|
|
אני לא מזלזל, והצבע או המשתמש כבוד לא מעניין אותי עברתי את הגיל של דרגות ועניינים.
אני אמרתי מה שאני חושב, אפשר להצטלם בתמונות מבלי להוציא את האגן אלא לעמוד זקוף (או משהו בסיגנון), אני חושב שיראו אותך אותו דבר וילדי מקלדת יגיד לך שאת כוסית.
יש לך פוטנציאל, בעיקרון לא הייתי אומר שאת בת 15, איך ילדים גדלים מהר היום זה מדהים (זקן שכמוני).
נ.ב טייץ לא באופנה כבר כמה שנים...
יש מלא שלובשות טייץ על מה אתה מדבר![]()
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
סתם משעמם לי בעבודה ואני מחפש איך להרוס את הפורום
דרך אגב אהבתי את הכינוי שלך. (Coffee, איך זה היה פנוי? ואיך נותנים לילדה בת 15 לשתות קפה?)
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
ניראת מצויין![]()
נערך לאחרונה על ידי שועל סגול; 17-02-2010 בשעה 17:43.
אוג' 11 , גבעתי , רתם .
כן זה אמיתי, המספר משתמש של אביעד היה פעם 1..
תוכניות אימונים זה נחמד, בזמני הפנוי למה לא
קודם כל, אני ממליץ לך לסתום את הפה.
ודבר שני, ממש לא איכפת לי שהוא פתח את הפורום הזה, לומר למישהי שמעלה את התמונות שלה שהפוזה שלי הוא "זנותתית" זה ממש פוגע ולא במקום, גם אם הוא היה המנהל של האתר הזה, זה לא נותן לו זכות לפגוע באף משתמש שמעלה את התמונות שלו.. ועוד אתה מדבר איתי על כבוד?!
נערך לאחרונה על ידי xshlomix; 18-02-2010 בשעה 14:55.