קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] מה אני עושה עכשיו?
    על ידי T0Blerone בפורום משחקים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-09-2008, 20:36
  2. 3 ניחושים מה אני עושה עכשיו
    על ידי lmr009 בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 19-07-2008, 14:35
  3. אני עושה עכשיו קורס מד"א....
    על ידי grass בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 22-12-2006, 18:19
  4. מה אני עושה עכשיו בגלל קמצנות
    על ידי Uiop בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 12-04-2006, 13:25
  5. חח לא תאמינו מה אני עושה עכשיו
    על ידי Ch3MiCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 14:19
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

נו ומה אני עושה עכשיו?

ברירת מחדל נו ומה אני עושה עכשיו?

טוב אז יש לי ידידה( סלחו לי, FRIEND ZONE) ולא מזמן דיברתי איתה אני רציתי היא אמרה לא בעדינות(לא רוצה עכשיו חבר וכו' אתם מכירים את זה) מאז התרחקתי ממנה ועשיתי לה קרוב רחוק הכי טוב שיצא לי בחיים, לילה אחד אני יושב איתה במיטה ורואים טלויזיה ושבוע אחר כך אני לא עונה לה בכלל. בקיצור כשאני מדבר איתה אני מרגיש סתם עוד אחד מהידידים שלה, אבל למה היא משגעת אותי ככה? כאילו מה אני החבר שלך תעזבי אותי(טוב אל תעזבי, אבל לפחות תראי משהו..) ואחרי שאני עונה אחרי שסיננתי אותה כמה ימים אני מנסה מתחילת השיחה לנתק אני צריך ללכת וכאלה, והיא נזכרת בעוד משהו ועוד דבר ועוד דבר, ואז בסוף כשנאי אומר שאני מנתק היא כאילו צועקת עליי תדבר איתי! תתקשר אליי! כאילו מה, אני שומע ורואה אותה עם ידידים אחרים, והיא עוד מספרת לי עליהם מה היא עושה איתם ואני מה? אני מרגיש כאילו אני סתם עוד אחד בשבילה. הקט גם נראה לי שהיא עדיין מאוהבת במישהו שהיא הייתה איתו לא מזמן..אז מה אני אמור לעשות? כאילו להמשיך להיות בפריינד זון? לעשות צעד?(אני לא רוצה קשר איתה, אבל סטוץ אין לי בעיה) ונגיד מצב כזה שהיא כאילו "מצווה" עליי לחזור אליה לדבר איתה אז כן להתקשר לא להתקשר? אוקיי עשיתי את הקרוב רחוק וזה עבד היא מרגישה שאני נעלם לה, אבל מפה מה אני עושה?
    תודה רבה!

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אתה סתם עוד חייל שלה, מה ציפית? אתה לא מיוחד. בדיוק כמו כל החיילים שלה שהיא יכולה לחלק להם פקודות ולזיין להם תשכל.
    למה?

הכוח בידיים שלה. היא רואה אותך בתור שעשוע שמעביר לה תזמן ולא בתור גבר.
    דיברת איתה על "להיות איתך" ונתת לה תכוח ומין הסתם שהיא תנפנף אותך..למה? זה לא מושך, זה מראה על ערך נמוך, חוסר בטחון עצמי ואי דומיננטיות..בחורה צריכה גבר שמוביל ויוזם ולא תלוי בדעה של אף אחד ובטח שלא שלה, ולא עוד כוס ששואל אותה מה כדאי ומה לא והאם לדעתה זה בסדר או האם לדעתה זה בסדר. זה אף פעם לא עבד, אז למה לטרוח?

לא עשית לה קרוב רחוק, סה''כ נעלמת לה לשבוע חחח זה כלום זמן וזה ממש לא קרוב רחוק שצריך לעשות לידידה שרואה אותך בתור שפוט ולא בתור גבר...המינימום זמן זה חודשיים~חצי שנה, תלוי בחומרת המצב.

חחח צועקת עליך "תדבר איתי", "תעשה לי זה וזה"...בונא אחי הפכת להיות חייל שלה הא? אני לעולם לא אבין למה גבר, מוצא את עצמו בתפקיד הזה בכלל..גם בנות שאני מכניס לFRIEND ZONE בגלל סיבות כאלו ואחרות לא מדברות אלי ככה מזה זה?

