קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] גישה למישהי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 14-11-2009, 13:30
  2. [קונה] גישה ל TOrrentbytes
    על ידי AvixTz בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 14:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

גישה למישהי במועדון.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל גישה למישהי במועדון.

שלום, הייתי בפורים, יום ראשון במועדון, מסיבה..
    סבבה, היה אחלה, חברים והכל.. ריקודים שטיות.. אבל שמתי לב, שבמועדון, יש לפחות 5 בנים מסביב לקבוצת בחורות מסוימות שרוקדות//בחורה לבד.
    דבר זה יוצר קושי רב לגשת למישהי, שהייתי במסיבה פשוט לא יכולתי, כי או שהועפתי אחורה - היה דיי צפוף , או שפשוט הבחורה גררה את החברה שלה משם, ואו שהם לא התייחסו והלכו, או שהמשיכו לרקוד בלי להתייחס.
    עכשיו, ראיתי את חבר שלי ניגש למישהי שישבה על השולחן ליד הבאר, הוא בא לה כזה: "בא לך לרקוד", היא עשתה לו ישר עם היד, שלא, והוא ניסה את זה על כמה נשים לא רק על אחת, ככה שאם אחת הייתה עיפה מילא, אבל שכולם עייפות?
    עכשיו לדעתי, לפי מה שהבנתי מהפיקאפ, צריכים להיות אסרטיבים יותר, ולא לשאול אם בא לבחורה לרקוד, בפשיטות להושיט לה יד עם חיוך, להראות עם השפת גוף שאתה מזמין אותה לרקוד, ומפה להמשיך, אבל כמובן שאני לא בטוח ואשמח לעצותכם.

שאלותיי:

מה עושים במקרה שכמה וכמה בנות מוקפות על ידי חבורת בנים, ושאותם בנות כבר יודעות שאתה בא מראש להתחיל איתן, והן שמעו כבר את הכל, ואין להם ראש לזה, והם פשוט בורחות הצידה. (( כאילו למה באת למסיבה? לרקוד עם החברה שלך? ))

איך להציע לרקוד לבחורה במסיבה? בין אם היא לא מוקפת על ידי גברים אחרים והיא רוקדת לבד//עם חברתה וה"שטח פנוי" (( מה שלרוב לא קורה)) ואיך להציע לרקוד לבחורה שהיא יושבת על הבר?

אילו בערך שאלותיי, אני שואל אותן כי באמת בשטח לא ידעתי מה לעשות, והדחייה שראיתי שחבריי קיבלו, רק עירערה את הביטחון העצמי שלי עוד יותר.

תודה
    נערך לאחרונה על ידי 2121212; 02-03-2010 בשעה 22:46.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אם היא הייתה רוצה לרקוד, היא הייתה רוקדת. אבל היא בחרה לשבת על הבר.
    היא לא מכירה את חבר שלך + היא לא רוצה לרקוד = למה שהיא תקום, ותבוא לרקוד איתו?!

זה ממש בסיסי אבל:
    כשאתה מתחיל עם מישהי במועדון, אתה לא ניגש אליה ומתחיל איתה (בטח שלא מנסה להקים אותה מהכיסא שלה כדי שהיא תבוא פתאום לרקוד איתך), אתה ניגש "לדבר" איתה. אתה מבקש ממנה דעה על משהו. ואתה לא מדבר איתה, אתה מדבר עם כל החברות שאיתה, ועם הבנים שלידה.

למעשה, אתה נותן פחות תשומת לב למטרה שלך, ויותר לכל שאר הסט.
    האסרטיביות לא מגיעה בפתיחה של השיחה, היא יותר "קו מנחה" לכל התקשורת שלך עם
    המטרה. אתה מנהל את השיחה, אתה זה שמעניין לדבר איתו, וכו וכו...

בכל מקרה, אם מישהי יושבת, היא לא תעזוב את חברות שלה ותבוא לרקוד איתך. אם מישהי רוקדת,
    היא לא תעזוב את כל החברות שלה ותבוא לשבת איתך. אתה חייב להתאים את עצמך לסיטואציה. בחורות שרוקדות
    הן לא מטרה נוחה לפיקאפ, לפחות לא בהתחלה. תצמד לאלה שבבר, שאפשר לדבר איתן.

שוב, זה בסיסי, אבל צריכים להתחיל מאיפשהו.
    להבין ש"רוצה לבוא לרקוד" זה חרא של שורה, זו התחלה טובה.

תגיד לי אתה עם מכשיר שמיעה או משהו? על מה אתה מדבר? לדבר במועדון למישהי באמצע שהיא רוקדת?
    אתה ניגש אליה, רוקד איתה ממרחק של חצי מטר ומתקרב לאט לאט, בשלב מסויים אתה מחכה לרגע המתאים שהידיים שלה קצת במרחק מהגוף ושאפשר בקלות לתפוס אותן ומתחיל לרקוד איתה, אבל, אם הידיים שלה יהיו צמודות לגוף, היא תעיף לך את היד, אתה צריך להיות חוצפן, תבין משהו, אתה המלך, הכל מגיע לך, אם אתה רואה 2 בנות רוקדות אל תבוא למישהי מאחורה ותתחיל איתה... תכנס ביניהן ותרקוד איתה...

משתמש מתחיל האוואטר של The-Legend
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    קשה באימונים קל בים

אחי זה אומר שהיה חרא סלקציה אני הייתי במועדון מרוב בנות לא רואים בנים כול שניה ניכנס בציצי של זאת וזאת בדרך כלל מכניסים יותר בנות בהרבה למשל המועדון יכול להכיל 2000 יכניסו 1200 בנות ו 800 בנים אבל אם זה היה הפוך אז הבנים לא יעשו כלום כי כול הבנות יהיו כבר מוקפות

ציטוט נכתב במקור על ידי 2121212 צפיה בהודעה
    שלום, הייתי בפורים, יום ראשון במועדון, מסיבה..
    סבבה, היה אחלה, חברים והכל.. ריקודים שטיות.. אבל שמתי לב, שבמועדון, יש לפחות 5 בנים מסביב לקבוצת בחורות מסוימות שרוקדות//בחורה לבד.
    דבר זה יוצר קושי רב לגשת למישהי, שהייתי במסיבה פשוט לא יכולתי, כי או שהועפתי אחורה - היה דיי צפוף , או שפשוט הבחורה גררה את החברה שלה משם, ואו שהם לא התייחסו והלכו, או שהמשיכו לרקוד בלי להתייחס.
    עכשיו, ראיתי את חבר שלי ניגש למישהי שישבה על השולחן ליד הבאר, הוא בא לה כזה: "בא לך לרקוד", היא עשתה לו ישר עם היד, שלא, והוא ניסה את זה על כמה נשים לא רק על אחת, ככה שאם אחת הייתה עיפה מילא, אבל שכולם עייפות?
    עכשיו לדעתי, לפי מה שהבנתי מהפיקאפ, צריכים להיות אסרטיבים יותר, ולא לשאול אם בא לבחורה לרקוד, בפשיטות להושיט לה יד עם חיוך, להראות עם השפת גוף שאתה מזמין אותה לרקוד, ומפה להמשיך, אבל כמובן שאני לא בטוח ואשמח לעצותכם.

שאלותיי:

מה עושים במקרה שכמה וכמה בנות מוקפות על ידי חבורת בנים, ושאותם בנות כבר יודעות שאתה בא מראש להתחיל איתן, והן שמעו כבר את הכל, ואין להם ראש לזה, והם פשוט בורחות הצידה. (( כאילו למה באת למסיבה? לרקוד עם החברה שלך? ))

איך להציע לרקוד לבחורה במסיבה? בין אם היא לא מוקפת על ידי גברים אחרים והיא רוקדת לבד//עם חברתה וה"שטח פנוי" (( מה שלרוב לא קורה)) ואיך להציע לרקוד לבחורה שהיא יושבת על הבר?

אילו בערך שאלותיי, אני שואל אותן כי באמת בשטח לא ידעתי מה לעשות, והדחייה שראיתי שחבריי קיבלו, רק עירערה את הביטחון העצמי שלי עוד יותר.

תודה

פשוט גיסנו : אני בלכ אופן ועשיתי את זה במסביה שלראשון ראיתי חבורה של בנים מקיפה בנות אחי טוב שלא זיינו אותן דרך המכנסיים.. ואתה רואה שלבנות לא נוח ..
    נכנסת בין הבנים ואמרתי לאחת באוזן :אני רואה שתא צריכה עזרה (תפסתי לה את היד ומשכתי אותה איתי החוצה מכל החבורה , אחרי זההיא ביקשה מני למשוך גם את חברות שלה הן היו 3 שרקדו איתי ועם חבירם שלי מרצון .

או שפשוט אתה נכנס בין כל החברה ובין הבנות ורוקד מול מישהי שמצאה חן בעיניך תגיד לה איזה משוה באוזן תוך כדי שלא תשתעמם שים עלי הידיים ואתה תראה אךי החבהר מתחילים להתפרק לך לצדדים !
    2)
    אתה לא שואל אם את רוצה רקוד אתה פשוט ניגש מביא איזה משפט להתחיל איתה דיבור ובשיא הקלילות: ממה שניא מבין במועודן רוקידם אז יאללה ..תמשוך אותה או תמשך אותה בלי דלבר תגיד כ לא ..קצת אגרסיביות של לא לשחרר אותה ו..אל תגידי לי שאת כבר עייפה את לא נראית כל כך מבוגרת..

כן אני יודע שיהיה לך קשה לעקוב אחרי אבל אל תדאגי יהיה בסדר בואי ...תמשוך אותה

לא יכול להיות שבאת למועדון בשיבל לרואת אחרים רוקדים ..תמשוך

ממש לא בעיה אחי מועדון בחורות באות להתפרק להתחרמן עם בנים או בנות
    ככה שזה ממה קל להביא אותן לרקוד איתך .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect