אחלה אוסף
נכתב במקור על ידי Aviv.E מעביר ?? נתפסת כגבר !!! וואי איזה אוסף מטורף !!! יש שם פשוט כמה שהטריפו אותי אחי היא אמרה לו " הייתה מעביר ל...." היא הציע לו תקרא נכון ייאהבל...
מה אתם מוגבלים? היא רשמה "הייתה" ולא "הייתי" ואחלה אוסף,גם אני אוסף אבל Zipo וגם Cliper
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE CR7 + REAL MADRID = GAY
יפים רעיון טוב יש לי מצית אחת כזאות
צנחנים גאווה אמיתית בשבילי גם המטרה שלי דובדבן
נכתב במקור על ידי Aviv.E מעביר ?? נתפסת כגבר !!! וואי איזה אוסף מטורף !!! יש שם פשוט כמה שהטריפו אותי אידיוט , הצעתי לו לעביר את זה ל 18+ ולילה .. נכתב במקור על ידי -MoMi- Coffee היא גבר :/ לנושא, אחלה אוסף.. הייתי רוצה כמה משם.. כנ"ל.. נכתב במקור על ידי -MoMi- מאוחר מידי עריכה - חוץ מזה שהיא רשמה "הייתה" ולא "הייתי".. שיעור הבנת הניקרא מחר בשעה 10:00 .. תגיע לשם ...
רוצים מענה מהיר?צטטו אותי בתגובה שלכם אלי. לכניסה לפורום 'תמונות הגולשים' לחץ 'כאן' . לכניסה לחוקי פורום 'תמונות הגולשים' לחץ 'כאן' . המשך גלישה נעימה ובטוחה.
נכתב במקור על ידי Coffee הייתה מעביר ל 18+ או משהו .. לנושא: אוסף יפה מאוד (: היא התכוונה שהוא יעביר ל18+ יא' פגומים \:
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
נכתב במקור על ידי Coffee אידיוט , הצעתי לו לעביר את זה ל 18+ ולילה .. כנ"ל.. שיעור הבנת הניקרא מחר בשעה 10:00 .. תגיע לשם ... בואנה מה את מפגרת ? אמרתי שטעיתי ! שיעור לשון שעה 7:00 אל תאחרי ! כי לא ככה כותבים הייתה !!!! נכתב במקור על ידי ~Wake Up~ אחי היא אמרה לו " הייתה מעביר ל...." היא הציע לו תקרא נכון ייאהבל... אינעל דודה שלך אמרתי שטעיתי !!!
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 01-03-2010 בשעה 20:18.
חוקי הפורום