אז ככה, אני מביא לכם תוכנה שאני משתמש בה כבר הרבה זמן והחלטתי שאין טעם שאני לא אפרסם אותה פה.
אני לא הולך כרגע להרחיב פה על איך עובדת התוכנה, אבל העיקרון הוא שאתם משיגים IP של הקורבן, סורקים עליו פורטים ובעזרת התוכנה שהבאתי אתם שולחים למחשב שלו מידע (פאקט) עד שהמחשב שלו יקרוס.
אני חייב לציין שזה לא יעבוד על כל מחשב, רצוי על מחשבים חלשים או לחילופין שכמה שיותר אנשים יתקיפו את אותו הקורבן דרך אותו הפורט בו זמנית.
פיתחו את התוכנה.
עכשיו תופיע הודעה שתגיד שהתוכנה היא לשימוש לימודי בלבד (תעשו אם זה מה שאתם רוצים, זה על אחריותכם) ותישאלו אם אתם מסכימים אם זה או לא, פשוט תגידו שכן (אם תעשו NO זה פשוט ייצא מהתוכנה).
אם לחצתם YES יופיע המסך הבא:
בחלון הארוך אתם מכניסים את הIP של הקורבן, לדוגמא:
127.0.0.1 (אל תשלחו לIP הזה! זה האייפי של המחשב שלכם)
ובחלון הקטן תרשמו את הPORT הפתוח שדרכו אתם רוצים לתקוף.
*דוגמא: נגיד אתם רוצים להפיל שרת FTP אז בפורט תרשמו 21.
תלחצו START והתוכנה תתחיל לעבוד.
מתי שתרצו לעצור את ההתקפה תלחצו STOP.
זה לא ממש מסובך, אם יהיו לכם שאלות פשוט תגיבו כאן או שלחו לי פרטית.
*לא יודע מי הכין את התוכנה, מי שיודע שיגיד לי ואני אוסיף קרדיט*
*אני ממליץ בחום לא להשתמש בתוכנה לצורכי האקינג, אלא לצורכי למידה בלבד, אני לא אהיה אחראי אם תגרמו נזק בעזרת תוכנה זו*
הורדה:
התוכנה כרגע בשיפוצים, מי שמעוניין לקבל אותה שישלח פרטית.
סריקה: http://scanner.novirusthanks.org/fil...7b99607cb5fa0/
קוד:File Info Report date: 16.2.2010 at 19.57.50 (GMT 1) File name: DDOS-UDPFlooder0.1.exe File size: 491008 bytes MD5 Hash: 3c5b11d186f6ef98db57b99607cb5fa0 SHA1 Hash: ED87F1150BB15B50E750EBBF76DF3A7F5B86A8FB Detection rate: 0 on 20 Status: CLEAN Detections a-squared - - Avira AntiVir - - Avast - - AVG - - BitDefender - - ClamAV - - Comodo - - Dr.Web - - F-PROT6 - - G-Data - - Ikarus T3 - - Kaspersky - - McAfee - - NOD32 - - Panda - - Solo Antivirus - - Sophos - - TrendMicro - - VBA32 - - VirusBuster - - Scan report generated by NoVirusThanks.org