אף פעם לא הייתה לי בעיה של ביטחון עצמי או משהו כזה וגם לא בעיה עם בחורות, אבל כשהתחלתי לקרוא פה חשבתי לעצמי כמה פעמים באמת אני זה שהביא את הבחורה ולא הבחורה באה אליי, ואמרתי לעצמי אממ לא הרבה ממש לא הרבה שאני באתי לבחורה ויזמתי משהו..
בקיצור, הייתי באיזה מועדון ישבתי על הבר וסתם הסתובבתי לשניה וקלטתי מישהי שמסתכלת עליי וחייכה לי חייכתי בחזרה והשארתי את הראש מסובב לראות אם היא תוריד את המבט היא המשיכה לחייך ואז סובבה את הראש. אמרתי אין מצב שאני לא קם אליה ואחרי כמה שניות קמתי אליה ואמרתי לה רק בגלל החיוך שלך אני יתן לך הזדמנות היא אמרה כזה "מה?" וצחקה אני אפילו לא זוכר מה אמרתי לה מרוב שאני שמח אבל זה זרם דיברנו רקדנו קצת ובסוף לקחתי את המספר שלה, לא אמרתי לה אולי אפשר את המספר שלך, פשוט שמתי לה את הפלאפון ביד שלי ואמרתי לה תרשמי..והיא רשמה כמו שאמרתם אל תבקש, אל תראה הססנות פשוט תגיד. ואחרי אותה בחורה הרגשתי משוחרר כמו שאף פעם לא הרגשתי והייתי עם חיוך מפגר כל אותו לילה..
בקיצור אנשים, זה לא נורא, זה לא מפחיד ואף לא תקבלו מכות עם תיק מאף אחת אם תבואו אליה ותנסו, רק תנסו ותראו!! אל תחשבו מה יקרה אם אם ואם כי זה בזבוז זמן ובזמן הזה שאתם חושבים אם ואם מישהו אחר או כמה כבר ניגשו אליה ואתם פיספסתם. אין לכם מושג כמה כיף ומשחרר זה!
אז סתם אמרתי אני ידווח קצת ויתן לכמה חברה פה עוד קצת מוטיבציה ושתבינו כבר שזה לא מדע טילים וזה כל כך כיף ופשוט!

ציטוט ההודעה
) צריך טיפלה להראות ביצים והכל יהיה סבבה