קניתי LCD חדשה חברתי אותה למחשב הבעיה היא שאני רואה את הסרט בLCD הקול והתמונה לא עובדים באותו זמן ושאני רואה במסך של המחשב אין בעיה הורדתי מלא מקודדים וואלה לא יודע מה לעשות ???
קניתי LCD חדשה חברתי אותה למחשב הבעיה היא שאני רואה את הסרט בLCD הקול והתמונה לא עובדים באותו זמן ושאני רואה במסך של המחשב אין בעיה הורדתי מלא מקודדים וואלה לא יודע מה לעשות ???
|
|
המסך מחובר למחשב באותו חיבור של הרמקולים??? (3.5 MM)
אם לא תנסה לחבר אותו לשם (החיבור הירוק מאחורי המחשב) ותראה אם עדיין יש את הבעיה
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
השאלה המתבקשת יש למסך רמקולים או רמקולים נפרדים?
אולי סהר צודק...
אולי לא הכנסתה את החוט למקום הנכון.
נערך לאחרונה על ידי -HAIM-; 14-02-2010 בשעה 22:46.
יש לי כבל HDMI מחובר לכרטיס מסך וLCD חיבור פצצה היה לי את הבס פליאר עשה לי בלאגן התקנתי כל מיניי מקודדים ועכשיו שאני מדליק את המחשב הוא אומר לי שיש לי איזה בעיה באחד המקודדים מה לעשות מחקתי את כולם התקנתי שוב ויש אותו בעיה
נערך לאחרונה על ידי shahar906; 15-02-2010 בשעה 20:13.
CCCP-2008-09-21- .... ו K-Lite_Codec_Pack_551_Full תודה
avi-Codec חפש את המקודד הזה...
http://www.free-codecs.com/download/AVI_Codec_Pack.htm
.
נערך לאחרונה על ידי -HAIM-; 16-02-2010 בשעה 17:08.
הורדתי התקנתי הסרט עובד טוב ואז אחרי 20 דקות פתאום הוא מתחיל לאחר בין הקול למשחק
יש מצב לחבר את המסך של המחשב ואת LCD שיעבדו כאחד כאילו שאני מפעיל סרט רואים ישר ואני לא צריך לגרור למסך עם העכבר
אולי זה בעיה בסרט...
תנסה להפעיל סרט אחר ולראות איך הוא עובד
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
איזה מערכת הפעלה אתה מריץ?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מצאתי את הבעיה המסך היה מכוון על 24 hertz במקום 64 אף פעם לא ידעתי את זה
אני עובד עם XP אבל שאני מנסה לעשות ששני המסכים יעבדו כאחד XP נכנס לבעיה ונותן הודעת שגיאה חמורה מה הסיבה