוג הזה לא קיימת, אז הנה ידידות ששניינו יכולים להסכים שהיא קיימת.

בכלל לא התייחסתי למה שאתה מגדיר בתור ידידות, פשוט שאלת מה אני מגדיר בתור ידידות. אבל אני אתייחס למה שאני חושב שאתה מתכוון גם:

קשר בין גבר לאישה במובן של חבר'ה כמו קשר בין גבר לגבר, הוא מאוד נדיר.
    אני מבטיח לך שגם הוא קיים - יש לי ידידה שיוצאת איתי ועם החבר'ה שלי מאז התיכון בערך, מעולם לא התחלתי איתה או היא איתי, היא מעולם לא הביעה איזושהי משיכה אלי, ואני מבטיח לך שאני לא נמשך אליה - והיא מאוד חשובה לי ואני לה.

אז היא יוצאת עם בן דוד שלי בשנתיים האחרונות אחרי שכבר איזה 5 שנים הם מכירים והיו ידידים בדיוק כמו שאני והיא, אבל מההתחלה הייתה בינייהם משיכה. מבחינתי אני לא נמשך אליה, והיא לא אלי, ואנחנו יכולים לשבת אצלי בחדר לבד עם אלכוהול ולא תיהיה טיפת מיניות באוויר. בדיוק כמו לשבת עם אחד מהחבר'ה.

אם יש לך עוד הגדרה.. אני אשמח לשמוע אותה, יכול להיות שפשוט אתה מגדיר ידידות בצורה שאני לא מבין.

יוצר הפוסט - סליחה גבר, אבל אני לא יודע איזו תשובה אתה מצפה לשמוע, אז אני פשוט משתתף בדיון שנוצר פה, תנסה להיות יותר ספציפי אני מבטיח לך שאני אנסה לענות...

אני יגיד את זה יותר בפשטות, פעם היינו ידידים(אל תתייחסו למילה הזאת בבקשהה) הכי טובים כל היום ביחד טלפון הודעות וכו', דיברתי איתה עלינו שנהיה בקשר לא יצא, מאז התרחקתי ממנה אני מסנן אותה וכל מה שקשור והיא ממש רודפת אחריי ואם אני אומר לה שאני בא אליה או רק עונה לה לטפון היא בעננים. אז מה לעשות? היא רוצה לחזור לשחק או שהיא באמת רוצה? עכשיו להיות איתה בקשר אני לא מעוניין אבל בזיון אני כן מעוניין. קצת עזרה בבקשה..

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני יגיד את זה יותר בפשטות, פעם היינו ידידים(אל תתייחסו למילה הזאת בבקשהה) הכי טובים כל היום ביחד טלפון הודעות וכו', דיברתי איתה עלינו שנהיה בקשר לא יצא, מאז התרחקתי ממנה אני מסנן אותה וכל מה שקשור והיא ממש רודפת אחריי ואם אני אומר לה שאני בא אליה או רק עונה לה לטפון היא בעננים. אז מה לעשות? היא רוצה לחזור לשחק או שהיא באמת רוצה? עכשיו להיות איתה בקשר אני לא מעוניין אבל בזיון אני כן מעוניין. קצת עזרה בבקשה..
    לכמה זמן נעלמת, בוא נתחיל מזה? תוכל לפרט יותר?

לא נעלמתי לחלוטין כי אפילו זה לא יכולתי כי היא כל היום התקשרה ואיפה אתה מה אתה עושה בוא אליי בוא שב איתי דבר איתי לפני שאתה עולה לישון כשאתה קם כאילו אני החבר שלה ואם אני לא עונה לה היא בכלל משתגעת ואיפה היית מה אני חייב לך משהו? והכי הרבה שלא דיברנו אחד עם זה היה משהו כמו יומיים והכי הרבה שלא ראינו אחד את השני היה כמה ימים לא יותר..

