שמעו חבריםם!
יש לי חברה ולפעמים אני מזה מרגיש שבא לי לצרפת אותה אבל אני יודע שאם אני יעשה את זה היא תפרד ממני.
אז איך אני עושה את זה?
מבלי שהיא תזרוק אותי
שמעו חבריםם!
יש לי חברה ולפעמים אני מזה מרגיש שבא לי לצרפת אותה אבל אני יודע שאם אני יעשה את זה היא תפרד ממני.
אז איך אני עושה את זה?
מבלי שהיא תזרוק אותי
כן כן גם אני משחק ב -
<~*VisualStory
*~>
|
|
F.c Maccabi Haifa
אין דבר ככזה איך אני עושה את זה מבלי שהיא תזרוק אותי ..
דיברת איתה על זה פעם ?
היא אמרה לך בפירוש שהיא לא רוצה ?
ניסית לצרפת אותה פעם ?
אם תענה לי על השאלות אני יוכל לעזור לך ..![]()
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
פשוט מפסיקים לשחק מייפלסטורי
תבוא לה באיטיות לשפתיים לאט לאט..אם תראה שהיא לא מסובבת לך את הראש ולא עושה שום תגובה קיצונית תמשיך לעבר המטרה ותתכרע!\
מקרה הכי גרוע היא מסובבת לך את הראש או משהו אתה מתנצל וממשיכים הלאה כאילו זה לא קרה..
ומנסה בעתיד
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 11-02-2010 בשעה 22:04.
קח אותה למקום רומנטי ותזרום - רק לא למיטה חח כי אז היא תגיד שאנסתה אותה![]()
מה אתה בן 12.5 אחיייי מה קורה לילדים היום מזדיינים בגיל שבע מה
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
לך לבית מרקחת תבקש מהם "משחה לנישוק בחורות בלי שהם יפרדו ממך" זה אמור לעלות בסביבות ה-50 ש"ח. תערבב את זה עם שלושה שיני שום, חמישה פלפלים אדומים, בצל ירוק קצוץ דק (חשוב שהוא יהיה קצוץ דק!), ובירה שחורה.
תערבב הכל ביחד ותמרח את זה ביסודיות באזור התבור (פופיק בשפה של פשוטי העם), ועכשיו אין אחת שלא תנשק אותך!
נערך לאחרונה על ידי 1 1; 16-02-2010 בשעה 22:52.
למה שפשוט לא תנסה לנשק אותה למה שהיא תזרוק אותך?
עדיף לשבת מאחורי הסורגים ולצעוק סוהר מאשר להיות מלשין ולצעוק שוטר!!!
אני חי על דיכאון המוזיקה האמיתית והטובה ביותר !!!
צודק הכי טוב ליזרוק תמייפל חח .
חח רואים למה: אתה משחק מייפל זה עונה לכל התשובות זה טבעי אצל ילדי מייפל אל תרגיש רע אחי
לוקח קצת זמן להמשיך עלאה וממשיכיםן אני מכיר מלא ילדי מצייפל שהמשיכו הלאה
ותראה אז זה יבוא לך תיבעי ומזה היא תזרוק אותך אם היא אוהבת אותך היא תיתנשק איתך ואם לא אז זרוק אותה מה אתה עושה אם מישהי שלא אוהבת אותך חחחח הכל בגלל מייפל לא נורא
תנסה לא יקרה שום דבר![]()
מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!
ואללה התגובות שלך מסריחות אחת אחת...
מה אתה משחק לי אותה איזה בחור "קול" מאחורי מסך מקלדת ,
אם אתה כזה מדליק שאתה מרשה לעצמך לרדת ולהגיב כמו ילד של אלוקים אז בוא נראה אותך פנים מול פנים ימכוער , אני בטוח שאתה מחוצק'ן מרגל ועד ראש והחיים שלך בזבל !!! ילד מייפל סטורי לפני שאתה כותב תחשוב קצת אם זה לא מדבר עליך..
לגבי החברה שלך שמע אחינו חברה זה לא חברה אם אין נשיקות בינכם מה היא דתייה ששומרת לך נגיע...לא אז נשיקה אחת לא תהרוג אותה אתה החבר שלך וגם לך יש צרכים היא לא מספקת אותם אז תחשוב אם הקשר הזה טוב לך , מי ישמע לא ביקשת לזיין אוהת כולה נשיקה ...כי בנינו יש אחרות שהיו מסכימות לעשות יותר מלנשק אותך , בקיצור בזמן שיש זרימה בינכם פשוט נסה לנשק מאה אחוז שתצליח , אותה במידה והיא תדחה אותך פשוט תדבר איתה על הנושא ותראה לה שזה כלום ...
יאלהל בהצלחה אחינו עדכן שתנשק!
נערך לאחרונה על ידי keddan; 21-02-2010 בשעה 12:05.
אולי חאלס עם הציניות?