אז ככה הכרתי מישהי ממש מקסימה בחדר כושר עכשיו לפתוח שיחה זו לא הבעיה כי כבר דיברתי איתה על דברים חוץ מהכושר איך אני משיג מס טלפון ובודק שאין לה חבר אבל באופן חלק כזה
אז ככה הכרתי מישהי ממש מקסימה בחדר כושר עכשיו לפתוח שיחה זו לא הבעיה כי כבר דיברתי איתה על דברים חוץ מהכושר איך אני משיג מס טלפון ובודק שאין לה חבר אבל באופן חלק כזה
|
|
מספר טלפון? פשוט תקבעו למשהו ותבקש את המספר שלה.
בקשר לחבר- אם היא לא אמרה לך, אז זה לא אמור להדאיג אותך.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אחחח הכי כיף זה להכיר בחורות מהחדר כושר
גם אני מתאמן רק חבל שאין בחורות בגיל שלי חוץ מבחורה בת 20+ שעושה לי עיניים ואין לי מושג אם היא קורצת או שהיא סתם ממצמצת לכיווני
קיצר תבקש ממנה את מספר הפלאפון שלה,כדי שתוכלו "לתאם" מפגש שוב בחדר כושר(לא מאמין שהיא תסרב) בשביל הפעם הבאה ותמשיכו להפגש ומכאן העניינים יתגלגלו.
מאחל לך המון בהצלחה גבר![]()
^
נו באמת לקבוע את הפגישה במכון כושר ?
מה ש-THE IDAN אמר, זה הדבר הכי נכון. אל תאכל את עצמך.. אם כבר פתחתם שיחות והיא לא הזכירה חבר. אין לה ! זכית אחי![]()
ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
אבל לא אנחנו ....אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
![]()
''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''
מה אכפת לך אם יש לה חבר או לא?
זה לא אמור לעניין אף אחד.
אגב, פגעת בה כבר. אם דיברת איתה ולא לקחת מספר, זה מעליב. תמנע מהמצב להבא.
עכשיו, קח מספר (תן לה תפלאפון שלך שהיא תרשום לך אותו), תתקשר אליה בסופשבוע ותגיד "בואי למקום X בשעה Y, יהיה שמח" ותנתק. בלי בילבולי ביצים של "את יכולה? את לא יכולה?" תשאיר את זה לידידים ההומואים שלה.
עכשיו, אתה מביא אותה למעגל החברתי שלך, מייצג ערך גבוה, היא נמחרת עליך, אתה זורם. וגם אם לא? אתה יוזם.
אין יותר קל מזה.
תודה אנשים די עזרתם אני אנסה עוד להתקרב לתת לה במע למרות שעשיתי את זה לא יזיק שוב ותאמת אולי שהיא הבחורה הראשונה שבאמת פגע בי יעני הורידה לי את המחשבה של ה'' כריש פטיש שאקל שפיץ'' באמת יפה וגם אופי וגם משחקת כדורגל מה שלא נראה בכלל בחורה עדינה
נערך לאחרונה על ידי Armageddon2; 01-03-2010 בשעה 14:15.