קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] עוד כמה זמן יהיה כבר אפשרי להוריד את המשחקים האלה:
    על ידי Scofield בפורום משחקים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 31-03-2012, 20:46
  2. מתיי יהיה כבר את שלושת העבודות החדשות?
    על ידי bboynikey בפורום Maple Story
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-12-2010, 19:24
  3. [בעיה] נו מה יהיה כבר?
    על ידי Shlomi062 בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-06-2009, 11:44
  4. [פריקה]איזה תקופה לא יודע מה יהיה כבר
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 29-03-2009, 21:39
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

מה יהיה כבר מה?

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ברירת מחדל מה יהיה כבר מה?

תקשיבו זה הולך להיות ארוך אז מי שלא רציני ולמי שאין תגובה בונה אז שלא יתחיל לקרוא מעכשיו..!

תאמינו לי היה לי הכל...מזה הכל בשבילי? הצליח לי בכדורגל(מגיל 15 אני כבר מתאמן עם הנוער וכבר שותפתי במשחק בוגרים אחד(היום אני עוד מעט בן 18)..
    היתה לי אהבהה(זאתי שסיפרתי לכם שהייתי איתה שנתיים)..הלך לי בלימודים עם החברים הכל.. הלך לי הכל בחיי אני נשבע לך הייתי ממש מסופק לא הייתי צריך יותר מזה...והנה לאט לאט הכל נגמר...

נתחיל בכדורגל בדבר שהכי חשוב לי בחיים...הייתי בשיא פריחתי חשבתי שאין דבר שיעצור אותי לאור כל מה שהתפתח...ואז לפני שנה הגיע שוער לקבוצה שלי משהו חנזיר,שוער מהקבוצה הכי בחירה בארץ,הוא הסתכסך עם המועדון שלו ודווקא נפל על שלי ואני אמרתי בסדר אני ילחם לא תהיה בעיה אבל מה?המאמן שלי הכיר אותו לפני והמאמן שלי היה מסכן הוא היה מתלהב משמות אז כמו שאתם מבינים אני נדחקתי לספסל כמו איזה ואתם לא יודעים איך עבדתי קשה בשביל להוכיח את עצמי הייתי בא שעה לפני נשאר שעה אחריי מה לא הייתי עושה ומה?הוא היה זורק עליי זין,הגעתי למסקנה שבשביל אני בכלל צריך את הכדורגל הפאקינג מזדיין הזה?בשביל מה אני זונח את הלימודים את החברה את החברים את המשפחה את הכל בשביל הכדורגל שאני הקדשתי לו את כל החיים שלי ויתרתי על הכל וזורקים עליי זין..כל שבת זה היה כמו תקליט שבור שוב הייתי על הספסל ונשבר לי הזין ובאותה תקופה גם אני וחברה שלי נפרדנו זה ריסק אותי תאמינו לי קטל אותי..לא ידעתי מה לעשות...ואז סוף סוף קיבלתי את הצ'אנס שלי,חזרתי ולשחק ובאותו משחק שחזרתי נפצעתי,היה מצב של אחד על אחד וירדתי לרגליים של השחקן,קיבלתי את הנעל שלו בתוך הצוואר עם הסטופקס(פקקים מברזל למי שלא יודע) רצו לפנות אותי באמבולנס אבל אמרתי אני משאיר אני לא מווותר ואני לא זורק את ההזדמנות שקיבלתי הייתי ממש מצוין במשחק הזה ואז היה עוד מצב לשער בעטו לי פצצה ואני עצרתי אותה עם הרגל וכל הקרסול שלי הסתובבה,הלכתי לעשות צילום ואמרה לי שזזו לי חוליות משהו כזה בחיבור שבין הכף רגל לקרסול,ישבתי חצי שנה בבית והנה בתחילת העונה הנוכחית(2009-2010) חזרתי לפתיחת האימונים,למרות שעבדתי לפני והייתי במחנה שוערים והכל אני מגלה שהם את אותו אחד שבא שנה שעברה החתימו על חוזה הוא אותו בן גילי,שנה ראשונה שלנו בנוער)..קיצור הבנתי שזרקו עליי זין במועדון ורציתי לעזוב,התחלתי לעשות להם בלאגן והם לא רצו לתת לי ללכת רצו שאני ישב שוער שני ואני לא רציתי ושום דבר לא עזר והם לא שיחררו אותי ..אז מה יצא בסוף?עזבתי את הכדורגל והכדורגל זה היה הכי חשוב לי בחייים...

לעניין אחר..הייתי עם חברה שלי שנתיים ואז נפרדנו..ואז עוד שנתיים לשכוח אותה ובזמן הזה כבר אמרתי שיהיתי עם בנות ואז עד שמצאתי את זאתי שאני באמת רוצה להיות איתה זה לא יצא לפועל בגלל שאני בנאדם טיפש,אוטיטסט,הומו,זין,אפס,רודף שמלות,בן אדם מסכן,שפל,מניאק ועוד כל מה שתרצו או אני ירצו לכנות אותי...למה בסוף זה לא יצא לפועל?כי התחלתי עם שתי חברות שלה(הייתי איתם) אז מבחינתה הייתי שורף ואני כבר איזה חודש אוכל את הלב על הטיפשות שלי...מה אני יעשה משלמים על טעויות...

לעוד עניין..בקשר לימודים אני יודע שאני כבר שנה אחרונה אבל זה הגיע למצב שאין לי כבר זין לבוא לבית ספר זה הפך כבר לסיוט אין לי כח לקום אני עושה שעון ל7 וחצי מכבה אותו והולך לישון תאמינו לי אני לא יודע איך אני עדיין בבית ספר מרוב כל החיסורים...אתם שואלים למה אני ככה?כי המוטו שלי הולך בחיים:" או הכל או כלום" חלקכם יגידו שזאת מחשבה של ילד קטן(אבל אמרתי את זה בהכללה כי באמת בחיים זה לא באמת או הכל או כלום אבל ברוב המקרים אצלי זה ככה)...לפני שעליתי לתיכון (כיתה ט') שובצתי למסלול א'(מסלול עיוני מוגבר) זה היה במחצית של כיתה ט',באמת הייתי שמח עם השיבוץ וראיתי שיש פירות לכל ההשקעה שלי,אבל לא יודע מה קרה מאז המחצית של ט' התחלתי רק לרדת לציונים ,בסוף השנה של ט' קיבלתי שיבוץ של מסלול ג'(ירדתי בשני מסלולים כמו איזה חמור,(מסלול ג'=חצי בגרות) ככה שהגעתי כבר למצב שמה זה יתן לי חצי בגרות למרות שאני שזה חשוב אבל זה לא מגיע לי זה לא לרמה שלי זה לא מתאים לי...וככה זה כבר עם השנים התחיל להתחרבש לי...זה בקשר לבית ספר וללימודים..

לעוד עניין...בחיים לא האמנתי שהחבר הכי טוב שלי יעשה לי קטע לא האמנתי תקשיבו מה היה...השבוע אני מתקשר אליו אומר לו מה מצב אחי?מה איפה אתה?מה אתה עושה?הוא עושה סתם חזרתי מהקריון עם X והוא הלך הביתה ואני בנתיים פה מארגן מה לעשות להערב אני יתקשר אליך עוד מעט שתבוא...קיצור חיכיתי כמה זמן ראיתי הוא לא מתקשר אמרתי אני לא יסתמך עליו,הלכתי לחבר אחר ישבנו אצלו,פתאום אחי בא(יותר קטן ממני בשנה) הוא אומר לנו ראיתי את X ו Y יושבים עם שתי בנות..אמרתי וואלה הבן זונה הזה עושה לי קטע הא?הלכתי לצד התקשרתי אליו אמרתי נו מה הולך מצאת מה לעשות?הוא עושה לי עוד לא אחי אני בבית אני עוד מעט ידבר איתך...אז הלכתי עם חבר שלי בכוונה סיבוב רציתי לתפוס אותו על חם(אנחנו חברים כלום קרובים,הכוונה ברחובות אחד גר ליד השני אז זה לא בעיה) עברנו ליד הבית שלו ואני רואה אותו עם שתי בנות והוא רואה אותי ואת חבר שלי ונשאר עם פה פתוח לא היה לו מילים,ואני לא אמרתי לו כלום המשכתי אז הוא עושה לנו:"לאן אתם הולכים?אז אמרתי סתם להביא נייר כסף מהבית שלי אז הוא אומר בואו קחו ממני אמרתי לא צריך לא משנה יאללה ביי" ...קיצור אנחנו מתקדמים לעבר הבית שלי ואז אחרי כמה דקות הוא מתקשר אליי והוא עושה לי:" שומע אחי אל תבאס עליי,יש איזה אחת ששמה עין על
    Y והיא אמרה שלא נביא יותר ילדים אז בגלל זה אמרתי לך ככה אל תתבאס עליי,אמרתי טוב לא משנה,הוא עושה לי בטוח?אמרתי כן שכח מזה" ואני תאכלס מזה התעצבנתי כי אני מכיר טוב את חבר שלי עם כל הכבוד אני גדלתי איתו מגיל 0 כי כשהייה בנות נתחיל בזה שהוא תמיד ישר היה אומר לי לבוא ואם לא אז הוא היה הולך עם מישהו אחר ואומר לי שומע אחי אני הולך איתו לשתי בנות..עכשיו מה הקטע מה אכפת לי שילכו לשתי בנות שיהנו שיזיינו אותם כל היום בכיף אני מפרגן להם...אבל למה לשקר מה אני זונה?מה אני כמו שאר החברים?אני החבר הכי טוב שלוואני לא רוצה להשוויץ אבל יש לי כבוד ואני מכבד את עצמי ומה זה התאכזבתי ממנו כי אם הוא היה אומר לי אניע ם שתי בנות ועוד חבר אז הייתי אומר לו טוב אני בא?בחיים לא הייתי עושה דבר כזה,אני אדם שבחיים לא יזמין את עצמו למקומות,אך ורק אם יגידו לי אני בא...אז הבנתי שהוא סתם זיין לי את השכל ופשוט לא רצה לשבת איתי או משהו כזה?ויודעים מה הכי מאכזב?שאני בחיים לא הפקרתי אותו היה שתי מצבים של מכות ואני תמיד עזרתי לו כמעט אכלתי דקירה בשבילו בעוד שיש עוד "חברים" שלו שמסתכלים עלינו רבייים ורק אני עזרתי לו ואחר כך הוא הולך לשבת איתם...אז אם עליי הוא שם זין אז הוא שם זין על כל אחד והוא סתם ילד שרמוטה שמוכר חברים בשביל בנות...

