הלכנו 4 חבר'ה (כמו בדרך כלל) התפצלנו לקבוצות של 2 .
2 חבר'ה ישבו על ספסל, אני וחבר התקדמנו טיפה קדימה ראינו 2 בחורות .
ניגשתי.
אני: עצרו ,צעד אחורה בבקשה
הן: הלכו צעד אחורה ומסכלות על הריצפה
אני: מה אתן עושות?
הן: אמרת ללכת אחורה אז חשבנו שיש משהו על הריצפה
אני: לא, אמרתי אחורה כדי שאני יוכל לבחון אתכם יותר טוב .
א: ומה גורם לך לחשוב שתצליח איתנו ?
אני: תראי חמודה את יפה והכל אבל אני פה בשביל חבר'ה שלך , נראה מהצד שיש לה יותר פלפל ממך...
פונה ל ב: לא ככה ?
היא: ככה!!!
א הכניסה ל ב סטירה קטנה לכתף: יה איזה חוצפנית!
אני: נעים מאוד ניא x אתן ?
(הציגו את עצמן)
אז תגידו לי אתן מהסביבה או שבאתן מרחוק לתל אביב ?
ב: מרחוק , באר שבע ..
אני מסתכל ל א : אהה...טוב לא נורא כבר רקדתי עם בחורות יותר קשות מימכן ..
הן: סליחה ?!
אני: תראו זה לא סוד שרק הבחורות מתל אביב יודעות לרקוד אתן ,איך להגיד את זה במילים יפות , מגושמות ?
צחקו , ב: התנועות שבחורות כמונו באר שבע עושות שום בחורה מתל אביב לא יכולה לעשות
אני : שמעי הרגע עברת את הגבול, אין מצב שאני לא רואה איך את מענטזת אחרי הכל את לא הראשונה או האחורה ש"חושבת" שהיא יודעת לרקוד , לוקח לה את היד מסובב אותה ומושך אותה אלי נשענה עלי לא זזה.
אני: מסתכל עליה (הייתה צמודה עלי , הפנים שלי היו ממש צמודות לשלה זה במצב שהשפתיים שלנו כמעט נוגעות אחת בשניה אז התקדמתי טיפה עם הראש ודפקתי נשיקה זריזה זרמה עם זה הבאתי עוד אחת ארוכה .
חבר מגיע : מה קורה פה ? סליחה מישהו הרשה לך לנשק את החבר שלי ?
(לא יודע מאיפה הוא הביא את זה חחח )
היא: אני לא מאמינה , מה אתה הומו ?
אני:איזה הומו , מה את עושה צחוק ... - אני הייתי זורם עם זה. משחק איתן קצת משגע את הבחורה ואז רק בסוף מגלה לה שעבדנו עליה ואיך היא האמינה וידעתי שבב"ש אין עם מי לדבר כולן נעל...
היא: נשמה לרווחה.
אני: אני דו !
התסכלו אחת על השניה במבט של wtf
אני: לא אנחנו סתם עובדים עליכן פה, אחרי הכל אין כמו להתעלל בבחורות מבאר שבע
(זרקה לי איזה כאפה כזאת לכתף) איזה מניאק אתה!
אני: צחקתי , טוב תרגעי יאלימה..
חבר: טוב אחי שמע אנחנו צריכים לזוז מחכים לנו ..
אני: מוציא את הפלאפון מביא לה , אני מתאר לעצמי שאת יודעת מה אמורה לעושת עכשיו נכון (מחייך)
היא: לקחה רשמה עוד צירפות ..הסתבבנו ובאתי ללכת קראה לי : חסר לך שלא תתקשר
אני :מסמן לה להתקרב אלי מצרפת אותה שוב : אני אתשקר מצרפת שוב וחבר לשי משך אותי בוא כבר!
אני אוהב לא להסתובב אחרי שלקחתי מספר.שישאר טעם של עוד. לא צריך לחזור לעוד נשיקה.
מה אני עיהש אני אוהב את זה ..אמרנו להתראות והלכנו ^^
-------------------------------------------------
חזנו הבית ולא היה לי כוח אבל ריאתי 3 בחורת יפות החלטתי להגיד הכל דוגרי ולראות מה יהיה ..
אני : מה המצב בנות הכל טוב ? פתיח מצויין.כל הכבוד.אני לא ציני...העיקר לפתוח. שמח שמישהו קלט את זה סוף סוף!!!
הן : כן
אני : רק כן , לפי איך שאתן נראות אמור להיות מצויין, מה קרה כאבי רגלים?יפה מאוד.יכלת לקחת את המסגרת הערכה לכיוון של "אתן תמיד כאלה עייפות?" ואז הן היו עושות קוולפי ויכלת לשחק עם זה ..שיוכיחו וזה..לפעם הבאה
(לכל מי שיוצא לנמל ולטיילת, בסוך הערב יהיו לכם כאבי רגליים עצבניים )
א: כן וגם סגרו את כל המסיבות בנמל ממש מבאס
אני : כן אני יכול להבין אותך, אבל תתנחמי גם אותי הרגו העקבים .
הן : מסתכלות על הנעלים שלי רואות שאין עקבים מחזירות מבט למעלה ואני בפרצוף של נו באמת שאני ישים עקבים..
הן : ציחקקו
אני: ניגש לזאת שנידלקתי עליה ומן הסתם שראיתי שהיא בעניין תפסתי את כף היד שלה: אני לוקח אותה לדקה וכבר חוזר אל תדאגו אנחנו בטווח קליטה (קורץ להן)
לוקח אותה הצידה מתיישבים
אני : שמעי מבאס מבאס אבל רואים עליך שעשית חיים הלילה .
היא: כן היה טוב חבל שנגמר
הסתכלתי עליה לתוך העיינים בזמן שאמרה את זה סיימה שתקתי והמשכתי להסתכל לה בעינים ,התחיל משחק מבטים אחרי דקה הורידה את הראש (ניצחתי ^^)
הרמתי לה את הראש עם 2 אצבועת מהסנטר חזרה אלי וממש קרוב לפנים שלי )
אני: תראי בעוד חמש דקות מעכשיו נתחבק 10 דקות אחר כך אחר כך אני התצרפת אותך ושבוע מהיום נתאהב אז מה את אומר שנחסוך את ה 15 דקות האלה , ו..מוציא את הפלאפון..
ממש לא אהבתי. אני משתמש במשהו דומה לפעמים אבל לא טוב העניין של "עוד מעט נתנשק" זה מראה על פחד(לפחות לי) למה? כי אתה רומז לה שאתה רוצה לנשק אותה ורואה איך היא מגיבה לזה. לא טוב.
היא: לא יודתע אני בקושי מכירה אותך (כן אני יודע נוחות פשוט הייתי גמור והחלטתי לסיים את זה מהר )
אני: עוזב לה את הסנטר נשען טיפה אחורה : יש לך משהו על ה..ומסמן לה על השפתיים
היא : מנקה , אני : מסמן לה לנקות שוב ,היא :מנקה
אני: שוב מסמן , טוב בואי אני כבר יעזור לך מעביר את האגודל שלי על השפה התחתונה שלה ופותח לה קצת את הפה תוך כדי מתקרב ומנשק(התנשקה בעיינים סגורות סימן טוב.
דרך אגב כל הבחורות שאני מנשק אלה בחורות שמתחילת השיחה ראיתי שהן מסתכלות עלי , שולחות לי סימנים לא סתם בחרתי בחרוה רנדומלית אלה בחורות שבקטע שלי למזלי בדרך כלל אלה הבחרוות שניא רוצה ^^)
אחרי הנשיקה מסתכל על השעון , כן כמו שאמרתי עבור 10 דקות ..אז אם את רוצה להתאהב שבוע מהיום תרשמי ליאת המספר שלך
לוקחת רושמת עוד חיבוקים עוד צירפותים קיבלתי פצלה מהיופי שלה ששיגע אותי והגוף שלה פשוט מטריף אז הרמתי אותה מה אתה סבל מה אתה מרים אותה? תגיד לה שאתה עייף ושתרים אותך. כמו כלה והתחלתי ללכת איתה לכיוון חברורת שלה , חמודה רצח היא התפאדחה אשש ואני צחקתי מכל רגע הורדתי אותה ליד חברות שלה עוד נשיקה על השפתיים ,חיבוק חזר צירפות אחרון שהפעם בא ממנה ... נשיקה בלחי לחברות שלה ולהתראות ...
ביקשת - קיבלת
תגובות שלי באדום.

ציטוט ההודעה
Iverson