אוקי לא יודע מאיפה אתם קונים קונדומים אבל אני כמו רוב האנשים השפויים קונה בבית מרקחת או סופר פארם
לייף סטייל אם מעניין מישהו מה שבטוח לא מזייפים פירמות נורמאליות רק את כל הקונדומי מדבקה האלו של דיזל נייק וכל החרטא האחרות
אוקי לא יודע מאיפה אתם קונים קונדומים אבל אני כמו רוב האנשים השפויים קונה בבית מרקחת או סופר פארם
לייף סטייל אם מעניין מישהו מה שבטוח לא מזייפים פירמות נורמאליות רק את כל הקונדומי מדבקה האלו של דיזל נייק וכל החרטא האחרות
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
אני קונה קונדומים של ריבוק![]()
אתה קונה עם הבולמי זעזועים? או את הדגם הפשוט?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
חופשי ניראה לי כולכם פה בולמי כוסיות פחחח
נערך לאחרונה על ידי חבצלת שוסטר; 14-02-2010 בשעה 18:25.
חבצלת ממש עשיתי מאמץ ולא הצלחתי להבין את הבדיחה וגם כשהצלחתי זה לא היה מצחיק מי יודע מה...
יש מצב אתה מסביר והורס את הבדיחה לגמרי?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קונדום מזוייף חחחח אין אחי הרגת אותי תגיד לי מה אתה חושב זה קונדום זה כמו פומה חברת בגדים, סע לשוק באיסטנבול תקנה מזוייף ואז תעבוד על אנשים שזה אמיתי.
חחחחחחח יא אללה איזה מדרוב. בן כמה אתה שאתה חושב את זה?
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"