וזהו...(יכול להיות שיש עוד נושאים שמציקים אבל אלה הכי הרבה)סליחה על החפירה..
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 25-02-2010 בשעה 12:43.

2. קישורים ממומנים

טוב אחי נתחיל בזה שאם אתה עכשיו בכושר תחזור לכדורגל אף אחד לא אמר לך להירשם בשביל לתת את כל כלך את חיים שלך בשביל זה הפעם תרשם בשביל הסיפוק של המשחק וכמו שנפל עליך אותו בחור לך תיפול אתה על קבוצה אחרת ותפציץ שם !
    כי יש יותר מקבוצה אחת אחי שאתה יכול להתפתח ממנה שלא לדבר על זה שאתה משקיע וכמו שהבנתי אתה אחלה של שוער אז לך לקבוצה אחרת אחרי כמה תפיסות של כדור אני בטוח שתסתדר שם מצויין ואפילו יעריכו אותך מספיק בקבוצה הבאה אחריהכל כולם תמיד מצפים מהחדש לאיזה הפתעה אז תן להם אותה .

לגבי החברה דבר ראשון אתה לא : טיפש,אוטיטסט,הומו,זין,אפס,רודף שמלות,בן אדם מסכן,שפל,מניאק מזה החרא הזה מה אתה מקלל את עצמך ככה? ועוד בשביל מי איזה בחורה ?
    כן שנתיים זה זמן יפה והיה מצב שתחזור ולא חזרתם ואללה אז זה כנראה אתם באמת לא מתאימים! יש בחוץ בחורה שכן מתאימה לך ומחכה לך אל תינעל לי על בחורה אחת המוטו שלי זה לגבי בחורות זה " הם פה בשביל הסיפוק שלי ולא יותר מיזה " אני יוצא עם 4 במכה, הייתה לי חברה וזיינתי מהצד למה כי בפעם האחרונה שבדקתי היא לא הייתה אישתי , רד ממנה יש עוד מיליון בחורות פי אלף יותר יפות ממנה ואני אומר לך את זה בביטחון של מילאירד אחוז שיש כוסיות ממנה חמוודת ממנה מצחיקות ממנה ובחורות שיתעניינו בך לא פחות ממנה ! צא ותתחיל אם כל מה שזז עד שתידלק על משיהי מסויימת ושכח מההיא אפשר לחשוב שהיא מבזבז עליך זמן במחשבות, אני בטוח שהיא כבר מזדיינת עם בחור אחר אז תעשה גם אתה את אותו הדבר , רק עם בחורה לא בחור ^^