רוצה לעשות משו?
    תיעלם לה להרבה מאוד זמן, יותר ממה שאתה מסוגל לדמיין.
    צא עם אחרות ותגרום לה איכשהו לגלות שיש לך חיים מעולים ואתה לא צריך אותה.
    אחרי חודשיים שלוש...משו כזה..תראה לה את עצמך החדש (תחזורר).
    אם תמשיך נכון, היא באה אליך על 4. עלי. (:
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 14-02-2010 בשעה 19:21.

השבוע הזה היה מספיק זמן, כי היא התקשרה לכל החברים שלי ושאלה איפה אני ומה קרה לי, התקשרה אליי מהחברים שלי ואפילו ראתה אותי פעם אחת עם מישהי אחרת והיה נראה כאילו בלעה את הלשון! זה מה שמוזר לי, כאילו את בעצמך מספרת לי שהיתה עם זה וזה וישבתם ביחד אז למה את משגעת אותי? חופרת לי בטלפון כל היום, תלכי לחברים האחרים שלך!

אחי אתה חייב לגדל עמוד שדרה..
    היה לי סיפור דומה עם איזשהי בחורה פצצה שאחרי משהו כמו חודש שהכרתי אותה שמתי לב שנהייתי מין חיית מחמד שלה..
    לקחתי ממנה הפסקה משהו כמו חודשיים לא יצרתי שום קשר איתה.
    אחרי חודשיים היא הגיעה לדבר איתי והתעלמתי ממנה כמעט לגמרי, ובתור אחד כוסית היא לא הבינה איך זה יכול להיות שמישהו לא רוצה אותה? היא המשיכה לנסות ונשארתי בשלי ואמרתי לעצמי שתזדיין מפה.. והיא עצמה השתגעה מזה..

בעצם מה שעשיתי הפכתי את כל המערכת יחסים בנינו שעכשיו אני השולט ואני מחליט מתי לדבר איתה ומתי לא..
    תראה עמוד שדרה, תראה עקרונות, אם היא עושה משהו שלא מוצא חן בעיניך תגיד לה בפנים ( לא במטרה להעליב) ותהיה אגרסיבי בדיבור אם צריך!.. זה אולי יראה לך קצת מוזר פתאום היא תהיה בהלם אולי, ותתחיל לצעוק עליך ותעשה הרבה שטויות והכי חשוב שלא תכנע..

אבל שמתי לב שגם כשהיא עם אותם ידידים שלה(שבאופן מאוד "מוזר" הם חברים שלי!) היא מתקשרת אליי כמובן שאני לא יענה לה והיא כבר הבינה את זה אבל היא עדיין מנסה..והיא גם כל הזמן אומרת לי תבוא אליי בוא שב איתי, ולפני שבוע או יותר הייתי אצלה אחרי שעניתי לה אחרי שבוע ובדיוק חזרתי מבילוי אז היא התקרה עניתי לה דיברנו קצת אז אמרתי לה את בבית היא אמרה כן אמרתי לה טוב זה יום המזל שלך אני בא אלייך היא בלי לחשוב צחקה ואמרה ישש כאילו זכתה בלוטו ישבתי אצלה איזה שתעיים ושמתי לב שהיא כל הזמן ניסתה להיות מולי ואני מנגד "התעניינתי" יותר בטלויזיה/מחשב מאשר בה..אני כן מראה עמוד שדרה זהלא שאני עונה לה כל הזמן או עושה מה שהיא רוצה וגם לא מזמן יצאתי עליה בגלל משהו שהיא עשתה וממש לא אהבתי את זה(לא קשור אליי..) בקיצור מצד אחד אני מרגיש כאילו אני עוד אחד בשבילה אבל מצד שני אני מרגיש כאילו אני הכל בשבילה. אולי אני מפספס פה משהו..וחודשיים זה יותר מדי זמן זה לא שאניחייב אותה או מאוהב בה פשוט פעם אולי היו אליה קצת רגשות ואני פשוט רוצה שהיא תשגע אותי כמו שאני שיגעתי אותה פעם ושהפעם אני יגיד לה לא ולא היא לי. כאילו לא יודע בא לי "להחזיר" לה שהיא תעשה משהו ואני ידחה אותה זה מה שאני מרגיש

אחי אין זאת בדיוק אותה ילדה שאני מכיר..
    נראות לך חמודות, לא מזיקות, מציעות הצעות תמימות ( בוא תלווה אותי הביתה, בוא נעשה ככה וככה ובלה בלה בלה )- הן לא.
    אתה בסה"כ נופל במשחקים שלה של "בוא תשב איתי" " בוא אלי" ושטויות כאלה.
    הפסקת לדבר איתה לשבוע והיא רוצה להחזיר אותך לשליטה שלה, אז היא אומרת לך לבוא אליה וככה מחזירה את השליטה.
    תן איזה הפסקה של שבועיים שלושה.. היא מתקשרת? אל תסנן - תענה בקרירות, אם היא מציעה הצעות שנשמעות לך מטומטמות פשוט תסרב או שתשאל בחצי צחוק כזה "מה את רוצה?" ..

אגב, זה שהיא מספרת לך שהיא הייתה עם זה ועשתה להוא את זה , רק מראה שהיא תופסת ממך הרבה יותר מידי כידיד.
    תגיד לה להפסיק לספר לך את זה כי זה לא מעניין אותך, ותמנע מכל קשר שמזכיר לך קשר בין חברים שלך או בין חברות שלה..

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

טוב תקשיב, אם אתה רציני תעשה את כל מה שאני אומר לך פה צעד אחר צעד, אין דרך אחרת.

1. לשנות תשם שלה בפלאפון ל"לא לענות".
    2. תמחק אותה במסן/אייסי...אל תחסום, רק תמחק.
    3. אל תיפגש איתה, פשוט לא להיפגש ולא לדבר איתה. לא חשוב מה היא אומרת לך, זאת מלכודת ושיט טסט. אל תקשיב לאף מילה שלה.
    4. תפתח עקרונות משלך ותתחיל לראות בעצמך כאחד שווה שבנות רודפות אחריו ועושות דברים למענו, ולא הוא למענן.
    5. תמחק כל דבר שקשור אליה, תשרוף את התמונות שלה אם יש לך במציאות, אם זה במחשב תמחק. אל תיצור קשר עם הסביבה שלה. תיעלם. כאילו רצחו אותך. ככה למשך...חודשיים+.
    6. בחודשיים האלה, תהיה עם כמה שיותר בנות, ותנסה איכשהו שהמידע הזה ידלוף אליה..היא צריכה להרגיש לא מיוחדת, נתת לה יותר ממה שהיא הרוויחה..הזמן לקחת את מה שמגיע לך בחזרה.
    7. כשהיא תראה בך בתור גבר ולא בתור כלב, תיזום משו פיזי.

זהו. פשוט וקל. ואין דבר כזה "אהבה", זה הכל בראש שלך. סמוך עלי, גם לי יש תקטעים האלה בצורה אחרת...עובר לי אחרי יום יומיים.

אני לא יודע..נראה לי שקצת נסחפתם זה לא שהיא פגעה בי או משהו כזה..אני פשוט יענה לה כמו שאמרתם בקרירות ואדישות

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

קרוב רחוק הכי טוב שעשית בחיים ? אם כן אני ממש מצטער בשבילך...
    יצאת לשבוע ואז חזרת והיא צועקת עליך שתתקשר אליה,כאילו אתה חייב לה משהו בכלל,למה מי היא.

תקשיב תעשה לה קרוב,אבל מזה קרוב,נגיעות בידיים כתפיים אגן תשחק לה בשיער תזרוק לה איזה מחמאה לגבי זה שהיא מצחיקה או משהו,ואז בום תיעלם לחודש.
    בזמן הזה תן לה להבין שיש לך חיים טובים בכל מה שקשור לבחורות ואתה נהנה מכל הבחינות,היא תרצה לחזור אליך.

משתמש ותיק
    F.c Maccabi Haifa
    האוואטר של Lampi
    שם פרטי
    שונצצצ' D:
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונצ'ול חזר ובגדול (:

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אתה סתם עוד חייל שלה, מה ציפית? אתה לא מיוחד. בדיוק כמו כל החיילים שלה שהיא יכולה לחלק להם פקודות ולזיין להם תשכל.
    למה?

