עוד הספאמות כאלה ואני מחלק פה לכולם אזהרות !
אז תתחילו להרגיע עם הספאם !!!
עוד הספאמות כאלה ואני מחלק פה לכולם אזהרות !
אז תתחילו להרגיע עם הספאם !!!
|
|
חבר'ה הלאגים זה פאק בסורס אנחנו עוברים כרגע סורס... יוני עובד עליו כרגע אצלו במחשב (כי באיחסון אי אפשר לעבוד על סורס חדש זה פשוט מציק) כשיוני יסיים את הבסיס (או את רוב הסורס תלוי מה הוא יספיק) אני יוסיף כל מיני דברים שצריך(הפקודות וכל השאר)
וrawraw אנחנו כן יודעים לתקן אבל אין לנו זמן יקח לנו הרבה פחות זמן לבסס על סורס חדש מאשר לאתר את הבאגים שגורמים ללאגים וDC וSC מאשר פשוט לקחת אחד חדש לערוך להוסיף לתקן וזהו.
מצטערים כשהסורס החדש יותקן אנחנו צופים שחלק מהבאגים המשמעותיים יתוקנו ואם לא מקסימום נתקן.
מצטערים על אי הנוחות וכמובן שאתם תפוצו על מה שקרה בימים האחרונים.
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
זה עושה לי Error:שזה אינו חוקי בישם Win32 מה אני עושה??
נערך לאחרונה על ידי LifeStyle33; 11-02-2010 בשעה 20:38.
סתם שרת רק שיניתם לוגין וקצת את ההתחלה של השחקנים (שכל אחד יכול לעשות) וכל העובדות הראשונות האלו המטומטמות סתם לא עושות כלום זה כמעט הכל רגיל ואין כמעט אין אף אחד בשרת -_-
עלאק סתם שרת פ'חחח הצחקת שרת שמזיין כמעט חצי מהשרתים פה..
אל תשחק אותה אחי אפילו להוסיף עוד צ'אנלים לשרת שלך אתה פתחת אשכול עזרה על זה אז בבקשה אל תתנשא עליי כי הדברים שעשינו בשרת אתה בכלל לא יודע איך לעשות אותם..
חבר'ה בבקשה לא לשלוח לי עוד הודעות עם דמויות של באג הלאגים, עלינו על הבעיה ואנחנו מתקנים אותה! תודה.
שוב פעם אתם תפוצו על מה שקרה! אנחנו נכפיל את הEXP ונעשה הרבה איוונטים! XD
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
אין לי לאגים ! עובד לי 100% אבל יש לי משהו מוזר כאילו צללים שלי שעוקבים אחרי כמו הפקודה של ג'יאם אז ג'יאמים קוראים לי ZackFair אל תחסמו אותי!
אחי תכלס אני מבין בבניית שרתים ואתה סתם אפס
אין לכם הרבה מחוברים כי לא פירסמתם אותו ביכלל...תשימו אותו שבוע-שבועים ב GTOP100 אים פרימיום{כי זה ישר מעלה אותך לטופ של 50-1} יהיה לכם איזה 100 מחוברים...ויש לי בעיה שאני יכול להכנס רק אים HSS.זה עושה לאגים..
עריכה:עכשיו מיתחבר לי בלי HSS...אין לאגים
נערך לאחרונה על ידי ItsEden; 12-02-2010 בשעה 01:10.
Blue Moon, you saw me standing alone,
Without a dream in my heart,
Without a love of my own..