אז אני רוצה לדעת מכל הילדים שבונים שרתים פרטיים,למה אבל למה אתם בונים שרתים קשים, זה פשוט מטומטם ובואו תקראו למה.
שרתים פרטיים נועדו בדרך כלל בשביל לעלות רמות מהר,או סתם בשביל להתלבש מגניב.
לאחרונה ראיתי שמלא אנשים פותחים שרתים פרטיים קשים וזה דפוק.
1.אי אפשר לעלות רמות מהר,בנוסף על כך הדרך היחידה זה הריגת מפלצות כי PQ לא פועלים,גם עם הם פועלים קהילת המשחק קטנה מדי וזה לא מהנה וגם ממש קשה להשיג PQ ככה.
2.אי אפשר להשיג כסף, לאחרונה נרשמתי לשלושה שרתים שאת הבעלים אני לא מבין בכלל, אבוי על הטמטום שלהם אין AIOS זה עוד מילא אבל הם רוצים שנשיג את הכסף ממפלצות (בנוסף על כך שזה שרת קשה מאוד) שזה אומר שנגיד מחלזון אתם תקבלו 300 מסוס מקסימום,אבל מה שהכי עצבן אותי שבגלל שקשה להשיג כסף ואין אבנטים לכסף או לחפצים שעוזרים קצת,ועוד מה הם עושים חנות ושמים מלא חפצים שכולם צריכים (לא הכוונה שווים אני מתכוון חפץ בסיסי) במחירים פשוט מטורפים של 70mil+.
אין גם דרך להשיג כסף במכירות של חפצים,כי אין הרבה אנשים בשרתים וגם קשה להשיג כסף.
3.במקרה של גנבים (סין) זה משחק פשוט משעמם, בגלל שאין כסף צריכים להשתמש בסאבי וכפפה לרמה 25 ובמקרה יוצא שברמה 100 עושים 1000-1000 בקושי וזה ממש חרטא.
4.אתם עושים שחנויות שחקנים יפעלו בשביל שהשרת יהיה על רמה טיפה יותר גבוהה, מה זה עוזר לכם?! הרי שום משתמש לו יצליח להשיג יותר מ-10מיל בשרתים שלכם.
אנשים קלטו,זה לא גלובאל לא יהיה לכם אף פעם כמות משתמשים של יותר מ-200 איש בשרת (בעיקר בשרתים קשים).
אני ממליץ לכם שעם אתם רוצים שרת קשה מבחינת EXP ולא רוצים AIOS תעשו פתרונות פשוטים שיעזרו למשתמשים,עם המשתמשים מבקשים ממכם חפץ לרמה כלשהי תמכרו להם ותעשו כמו בכמה ריפאקים שראיתי חנות מיוחדת כזאת שמוכרים בה כוכבים (גם שיקויים וכל מיני דברים שעוזרים במשחק) ותשימו גם כוכבים במחירים נורמלים (ראיתי שרת שמוכרים בו סט אחד מסכן ואומלל של אילבי ב-100מיל 0.0 )
אז אני לא אומר לכם תעשו שרת קל אבל לפחות שיהיה מהנה לשחק בשרת שלכם.
הנה משהו שכתבתי בתגובה אחת פה למטה:
כדי לכם לקרוא
טוב אז אני מקווה שקראתם את זה בעלי השרתים ולקחתם לצומת לבכם.יש אנשים מפגרים שבונים שרת קשה על מייפל רגיל כזה,קחו לדוגמה את Visual Story ו-Karma Dreams זה שני שרתים שערכו להם את העלילה-השקיעו בבניה שלהם המון,יש דברים חדשים שאין בכלל (ובכלל אני מדגיש) בשום מקום אחר. זה שרתים שאפילו עם זה היה מינוס 10 exp זה היה כיף אבל אנשים בונים שרתים,רגילים בלי השקעה בשיט (יש מפגרים שעוד עושים את זה על המאצ'י שזה בכלל טמטום) שעושים שרתים קשים.
שרתים קשים זה אחלה,אבל צריך שיהיה דרך להנות מהמשחק (בקרמה ו-ויזואל האנשים על פי התגובות ממש נהנים).
אני אשמח עם תגיבו.

ציטוט ההודעה

ספוילר: