תקציר:
זה מתחיל ללא התראה מוקדמת, נראה כאילו זה הגיח משומקום... תוך מספר דקות פורצת בערים הגדולות בארה"ב סדרה של מיתות חסרות כל הגיון, המקפיאות בהרסניות שלהם. מה הדבר שגורם לרציחות המסתוריות הללו? האם הן חלק מהתקפת טרור, סוג של ניסוי שכשל, איזשהו וירוס קטלני? עבור אליוט מור (מארק וולברג), מורה למדע בבית-ספר תיכון בפילדלפיה, מה שחשוב הוא למצוא דרך להימלט מהתופעה המסתורית והקטלנית הזו. למרות שהוא ואשתו אלמה (זואי דשנל) חווים תקופה לא קלה בחיי הנישואין שלהם, הם יוצאים לדרך, לכיוון החוות בפנסילבניה, שם הם מקווים שיהיו מחוץ לטווח ההשגה של התופעה המתפשטת. במהרה הם מגלים שאף אחד בשום מקום אינו בטוח. רק כאשר אליוט מתחיל לגלות את טבעה האמיתי של התופעה ואת טבעו של מה ששחרר את הכוח המאיים כרגע לחסל את האנושות כולה ? הוא מגלה שביב של תקווה, שיוכל להציל אותו ואת משפחתו.
_ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _
ז'אנר: דרמה, מיסתורין.
אורך: 91 דקות.
שפה: אנגלית.
מדינה: ארה"ב, הודו.
במאי: מ. נייט שאמאליאן.
שחקנים: מארק וולברג, זואי דשאנל, ג'ון לגויזמו, אשלין סאנצ'ז, בטי באקלי, ספנסר ברסלין, רוברט ביילי ג'וניור.
ביקורת אישית שלי על הסרט:
סרט בינוני למדי עם פוטנציאל ענק.יכול להיות שבמאי או תסריטאי אחר היה לוקח את הסרט לרמות יותר גבוהות,אך כאמור התוצאה הייתה בינונית למדי.
הציפיות שלי היו לסרט ממש יפה שמזכיר את אני אגדה,אך להפך סרט גרוע מבחינתי.
הסרט בתחילתו מרתק ומסקרן,האפקטים יפים ואמינים,אך במקום להמשיך במומנטום החזק,הסרט נחלש בצורה הדרגתית עד לסיום מאכזב ודי סתום.מבחינת צוות השחקנים,חוץ ממארק וולברג (שיעדיף לשכוח את הסרט הזה),כל השאר "לא יודעים את המשחק"הזה,חובבנים,ממש ככה זאת המילה.חבל מארק וולברג שהוא שחקן כל כך מוכשר לשחק בסרט הגרוע הזה!
20 דקות אחרונות של הסרט לא ראיתי,סרט ממש גרוע.
לסיכום,אוקיי חברה מי שמתכנן לראות את הסרט בקולנוע או בלהוריד ולראות שיוותר.
הסרט פשוט גרוע! מהמשחק הלא מקצועי של כל השחקנים חוץ ממארק וולברג שהוא צריך לשכוח את הסרט הזה.מארק וולברג שחקן כל כך טוב,זה הסרט הגרוע לפי דעתי שהוא עשה בקריירה שלו.
בקיצור אני מאוד לא ממליץ לאנשים להוריד ולראות תסרט.
פשוט בזבוז גדול מאוד של זמן.
אם היה אפשר לא לסמן ציון זה מה שהייתי עושה.
בכל זאת הציון שלי זה 4/10 אם שחקן פחות מהרמה של מארק וולברג היה משחק בסרט הזה הייתי נותן 1.
לא מאמין כמה פרסומות על הסרט הזה,פשוט אכזבה!
זהו זאת הייתה דעתי.

ציטוט ההודעה