הקפסולה הזאת הירוק כחול זה הדבר הכי חזק שתשמע
הקפסולה הזאת הירוק כחול זה הדבר הכי חזק שתשמע
|
|
תתחדש O_ס
לחופש יש תאריך:
23.10.15
תזהר בזמן השימוש, זה נורא מסוכן !!
חח איך אמרתה " אני לא אוהב ראמדנים שעפים לאוויר " תאמין לי אם הייתה רואה דינור פשוט מיתפוצץ הייתה נישפך ואני שם כסף .
אז לדעתך זה דפוק ולדעתי רובה אוויר זה דפוק.. קניתי שנה שעברה ביחד עם הנפצים רובה אוויר M16 עלה לי 160 שקל ותוך חודשיים הוא נשבר לי.. חוץ מזה כמעט לא נגעתי בו. יורים איתו בשבוע שקנית אותו ואז אתה עוזב אותו...
מה?!
כל קפסולה זה אותו צבע זה אל חצי חצי.. יש כאלה אדומים ויש כאלה צהובים לא היה ירוק וכחול ועשיתי שתיים כאלה כבר וזה מזה מוזר, כי הראשונה הייתה חלשה רצח והשנייה עשתה בום לא נורמלי..
אתה לא רוצה אל תגיב פה. כולם רוצים עוד הודעות למונה אבל למה ככה?
בפעם האלף בדאליית אל כרמל! ומחר אני אעלה תמונות.
חחחחחחחח... נכון הייתי נשפך.. אני אומר את זה מניסיון כי פורים שעבר הוצאתי את כל הכסף על דינורים ועל קקטוסים ועל רמאדנים ותוך שנייה נגמר לנו הכל. זה לא שאני לא אוהב את זה פשוט זה ממש יקר ולדעתי עדיף לקנות בכסף הזה פי 5 יותר נפצים כי שם כל דינור עלה 13 שקל...
פשש,יפה גבר.
* לכול בעיה/שאלה/בקשה,ניתן לפנות אליי לפרטי. *
אתגר פורום עשינו עסק,פרס מטורף!:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=615212
אתגר הכה את המומחה,נקודות קלות מאוד!:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=614090
לא הכי טוב לשים חתימה של שיראל מאיזה תוכנית מפגרת שלא מצחיקה אף אחד.. ילד מושפע..
די נשבר הזין!
אתם לא רוצים אל תגיבו! אני סיפרתי פה משהו! די להגיד איזה גבר.
פעם הבאה שמישהו עושה את זה אני מתלונן די זה כבר מציק.. פעם פעמיים שלוש די כבר מה אין שכל?
אתם לא רוצים יש X אדום בפינה השמאלית (->) תלחצו עליו ותלכו להתקוועד.
נערך לאחרונה על ידי 1 1; 22-02-2010 בשעה 22:54.
דבר ראשון אני ישים את מי שבא לי בחתימה אני לא שואל אותך ואת אבא שלך את מי לשים בחתימה.
שזה שאתה לא מודה בזה שאתה גבר לא אומר שאתה צריך לבכות, תתלונן על מי אתה מאיים? זאת מדינה דמוקרטית לא? אני אמרתי את דעתי זה שאתה בוכה שאומרים לך גבר זאת כבר בעיה אישית שלך, ואתה יודע למי תגיד לך "תתקוועד" תת רמה של שפה.
אחי מאיפה קניתה את כול זה ב100ש''ח
אני יקנה !!
לי יש רק 18 שרקנים וגם חבר הביא לי