הכוח בידיים שלה. היא רואה אותך בתור שעשוע שמעביר לה תזמן ולא בתור גבר.
    דיברת איתה על "להיות איתך" ונתת לה תכוח ומין הסתם שהיא תנפנף אותך..למה? זה לא מושך, זה מראה על ערך נמוך, חוסר בטחון עצמי ואי דומיננטיות..בחורה צריכה גבר שמוביל ויוזם ולא תלוי בדעה של אף אחד ובטח שלא שלה, ולא עוד כוס ששואל אותה מה כדאי ומה לא והאם לדעתה זה בסדר או האם לדעתה זה בסדר. זה אף פעם לא עבד, אז למה לטרוח?

לא עשית לה קרוב רחוק, סה''כ נעלמת לה לשבוע חחח זה כלום זמן וזה ממש לא קרוב רחוק שצריך לעשות לידידה שרואה אותך בתור שפוט ולא בתור גבר...המינימום זמן זה חודשיים~חצי שנה, תלוי בחומרת המצב.

חחח צועקת עליך "תדבר איתי", "תעשה לי זה וזה"...בונא אחי הפכת להיות חייל שלה הא? אני לעולם לא אבין למה גבר, מוצא את עצמו בתפקיד הזה בכלל..גם בנות שאני מכניס לFRIEND ZONE בגלל סיבות כאלו ואחרות לא מדברות אלי ככה מזה זה?

רוצה לעשות משו?
    תיעלם לה להרבה מאוד זמן, יותר ממה שאתה מסוגל לדמיין.
    צא עם אחרות ותגרום לה איכשהו לגלות שיש לך חיים מעולים ואתה לא צריך אותה.
    אחרי חודשיים שלוש...משו כזה..תראה לה את עצמך החדש (תחזורר).
    אם תמשיך נכון, היא באה אליך על 4. עלי. (:
    צודק .
    תקרא מה שהוא כתב , זה המפתח .
    מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .
    ------
    -------

כשאמרתי שהקרוב רחוק היה הכי טוב בחיים שלי התכוונתי לתגובה המהירה מהצד שלה כאילו אחרי יום אחד שלא דיברנו כאילו סוף העולם..מקודם דיברנו ואיך שהו הגעתי למצב שאמרתי לה אני יודע שלא תצליחי להירדם בלי לדבר איתי ואז היא שאלה כזה מה? אז אמרתי לה את כל הזמן חושבת עליי וכו' היא אמרה לא למה אתה חושב כזה אז אמרתי לה בסדר..לא יודע למה ציפיתי לתגובה שונה לגמרי ושאולי היא תחשוף משהו סוף סוף..קיצור אני באמת יתנתק ממנה איזה חודש לגמרי, למרות שזה בעייתי כי היא מכירה את כל החברים שלי ואני לא יכול להיעלם גם מהחברים שלי..ואל תראו אותי כחייל שלה כשאמרתי שהיא צועקת עליי לא ברצינות אלא בכטון כזה של אוף למה אתה לא מתקשר כמו פעם משהו כזהה..

אתה צריך להתנתק לגמרי כמו שאמרו פה
    נערך לאחרונה על ידי SINGIN; 15-02-2010 בשעה 01:15.

אני רוצה להגיע למצב בעצם שהיא כן תראה שיש לי חיים אחרים עם בנות אחרות(ויש לי פה ושם ידידות אבל הקטע שאין לי איך להראות את זה כל כך..) וגם משום מה אחרי שלא דיברנו זמן אז היא שולאת איפה הייתי נגיד באותו ערב אז אני כל הזמן אומר לעצמי שאני יגיד לה סתם עם איזה ידידה אבל בסוף אני אומר כמו תמיד עם חברים ומרגיש שאני יוצא הומו כזה..כאילו לא יודע למה אני לא אומר לה עם ידידה אני פשוט לא מבין את זה!

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

אוקי אני אתחיל בהצהרה בחור חאלס עם האנונימי אתה רוצה להתפתח אל תתביש בבעיות שלך אף אחד פה לא יאכל אותך!
    עכשיו יותר בנוגע לנושא, תראה אחי ניראה לי אתה לא הכי מבין את המושג קרוב רחוק..
    לא מספיק להתרחק פיזית אתה אשכרה צריך לנתק את עצמך ממנה מנטלית לא לחשוב עליה בכלל זה שאתה לוקח כמה מטרים ממנה ומעמיד פנים שהיא לא מהעניינת אותך לא באמת עוזר, כי אתה ממשיך לשדר את זה החוצה.
    אז תעשה לעצמך טובה תיקח את זה ברצינות ותעשה צעד אמיתי בכיוון של לנתק לגמרי קשר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect