כותרת
|
|
LMAO
לא ניראה לי מזויף, אבל יכולים להיות בטח כאלה לא איכותיים שנקרעים בקלות וכאלה....
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
ומוח מזויף?
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
בוא נגיד, לא תוכל להשיג אחד כזה.
מזוייפים אין, לא אמינים יש .
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
ממש מעניין אותי לדעת מה יכול להיות מזויף בקונדום סתם בשביל החקירה
עכשיו הגענו לתשובה שאולי מכרו לך בלון ולא קונדום אבל בשורה התחתונה עדיין זה עושה את העבודה ואפילו אם זאת היתה שקית סופר עדיין היא היתה עושה את העבודה (רק צריך לבדוק שאין חורים כמובן) אז מה יכול להיות מזוייף בקונדום?
לא יודע אם למישהו יש תשובה אני אשמח.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
נערך לאחרונה על ידי Ori; 11-02-2010 בשעה 07:52.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
קיצר אתה חמאר לפנים
וואלה אורי מצאת את התשובה... אבל עדיין אולי הייתי משאיר שם סימני בלימה אבל עדיין זה היה עושה את העבודה...![]()
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כן, קונדום ערבי כזה, כמו בגדים למשל...
זה כשאתה רואה כחנות קונדום שהוא R13 ולא 3 למשל, הוא פחות איכותי, יש לו סיכוי טוב להיקרע או לעשות לך שפשפת בזין, או שהוא מריח כמו צמיג וכדומה. פשוט לא איכותי.
קניתי קונדום של דיזל מזוייף מהשוק לא שמים לב שזה מזוייף זה ניראה אורגינל אחי
אם אתה רוצה אני יתן לך תכתובת תקנה גם
דיזל מייצרים קונדומים?!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
כן, אבל התווית על הקונדום טיפה עקומה מי שיש לו עין טובה יכול לראות שזה דיזל מזוייף
בכל מקרה אני משתמש בקונדום של ניק