שאני אומר שחופרים לי אני לא צוחק זה אחרי שמחקתי איזה 4 פעמים את התיבה לגמרי בחודש וחצי האחרונים
![]()
שאני אומר שחופרים לי אני לא צוחק זה אחרי שמחקתי איזה 4 פעמים את התיבה לגמרי בחודש וחצי האחרונים
![]()
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
F.c Maccabi Haifa
חחחחח חזק , אני גם רוצה ..![]()
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
אתה לא רוצה תאמין לי שאתה לא רוצה זה בערך 3 פרטיות חדשות כל פעם שאני נכנס לפורום
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
F.c Maccabi Haifa
וכל כמה זמן אתה נכנס לפורום ?![]()
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
קטלני (:
היה לי 100 ורוקנתי ..
חחח היה לי 16 ורוקנתי
לנושא:0:
עריכה:משה WTFFFFFFFFFFFFFFFFF
נערך לאחרונה על ידי ItsEden; 20-02-2010 בשעה 08:23.
Blue Moon, you saw me standing alone,
Without a dream in my heart,
Without a love of my own..
חח לא רואים כמה יש למשה..
כמה ישלו?
חחחח ההודעה הראשונה שלי בתיבה מה- 17-12-2006
נערך לאחרונה על ידי Ori; 20-02-2010 בשעה 08:40.
אל תענה לאף אחד, זה מה שאני עושה באתר שלי ואני לא מקבל הודעות פרטיות כמעט כי אנשים יודעים שאני לא עונה להם. (מצד שני אני מקבל הודעות במייל לשידול וכל מיני מכירות של חומרים אנאבולים ו"אחי אחי אני רוצה יד 50 ס"מ בבקשה אחי!!", אז אתה עוד במצב טוב)
ברגע שאתה עונה זו תגובה גוררת תגובה ובמקום לרשום 2 שורות אתה מוצא את עצמך רושם 500