אם התחלתי נגיד לפני שבוע וכל יום אני מעשן 3-4 סיגריות ככה ביום
ועושים לי בדיקת דם
יראו את זה?
ויראו את הזפת בתוך הריאות שלי?
אני ממש מפחד
אם התחלתי נגיד לפני שבוע וכל יום אני מעשן 3-4 סיגריות ככה ביום
ועושים לי בדיקת דם
יראו את זה?
ויראו את הזפת בתוך הריאות שלי?
אני ממש מפחד
נערך לאחרונה על ידי LikeMe; 19-02-2010 בשעה 10:01.
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
ספוילר:
|
|
אם לא מחפשים את זה,אז לא יראו.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
לא יראו לך את זה בדם..אבל בשביל מה התחלת?מה אתה מושפע?מה להרגיש גבר בין החב'רה?מה בגלל בנות?תאמין לי בנות שונאות את זה שבנים מעשנים ככה שאני מציע לך לרדת מזה כל עוד אתה יכול("אני מעשן 3 4 סיגריות ביום")..הגוף שלך עוד לא התמכר לניקוטין ככה שאני במקומך הייתי יוצא מזה.
ועוד דבר אני יגיד לך ואל תיפגע זה רק בשביל השטיפת מוח אני יקווה שזה יעזור,אתה סתם מושפע אתה בן אדם שאין לו חוט שדרה,אתה בן אדם שהולך אחרי אנשים,אתה בחיים לא תהיה מנהיג,בחיים לא ילכו אחריך..וזה למה?כי אתה מעדיף שאחד אחר יוביל וכולם ילכו אחרים כמו עדר של כבשים(ואתה בטח תשאל מה הקשר לסיגריות אבבל אם אתה קצת מבין עניין אתה תבין כי אני לא אפרט לך) אני עוד פחות מחודש בן 18..עוד פחות מחצי שנה מתגייס לצבא עם האנשים שאני מסתובב והסתובבתי אתה לא תהיה בחיים אתה בטח סתם עוד איזה פריק או משהו כזה..אני יושב עם ילדים שמעשנים סיגריות מכיתה ו'..ג'וינטים מכיתה ט'...מכל החברים שאני מסתובב איתם יש רק איזה 2 3 שלא מעשנים סיגריות ואיזה 5 שלא נוגעים בכל החרא השני שהזכרתי...
קיצור אני ממש לא רוצה שתיפגע אני רק רוצה שתהיה לך דעה משל עצמך ואתה תוביל ולא תלך אחרי אחרים..תאמין שיעריכו אותך על זה בכלל ויעריכו אותך(הבנות,החברים,המשפחה)בפרט שאתה לא נגרר..בהצלחה ושבת שלום
יראו את זה ממש טוב בריאות שלך, בדם לא...
אתה גם תתחיל לפתח ריח סיגריות מהפה כך שלמשל אם אתה מסתיר את זה מההורים לא יקח להם הרבה זמן לגלות.
ייראו את זה בריאות ואם תמשיך גם יהיו לך הרבה השתעלויות אז מתישהו יעלו עליך בקלות
פייייי איזה ילדים קטנים מתחילים דברים בלי לדעת מה הם עושים בכלל שונא את זה.
דויד אתה צריך להתחיל לעשן כשתבין מה זה סיגריה בכלל, לא רואים את זה בבדיקות דם כי לא מחפשים את זה בכלל, בודקים לך רמות כולסטרול וטריגליצרידים וגלוקוזה ודברים שסיגריות משפיעות עליהם רק אחרי 20 שנה של עישון.
בגיל 33 תפרסם פוסט דומה אני אענה לך אחרת.
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
זה האני מאמין שלי...כל אחד הולך לפי הדדרך שלו ואני אמרתי את דעתי
אין קשר בין סיגריות לבין הנהגה או אופי!
אני לדוגמא מעשן ומעולם לא הייתי מעשן כבד הכל לפי המצב רוח אם בא לי מדליק אם לא בא לי גם שנה ויותר לא עישנתי שלא נדבר על עישון בשבת או בכלל אם לא נעים לאנשים שאני אדליק סיגריה בקיצור העישון שלי הוא תחביב לא התמכרות ועכשיו בטח יהיו גאונים שידברו על הכחשה אבל אם אני מסוגל בחלטה רגעית לא לעשן חודש בלי בעיה כי לא מתחשק לי אז אין כאן התמכרות פיזית ואני לא נכנס לקריזים אז נא לא לבוא ביציאות לא קשורות.
בקיצור אני לא יודע למה התחלת לעשן או מה אתה רוצה להשיג בזה אני רק אומר שאם אתה צעיר עדיף שלא תעשן מהרבה סיבות שקשורות לחיים בעתיד שחלקן קשורות לבניית האופי שלך וחלקן קשורות לבריאות שלך אם תרצה לפתח תחביב של זה בגיל גדול יותר אתה תמיד תוכל עכשיו זה לא נכון לעשות את זה.
אני עישנתי מגיל צעיר זה לא הוסיף לי בריאות אבל למזלי אני בחור די חזק אז הצלחתי למרות העישון לעשות הרבה בחיים אבל אני מכיר כאלה שלא מסוגלים היום לעלות יותר מעשר מדרגות אז אני לא יודע אם אתה בר מזל או לא ואני גם לא יודע איזה חינוך אתה מקבל אז לעניות דעתי עדיף שתפסיק שלא אח"כ תתבאס על ההחלטה הגרועה שקיבלת בגיל צעיר.
יום טוב.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
בערך 15 שנה קצת פחות.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תפסיק את זה עכשיו , אחרת לא תוכל להפסיק .
יש לי חברים שהם מתים להפסיק , הם פשוט מחליטים שזהו הם יותר לא מעשנים , ואחרי לערך שעה הם עם סיגריה בפה.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)