לגבי לימודים " זה או הכל או כלום" אז למה לקחת את זה לצד הרע ? קח את זה לצד הטוב לימודים זה הכל כרגע אז תן בראש ! אין בחור או בחורה בעולם הזה שב י'ב לא נמאס להם לקום כל יום ב 7 וחצי תגיד תודה אני הייתי צריך לקום ב6 ^^.
    מה נשאר לך כמה חודשיים תן הכל וסיים את זה זה הזמן עכשיו התקופה שאתה לומד שאתה עדיין במסגרת בית ספר לא תהיה אחרת תאמין לי אתה לא תרצה ללמוד אחרי הצבא או במהלך הצבא בזמן שכולם יסעו לך לטיוים לחול או יתחילו להתפתח אחרי .. זה עכשיו או כלום תלמד עכשיו ותצא לחיים מוכן לפחות מהבחינה הזאת !
    יש לי חבירם שעכשיו הם לפני צבא ומשלימים לך בגרויותש םה לא עשו בגלל באסות וכדומה מבואסים כמו לא יודע מה בזמן שבנתיים אלה שכן למדו והשקיעו ועשו מה שצריך לעשות לא מפסיקים להנות ולצאת לטיולים עד הגיוס!

לגבי חברים זה ידוע היום שיאן חברים אמיתיים לכולם יש אינטרס לך יש מזל שאתה קלטת את זה כבר , כן חברי סוד וחברי אמת אבל לא כל כך קל למצוא אותם (לפי סטטיסטיקות 1 מכל חמישה יש לו חבר אמת) בכל מקרה נחזור לעניין מהיום תתחילאתים קשר רק של אינטרסים אתה רוצה לצאת אתה רוצה לבלות אותה רוצה לעושת משוה קרא להם אין לך כוח שחכ אותם !
    עד שתכיר את החברים האמיתיים שלך ואל תצפה מהם לכלום אחרי הכל אי אפשר לצפות מבן אדם משוה שהוא כולו אינטרס !
    לנקודה האחרונה תפעל גם אתה ככה עד שיגיע הבן אדם הנבון שיראה לךשאיתו אתה יכול להיות אמיתי כמו שאומרים !

והכי חשוב תתעודד !חיים רק פעם אחת צא מהשביזות צא מהבאסה זאת תקופה יפה בחיים שלך גיל-17-18-19
    וחבל שאתה מעביר לי אותה בבאסות במקום לצאת ולטייל , לשבת על חברים (ולא שמנה מי) ולהעביר איתם צחוקים
    להתחיל עם כוסיות לצאת למסיבות להתאמן לצבא לזכור את בית הספר כמה שיותר כי אתה עוד תתגעגע לזה תאמין לי אני אומר מניסיון ! קיצר לך ותהנה ראבק!
    ----------------------------------------------------------------------
    וזה אחרי עריכה: דיי כבר להגיד "סליחה על החפירה" לזה נועד הפורום מי שיגיד לכם שזאת חפריה כוס אמא שלו ! שלא יכנס או יגיב !
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 25-02-2010 בשעה 13:01.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אחי בקשר לכדורגל כבר מאוחר לחזור אנחנו כבר לקראת סיום העונה ככה שמזה יתן לי אם כבר רק לחזור להתאמן ולהיות מוכן לעונה הבאה זה רעיון טוב...

בקשר לאותה הבחורה אני כן מאשים את עצמי ומה שאמרת שהיא מזדיינת עם מישהו אחר היא ממש לא..אני מת על שרמוטות אחי טוב אתה יודע כמו כל אחד אבל עד שזה מגיע לרציני,בחיים לא תהיה לי חברה שרמוטה,למה נראלך שדווקא עליה נדלקתי?כי היא ענתה על כל הציפיות שלי מבחורה לקשר רציני(שקטה,נראית טוב,עדינה,לא שותה,לא מעשנת,לא מכירים אותה הרבה וקשה להשגה) כמו שצריך אחי זאת הבחורה האולטימטיבת לפי דעתי..ובגלל שיצאתי עם שתי חברות שלה אני שרוף אצלה מבין?כי אני יודע שאני כן הטעם שלה והיא כן בעניין(אמנם אני לא יכול להוכיח אבל אני מרגיש את זה) אבל בגלל החברות שלה היא לא תהיה איתי בחיים..

לגבי החברים,כן זה מה שאני יעשה מהיום הכל הופך לאינטרסים הייתי טוב מידי,וכאילו אפשר להגיד שאותו קטע שהוא עשה לי זה לא כזה ביג דיל אבל זה כבר הספיק לי כי לי בחיים לא עושים קטעים..ואם זה מה שיצא אז לא מגיע לו שאני יסתכל עליו..