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

לא נעלמתי לחלוטין כי אפילו זה לא יכולתי כי היא כל היום התקשרה ואיפה אתה מה אתה עושה בוא אליי בוא שב איתי דבר איתי לפני שאתה עולה לישון כשאתה קם כאילו אני החבר שלה ואם אני לא עונה לה היא בכלל משתגעת ואיפה היית מה אני חייב לך משהו? והכי הרבה שלא דיברנו אחד עם זה היה משהו כמו יומיים והכי הרבה שלא ראינו אחד את השני היה כמה ימים לא יותר..
    סמוך עלי פה,
    לא עשית כלום. היא לא רודפת אחריך ולא נעליים. היא כולה רוצה לנצל אותך, אתה הרי השעשוע שלה..אתה משעשע אותה ולא מקבל סקס בתמורה, אתה הבובה שלה.

תיעלם לה ב100% לחודשיים שלוש (זה עוד במקרה אם לא היית ידיד ממש גיי שלה), ואז תחזור לסביבה שלה בתור "עצמך החדש".
    ושאני אומר "100%" אני מתכוון לזה. או שאתה נעלם או שאתה ממשיך להיות ידיד שלה, אין פה אמצע.

היא יכולה לצעוק עליך תוך כדי "מה קרה לך", אל תתייחס, אלו רק שיט טסטים כדי להפיל אותך ולהחזיר אותך למצב של "שעשועון" שלה.

פשוט. אל. תדבר. איתה. אל תיפגש איתה, כלום. תוציא אותה מהחיים שלך לחודשיים טובים.

אחרי חודשיים..אתה מוזמן לפתוח נושא ונעזור לך פה.

חח אין מצב שאני נעלם ככה סתם לחודשיים, כי היא לפעמים גם עם חברים שלי ואני לא הולך להיעלם גם לחברים שלי בגללה אז זה טיפה בעייתי, זה לא שרק אני מכיר אותה ואף אחד לא כל החברים שלי גם מכירים אותה והיא אותם וקרה אפילו לא פעם כשנעלמתי לה שהיא התקשרה אליי מהפלאפון של איזה חבר ועניתי ופתאום היא הייתה בקו או שהיא שואלת אותם איפה אני..בכל מקרה בחמישי אני יראה אותה בלי קשר באיזה מסיבה של חבר שהיא בטוח תהיה בינתיים לא דיברתי איתה מאתמול בלילה והיא התקשרה היום כמה פעמים פעמיים לא עניתי אחר כך עניתי זריז ואמרתי אני יחזור אלייך, אחרי שעתיים היא כנראה לא התאפקה והתקשרה עוד פעם לא עניתי. גם מה שעוד יותר מפתיע אותי זה שאם אני לא עונה לה איזה ערב או אומר לה שאני יחזור אליה ואז באמצע הלילה היא רואה אותי אחרי שלא עניתי לה היא שואלת איפה הייתי במן טון של חקירה כזאת ואם אני אומר לה אצל ידידה היא כאילו בולעת את הלשון..

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

חח אין מצב שאני נעלם ככה סתם לחודשיים, כי היא לפעמים גם עם חברים שלי ואני לא הולך להיעלם גם לחברים שלי בגללה אז זה טיפה בעייתי, זה לא שרק אני מכיר אותה ואף אחד לא כל החברים שלי גם מכירים אותה והיא אותם וקרה אפילו לא פעם כשנעלמתי לה שהיא התקשרה אליי מהפלאפון של איזה חבר ועניתי ופתאום היא הייתה בקו או שהיא שואלת אותם איפה אני..בכל מקרה בחמישי אני יראה אותה בלי קשר באיזה מסיבה של חבר שהיא בטוח תהיה בינתיים לא דיברתי איתה מאתמול בלילה והיא התקשרה היום כמה פעמים פעמיים לא עניתי אחר כך עניתי זריז ואמרתי אני יחזור אלייך, אחרי שעתיים היא כנראה לא התאפקה והתקשרה עוד פעם לא עניתי. גם מה שעוד יותר מפתיע אותי זה שאם אני לא עונה לה איזה ערב או אומר לה שאני יחזור אליה ואז באמצע הלילה היא רואה אותי אחרי שלא עניתי לה היא שואלת איפה הייתי במן טון של חקירה כזאת ואם אני אומר לה אצל ידידה היא כאילו בולעת את הלשון..
    אז רד ממנה. סתם כאב ראש מיותר, צא לראות תעולם ותהיה עם אחרות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect