אוקי אז יש לי משקפיים מידה 3 .
אני שואל אם בגלל זה אני לא יוכל להתגייס לקרבי? אני מדבר על שייטת 13 .
תודה מראש,
שלומי.
אוקי אז יש לי משקפיים מידה 3 .
אני שואל אם בגלל זה אני לא יוכל להתגייס לקרבי? אני מדבר על שייטת 13 .
תודה מראש,
שלומי.
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 21-02-2010 בשעה 22:13.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
|
|
שייטת 13 אתה יכול לשכוח אבל קרב רגיל אין שום סיבה שבעולם שזה יפסול אותך
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
ס'עמק עם המשקפיים האלה.. אני כבר בערך חצי שנה מתאמן לזה.. קורע לעצמי ת'צורה..
ואם אני עושה ניתוח לייזר להוריד את המשקפיים , אני יוכל להתקבל..?
ושאתה אומר קרבי אחר , אתה מתכוון למטכ"ל גם?
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 22-02-2010 בשעה 01:01.
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אז מה אתה אומר.. אם יש לי מידה 4 , ואני לא עושה ניתוח , לאיזה יחידה הכי קרבית אני יוכל להתגייס.?
אחינו תקשיב , היו לי משפקיים וחוץ מקרבי רגיל אל יכולתי לעושת כלום , לא סיירות לא טייס לא הייתה לי שום אופציה פתוחה .
הלכתי ועשיתי לייזר וכל הואפציות נפתחו בפניי חוץ משייטת 13 , שייטת 13 רוצים ראייה של 6/6 מולדת למרות שאתה יכול להגיש חריג ולנסות להתקבל שמעתי על 2 אנשים שעשו לייזר וביקשו חרגי וקיבלו את האפשורת ביום סיירות לשייט 13 .
בכל מקרה לגבי מטכל , שלדג, ו 669 וחובלים זה פתוח בשבילך , גם טייס במידה ויש לך קבא מתאימה.
לסיירות המיוחדות (מטכ"ל, שלדג, שייטת 13, 669) אין אפשרות להגיע עם מספר משקפיים של 3.
אך יש מספר יחידות מיוחדות אחרות שאפשר... (אגוז, מגלן, דובדבן, פלס"רים למיניהם, יהל"ם).
שיהיה בהצלחה.
לא יודע אם אני יעשה ניתוח לייזר.. אולי.
זה אומר שלקרבי ( אני מדבר על שייטת 13 , מטכ"ל וכאלה ) אם אני לא יעשה ניתוח אין לי סיכוי להתקבל לשם. וגם אם כן , אז זה סיכוי קלוש?
ותודה.
גם אם תעשה ניתוח זה לא כ"כ יעזור
ארובת העין שלך עדיין גדלה ככה שהתוצאות של הניתוח לאא חד משמעיות
אני יודע 100% שזה פוסל טייס .. בקשר לשאר לא סגור על זה .
כמה עוד נוב' 10?!
אתה לא צודק אחי ,
מ 2 סיבות דבר ראשון עוישם לך בדיקה לפני ניתוח הלייזר שאורכת קרוב ל 4 שעות אם אתה מתאםי בכלל לניתוח לייזר .
את הניתוח עוישם לאחר שהמספר נעצר והוא על אותה מידה לאור זמן כדי שהעין לא תגדל ואיתה גם המספר .
אני בעצמי עברתי ניתוח לייזר ואחרי חודשיים אתה רצךי להביא טפסים מאותה המרפאה של הניתוח עם הממצאים של הבידוקת ושאתה כשיר להיות לוחם בכל יחידה מובחרת או אחרת ,
שתגיע ליום סיירות ישאלו אותך כמה זמן אתה אחרי ניתוח המינימום הוא 3 חודשיים אם אתה מגיע ליום סירות לפני שעבור שלוש חודשיים אתה נחשב כלא כשיר , אם יעברו 3 חודש מאז ביצוע הניתוח אתה כשיר לעבור יום סיירות ולקבל לפי איך שתתנהל שם כל יחידה שתחפוץ ,אני אישית אחרי ניתוח לייזר והתקבלתי ליחידה שרציתי.
חבר אחר שעשה ניתוח עכשיו יהיה בגיבוש הבא לסיירת מטכל ככה שאם אתה עובר ניתוח חו משייטת 13 הכל פתוח .(לגבי 669 אני לא יודע אם תרצה אני אברר)
נערך לאחרונה על ידי keddan; 23-02-2010 בשעה 13:48.
פוסל טייס זה לא פוסל , לי בעצמי אמרו שאם אני רוצה טייס אני צריך לשרת 3 שנים סדיר ואז יתנו לי את האפשרות של קורס טייס.
לגבי האחרים כל מילה שאמרתי בסלע , שייטת 13 יש אפשרות לחריג שוב תלוי באוו מקרה למרות שתחלאס בשטח רוב הסיכויים שילא יקבלאתה אפשורת הזאת לבחירה בכלל ביום סיירות , מטכל שלדג חובלים אפשרי וחצי . לגבי 669 גם לשם הבנתי שזה אפשרי עם ניתוח אבל על זה אני לא סוגר אם למשיוה יש תשובה אני אשמח לשמוע.
ניתוח לייזר עושה את העין יותר טובה ממה שהיא הייתה קודם, 6 על 7.5 \ 7
אתה פשוט צריך לברר את זה עם מישהו בצבא