ובקשר ללימודים אני יודע שאני יעשה את הכל מבחינת כל מה שאני יכול כן?לא התכוונתי לזה שאני לא יעשה כלום אני פשוט כתבתי על זה שהייתי יכול להיות היום במקום ומצב אחר מאשר איפה שאני נמצא אחר כך כי אני יודע שזה לא מתאים לי ואני כן ישלים את אותם הבגרויות שחסרות לי אבל זה מבאס שפאקינג 12 שנה אני לומד בבית ספר ואחר כך אני יצטרך להשלים שוב וברור שאין לי את מי להאשים אלא רק את עצמי..
    נקווה שיהיה בסדר..תודה
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 25-02-2010 בשעה 14:31.

ציטוט נכתב במקור על ידי GeTALL צפיה בהודעה
    אחי בקשר לכדורגל כבר מאוחר לחזור אנחנו כבר לקראת סיום העונה ככה שמזה יתן לי אם כבר רק לחזור להתאמן ולהיות מוכן לעונה הבאה זה רעיון טוב...

בקשר לאותה הבחורה אני כן מאשים את עצמי ומה שאמרת שהיא מזדיינת עם מישהו אחר היא ממש לא..אני מת על שרמוטות אחי טוב אתה יודע כמו כל אחד אבל עד שזה מגיע לרציני,בחיים לא תהיה לי חברה שרמוטה,למה נראלך שדווקא עליה נדלקתי?כי היא ענתה על כל הציפיות שלי מבחורה לקשר רציני(שקטה,נראית טוב,עדינה,לא שותה,לא מעשנת,לא מכירים אותה הרבה וקשה להשגה) כמו שצריך אחי זאת הבחורה האולטימטיבת לפי דעתי..ובגלל שיצאתי עם שתי חברות שלה אני שרוף אצלה מבין?כי אני יודע שאני כן הטעם שלה והיא כן בעניין(אמנם אני לא יכול להוכיח אבל אני מרגיש את זה) אבל בגלל החברות שלה היא לא תהיה איתי בחיים..

לגבי החברים,כן זה מה שאני יעשה מהיום הכל הופך לאינטרסים הייתי טוב מידי,וכאילו אפשר להגיד שאותו קטע שהוא עשה לי זה לא כזה ביג דיל אבל זה כבר הספיק לי כי לי בחיים לא עושים קטעים..ואם זה מה שיצא אז לא מגיע לו שאני יסתכל עליו..

ובקשר ללימודים אני יודע שאני יעשה את הכל מבחינת כל מה שאני יכול כן?לא התכוונתי לזה שאני לא יעשה כלום אני פשוט כתבתי על זה שהייתי יכול להיות היום במקום ומצב אחר מאשר איפה שאני נמצא אחר כך כי אני יודע שזה לא מתאים לי ואני כן ישלים את אותם הבגרויות שחסרות לי אבל זה מבאס שפאקינג 12 שנה אני לומד בבית ספר ואחר כך אני יצטרך להשלים שוב וברור שאין לי את מי להאשים אלא רק את עצמי..
    נקווה שיהיה בסדר..תודה

ואללה אחי אז נעשה סיכום.
    כדורגל תתאמן תחזור עונה הבאה לקבוצה אחרת תאמין לי יעשה לך רק טוב במידנה והחלטת לחזור .

דבר שני בחורה : אחי בחורות שמות זין על החברות שלהן אם מדובר בבחור כמה שבחורים שמים זין בחורות עוד יותר, וזה קרה גם לחבר שלי נפרד מהאקסית שלו , התחיל עם חברה שלה יצא בינהם משהו אחרי זה רבו והיא הלכה וסיפרה לאקסית שהוא התחיל איתה שבוע אחר כך הלך ולאקסית ושוב ירת איתה אינטרקציה היו חברים לתקופה בנות לא שמות אחת על השני הבקטעים האלה !!
    התחלת לא התחלת אם היא בעניין שלך זה לא יזיז לה תאצבע אני בעד שתלך ותנסה אם היא בעניין אתה גם תצליח אולי תדרש קצת עבודה אבל זה מאה אחוז של הצלחה שמע לי ! כמובן שאם טקט לא להתחנן וכו.. ממה שהבנתי אתה גם לא תעשה את זה ..

לגבי חברים מעולה תמישך ככה עד שתמצא חבר אמת אחד אל תחפש יורת מידי יורת מאחד לא שווה !

ולימוידם כם עשה מה שאתה יכול נה גם להשלים של שנים עבור לא בעיה , עשה במקצועות קלים כמו אנגלית למשל או מקצועות שאתה טוב בםה שיהיה לך קל ללמוד לעבור ככה שתשלים יהיה לך פחות !

בהצלחה אחי ואם יש לך עוד משוה להגיד חופשי אני מקשיב אחי .

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

תודה אח שלי..נקווה לטוב מותק

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,676 | הודעות: 8,174,263 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect