שאני מאונן במקלחת עם סבון והכל הז*ן נראה יותר גדול באיזה 2 ס"מ מאיך שהוא נראה כשאני מאונן בכל מקום אחר.הוא באמת מגיע למלוא הזקפה רק בגירוי מאוד גבוה עם סבון?או שזה סתם נראה ככה?
שאני מאונן במקלחת עם סבון והכל הז*ן נראה יותר גדול באיזה 2 ס"מ מאיך שהוא נראה כשאני מאונן בכל מקום אחר.הוא באמת מגיע למלוא הזקפה רק בגירוי מאוד גבוה עם סבון?או שזה סתם נראה ככה?
|
|
כנראה שהוא מגיע לגודל המירבי שיש לו גירוי מאוד גבוהה - הגיוני .
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
ניראה לי שזה סתם ניראה ככה.
לא חושב שזה הגיוני שזה ככה רק כשאתה מאונן עם סבון, בייחוד אם גמרת בעבר, מה שאומר שהגעת לשיא הגירוי.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אתה רגיל לאונן שם
אתה חושב שהזין שלך יותר גדול
ובגלל שאתה נשען קדימה הוא נראה עוד יותר גדול
coldjoker
אם היה דבר כזה אתה לא חושב שהיה לכולם זין 30 ס"מ?
אתה לא יכולים לחשוב קצת ברציונליות?
לא 30 ס"מ, אבל הגודל במירבי כן - כמו עם וויאגרות .
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
תעזבו כבר את הזין שלכם חצי פורום זה על הזין..פייי
הוא נראה יותר גדול בגלל שאתה מתקלח עם מים חמים, והכלי דם מתרחבים.
בדקתי את זה עכשיו במקלחת לקחתי איתי סרגל ומדדתי,הוא יותר גדול באיזה ס"מ.
ואתה יודע למה הם מתרחבים?, יש כמה מנגנונים בגופנו שאחראים על "קירור" הגוף אחד מהם הוא התרחבות כלי הדם שקרובים לעור, זה מקנה שטח פנים גדול יותר עם האוויר וככה זה יותר יעיל, אז זאתי הסיבה בקיצור.
תאמינו לי אנשים יש לכם הפרעה נפשית עם הבולבול שלכם... תעזבו אותו בשקט! אין לכם עם מה להתעסק חוץ ממנו? כל אחד עם מה שקיבל תפסיקו למדוד במקלחת גדול יותר בשירותים קטן יותר ואז אחרי כל ההתעסקות הזאת אתם מגיעים למיטה ואז הוא כבר לא עומד כשצריך... תשמרו את הגמירות וההתעסקות למיטה לא לכל המקומות שזה לא נחוץ בהם.
בקיצור כן גדול יותר לא גדול יותר תעזוב אותו בשקט.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
זה מה שקורה מעודף פורנו...
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
לא זה מה שקורה מחוסר אחריות בכל מקרה באמת שתעזבו את הזין המסכן שלכם בשקט זה שתהיו עליו בחרדות לא יתן לכם עוד 10 ס"מ לזין אז חאלס!!!
נערך לאחרונה על ידי Ori; 11-02-2010 בשעה 22:09.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update