|
|
סטילי השרת חזר כ FxF-Story
בוא כנס אלינו אחי![]()
אינלי כוח לשלוח הודעה פרטית להמ אפפעם לא מתייחסים..
וסבבה צודק אחי סליחה
אני מקווה שאתם לא באמת מאמינים ל 56 מחוברים כרגע?
סתם שתדעו מאתמול אי אפשר להכנס לשרת, שאתה מנסה להכנס זה רושם שאין לך ID כזה , רשמתי מחדש את ה ID זה נכנס ושלוחצים על השחקן זה יוצא בחזרה ללוגין, וזה "מוסיף" 1 למחוברים ובעצם המשחק לא עובד.
אין טעם לשחק בכול מקרה כי הכול ימחק בקרוב, אבל עדיין זה שאתם מתעקבים בפתיחת השרת החדש על ה V75 למרות שכול כבר מוכן כמו שהבנתי מיוני, אתם רק מבקשים ממנו עוד דברים..
תעשו מה שבראש שלכם אני בא לתת לכם עצה, כי ככול שהזמן עובר אתם מאבדים ילדים, שמן הסתם עוברים לשרתים אחרים.
נערך לאחרונה על ידי Warden; 25-02-2010 בשעה 14:26.
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
לא יודע מה אמרו לך, לכולם אמרו שנחמק השחקנים.
אני הגעתי לרמה 200 אחרי מלא זמן, השגתי מלא דברים סוסים שסיקרלתי אחרי מלא זמן.
ובסוף אני מגלה שאתם מתכוונים לתת פיצוי רק ל Beast כי הוא הגיע ל 200 ראשון, ואני הגעתי שני. השם שלי היה PirateBish.
הבאגים אם הם לא רצינייים או משהו קריטי תמיד אפשר לפתוח תשרת ולתקן תוך כדי..
גם אם יוני לא נותן לאף אחד הוא אמר שמבחינתו אפשר לפתוח אבל תמיד אתם אומרים לו לתקן משהו ולהוסיף משהו, אז ברור שלא יפתח.
בכול מקרה לא אמרו לי כלום על זמן משוער, אז אם אפשר תגיד לי מתי?
והבנתי שמחליפים שם לשרת, יש מצב אתה מגלה? חחחחח
אני יכול להגיד כמה דברים, אני לא יודע מה אמרו לך אני Owner בשרת גם כן וכל החלטה בקנה מידה גדול כזאתי תתקבל אך ורק אחרי פגישת צוות של ההנהלה הגבוה בשרת, אם כן קרה והחליטו ככה תמיד אפשר לשנות.
לגבי השם וכל מה שיהיה בשרת אני לא רוצה לספר יותר מדי מידע אבל אני יכול להגיד לך שאין באגים כמו שיש עכשיו ורוב(אם לא כל) הפונקציות בV75 עובדות 100%,וגם כן אנחנו מוסיפים דברים חדשים ומאוד מגניבים אז יש למה לחכות.
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
יהיה אראן\סייגונס בתום השעתיים?
עוד כמה זמן השרת נפתח מחדש?
אני רק מקווה שהשחקנים לא יימחקו, ממש מקווה
יהיה סיגנוס, השחקנים לא יישמרו! אני כבר אומר, ניצלתם יותר מידי באגים..
יש עיסוקים חדשים... ואין יותר נינג'ה..
יש עוד דברים שנשמרים במערכת. ותגלו אותם לבד