לפני שאתם נכנסים לאשכול אני חייב להזהיר אותכם: XD זו צולמה לפני שנה+- פה היה לנו בבה"ס ספסל שיצא מהמקום אז העברנו אותו לכל מיני מקומות כמו הקפיטריה,המגרש,הכיתה וכו'.. זה הספסל במגרש אני וחבר שלי, יצאנו סטלנים!!1 מה אומרים תרחמו קצת
Erik Lamela 8
איפה צילמתם את ה2 האחרונות?
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW איפה צילמתם את ה2 האחרונות? בביתו של חבר, רגע לפני שיצאנו להשתכר ולהתמסטל חעחעחעחע
אחיי עכשיו רואים יותר טוב. אחלה תמונות..... עמיתי לתהילה...
איזה שמן נראה טוב
נכתב במקור על ידי MyGaNaGsTeR איזה שמן נראה טוב אני שמן??? אני שוקל בקושי 45 ואני בן 16 XD נכתב במקור על ידי HAIM-M אחיי עכשיו רואים יותר טוב. אחלה תמונות..... עמיתי לתהילה... חחח תודה
הייתי נותן לך גג 14 , ניראה מעולה
אוג' 11 , גבעתי , רתם .
בראשון נראה ערס
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW בראשון נראה ערס בשני ראפר
חחחח זה רק אני או שבתמונה שלישית והרביעית הילד בלי שיניים? V
ניראה מצויין חמוד
רוצים מענה מהיר?צטטו אותי בתגובה שלכם אלי. לכניסה לפורום 'תמונות הגולשים' לחץ 'כאן' . לכניסה לחוקי פורום 'תמונות הגולשים' לחץ 'כאן' . המשך גלישה נעימה ובטוחה.
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW בראשון נראה ערס חס וחלילה ערס!!! נכתב במקור על ידי -Aviv- בשני ראפר יאייי ראפר נכתב במקור על ידי -David- חחחח זה רק אני או שבתמונה שלישית והרביעית הילד בלי שיניים? V חחחחחח כן אה.. נכתב במקור על ידי Coffee ניראה מצויין חמוד תודה נשמה גם את חמודה
נכתב במקור על ידי D0gystyle חס וחלילה ערס!!! יאייי ראפר חחחחחח כן אה.. תודה נשמה גם את חמודה תודה לך חחחח התמונה עם שח חסון הרגה אותי
נכתב במקור על ידי Coffee תודה לך חחחח התמונה עם שח חסון הרגה אותי חחחחחח כן חשבתי על הרעיון הזה שראיתי לילה בכיף אז אמרתי למה לא? זה מצחיק ומגניב XD
טיפה מושפע.. אבל אני מאמין שזה יעבור.. חח חוצמזה ניראה פסדר
בברכה PiPi ToUcH7- את החטיבה !
חוקי הפורום