שלום, הייתי בפורים, יום ראשון במועדון, מסיבה..
סבבה, היה אחלה, חברים והכל.. ריקודים שטיות.. אבל שמתי לב, שבמועדון, יש לפחות 5 בנים מסביב לקבוצת בחורות מסוימות שרוקדות//בחורה לבד.
דבר זה יוצר קושי רב לגשת למישהי, שהייתי במסיבה פשוט לא יכולתי, כי או שהועפתי אחורה - היה דיי צפוף, או שפשוט הבחורה גררה את החברה שלה משם, ואו שהם לא התייחסו והלכו, או שהמשיכו לרקוד בלי להתייחס.
עכשיו, ראיתי את חבר שלי ניגש למישהי שישבה על השולחן ליד הבאר, הוא בא לה כזה: "בא לך לרקוד", היא עשתה לו ישר עם היד, שלא, והוא ניסה את זה על כמה נשים לא רק על אחת, ככה שאם אחת הייתה עיפה מילא, אבל שכולם עייפות?![]()
עכשיו לדעתי, לפי מה שהבנתי מהפיקאפ, צריכים להיות אסרטיבים יותר, ולא לשאול אם בא לבחורה לרקוד, בפשיטות להושיט לה יד עם חיוך, להראות עם השפת גוף שאתה מזמין אותה לרקוד, ומפה להמשיך, אבל כמובן שאני לא בטוח ואשמח לעצותכם.
שאלותיי:
מה עושים במקרה שכמה וכמה בנות מוקפות על ידי חבורת בנים, ושאותם בנות כבר יודעות שאתה בא מראש להתחיל איתן, והן שמעו כבר את הכל, ואין להם ראש לזה, והם פשוט בורחות הצידה. (( כאילו למה באת למסיבה? לרקוד עם החברה שלך?))
איך להציע לרקוד לבחורה במסיבה? בין אם היא לא מוקפת על ידי גברים אחרים והיא רוקדת לבד//עם חברתה וה"שטח פנוי" (( מה שלרוב לא קורה)) ואיך להציע לרקוד לבחורה שהיא יושבת על הבר?
אילו בערך שאלותיי, אני שואל אותן כי באמת בשטח לא ידעתי מה לעשות, והדחייה שראיתי שחבריי קיבלו, רק עירערה את הביטחון העצמי שלי עוד יותר.
תודה![]()

, או שפשוט הבחורה גררה את החברה שלה משם, ואו שהם לא התייחסו והלכו, או שהמשיכו לרקוד בלי להתייחס.
ציטוט ההודעה