קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה הציפיות שלכם לשרת הבא?
    על ידי KoniMelMel בפורום Travian
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 23-10-2010, 19:18
  2. [דיון] מה הציפיות שלכם לתחילת שנת הלימודים ?
    על ידי <אור> בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-08-2009, 16:46
  3. [דיון] מה הציפיות שלכם לעונה הקרובה?
    על ידי -Aviv- בפורום הישרדות V.I.P
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 27-07-2009, 19:21
  4. [דיון] מה הציפיות שלכם מפיפא 2009 ?
    על ידי Maor בפורום משחקי ספורט
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-08-2008, 16:32
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 74

מגע פיזי בדייטים ראשונים - מה הציפיות שלכם?‬ - עמוד 3

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

סנופקין איפה אתה ואיפה אני על מה אתה מדבר בכלל? מה נראה לך? שזה משנה איזה עבר יש לו? מוסריות והבנה זה דבר שצריך לעבוד עליו כל הזמן וברגע שאתה לא עובד על זה וחושב שבחורות הן אובייקט שצריך להשכיב וכל מה שהן צריכות זה אתה במיטה אתה נהיה מושחת והופך להיות מעין TYLER כזה.

BAR עוד יציאה ואתה בבאן.

TYLER ידידי אני ממש לא מתייאש ממך זה מדהים...
    למה נראה לך שאני לא ראיתי כלום בחיים שלי? למה נראה לך שאתה עברת משהו בחיים? למה אצלך נושא הנשים מתחיל ומסתיים בסקס?! ועוד אתה אומר שאני לא מבין מהחיים שלי או שאני לא עברתי בחיי כלום... זה מדהים! אתה לא מבין דבר בסיסי ביותר טבע הדברים שגבר ימשך לאישה אך טבע הדברים הוא שיש לאישה צרכים הרבה מעבר לסקס כנ"ל לגבר ואם הדברים עובדים בטבעיות הכל זורם ואין אישה שלא תשיג אם היא מתאימה לך בלי טכניקות ובלי תרגילים ותמרוני תקיפה אתה כל היום רק עובד איך לצוד כשאתה לא מבין שיש דברים בחיים שזורמים בטבעיות ולא צריך להיות צייד כדי להשיג אותם צריך רק להבין את הצרכים של הצד השני והוא כבר צד את עצמו למענך. תאמין לי שהמושג שלי באנשים הוא הרבה יותר גדול משלך אני לא צד אני נותן לציד לבוא לבד כי אני מעניק לו את מה שהוא צריך! הציד לא מפחד ממני ומרגיש בטוח איתי אצלך ההרגשה היא דפוקה מהיסוד אתה מחפש רק סיבוב אחד אתה לא בקש להישאר אז מבחינתך זה נראה טוב אבל אח"כ מה נישאר? אצלך המוטו הוא "אכול ושתה כי מחר נמות" אין לך שום תוכן או מילוי הכל ריק כמו קופסת פח חוץ מרעש אין כלום אז תשכיב אלף נשים ואז מה? מה נשאר לך מזה? מה נשאר לה מזה? איתך היא לא תרצה להישאר בסופו של יום היא תעדיף את הגבר האחר הממלא המעניק היציב והחזק ולא הגבר הסוער והמטריף ואח"כ להרגיש כמו אחרי סערה.
    כשאתה תבין בנשים כלומר תבין בבני אדם ובכלל תוכל להבין מה אני אומר אז אולי נוכל לדבר עד אז זה ממש מרגיש כמו לדבר לקיר...
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    28
    משפט מחץ
    הצחוק הוא האורגזמה של החיוך D:

ציטוט נכתב במקור על ידי trrt צפיה בהודעה
    וואוו,OBALAT לקחת את זה לכיוון הממש לא נכון.
    חוסר כבוד והערכה כלפי בת הזוג שלך זה כ"כ גרוע,העמדה שלי הייתה שאם זה לא הולך אין על מה לבזבז את הזמן,כי זה פשוט לא ילך.
    כי אם זה ממשיך,נוצר מצב שבחורה מחפשת פראייר, או בשמו המקובל יותר "ידיד".
    פשוט אין להן כוונה לתת לנו אי פעם לגעת בהן, ולמרות זאת הן יוצאות איתנו כי הן רוצות לנצל אותנו באיזושהי צורה למטרה כלשהי. לכן אנחנו חייבים להגדיר לעצמנו איזשהו גבול. הגדרת גבול אין משמעה "ישר לשלול". משמעה קביעה של סף עצמי שלאחריו אנחנו לא נותנים יותר צ'אנס.

כי למען האמת, כמה אהבות טהורות נטולות אינטרסים חווית בימי חייך ?

כי למען האמת, כמה אהבות טהורות נטולות אינטרסים חווית בימי חייך

משפט באמת נכון,כן כנראה שזאת הנקודה שפיספסתי.

Tyler ואמיר - אין לי מושג איך הגעתם לדיון שונה לחלוטין חחח זה מדהים!!

בקיצור אני רואה שזה שפה כבר נגמר הדיון לגבי השאלה שלי...

חחח תמשיכו את שלכם XD.
    כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    סנופקין איפה אתה ואיפה אני על מה אתה מדבר בכלל? מה נראה לך? שזה משנה איזה עבר יש לו? מוסריות והבנה זה דבר שצריך לעבוד עליו כל הזמן וברגע שאתה לא עובד על זה וחושב שבחורות הן אובייקט שצריך להשכיב וכל מה שהן צריכות זה אתה במיטה אתה נהיה מושחת והופך להיות מעין TYLER כזה.

BAR עוד יציאה ואתה בבאן.

TYLER ידידי אני ממש לא מתייאש ממך זה מדהים...
    למה נראה לך שאני לא ראיתי כלום בחיים שלי? למה נראה לך שאתה עברת משהו בחיים? למה אצלך נושא הנשים מתחיל ומסתיים בסקס?! ועוד אתה אומר שאני לא מבין מהחיים שלי או שאני לא עברתי בחיי כלום... זה מדהים! אתה לא מבין דבר בסיסי ביותר טבע הדברים שגבר ימשך לאישה אך טבע הדברים הוא שיש לאישה צרכים הרבה מעבר לסקס כנ"ל לגבר ואם הדברים עובדים בטבעיות הכל זורם ואין אישה שלא תשיג אם היא מתאימה לך בלי טכניקות ובלי תרגילים ותמרוני תקיפה אתה כל היום רק עובד איך לצוד כשאתה לא מבין שיש דברים בחיים שזורמים בטבעיות ולא צריך להיות צייד כדי להשיג אותם צריך רק להבין את הצרכים של הצד השני והוא כבר צד את עצמו למענך. תאמין לי שהמושג שלי באנשים הוא הרבה יותר גדול משלך אני לא צד אני נותן לציד לבוא לבד כי אני מעניק לו את מה שהוא צריך! הציד לא מפחד ממני ומרגיש בטוח איתי אצלך ההרגשה היא דפוקה מהיסוד אתה מחפש רק סיבוב אחד אתה לא בקש להישאר אז מבחינתך זה נראה טוב אבל אח"כ מה נישאר? אצלך המוטו הוא "אכול ושתה כי מחר נמות" אין לך שום תוכן או מילוי הכל ריק כמו קופסת פח חוץ מרעש אין כלום אז תשכיב אלף נשים ואז מה? מה נשאר לך מזה? מה נשאר לה מזה? איתך היא לא תרצה להישאר בסופו של יום היא תעדיף את הגבר האחר הממלא המעניק היציב והחזק ולא הגבר הסוער והמטריף ואח"כ להרגיש כמו אחרי סערה.
    כשאתה תבין בנשים כלומר תבין בבני אדם ובכלל תוכל להבין מה אני אומר אז אולי נוכל לדבר עד אז זה ממש מרגיש כמו לדבר לקיר...
    נותן לציד לבוא? אתה יעני יושב לך שם בבית/עומד בפינה במועדון עם כוס בירה צמוד לחזה עם ידיים בכיסים בתקווה שתבוא האחת של חייך, תיגע לך בזין ותגיד "קח אותי עכשיו!"?

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

lemongrass,
    שוב אתה מקבל את הרושם המוטעה, פיקאפ זה לא בנוגע ללשנות משהו אצל הבחורה, זה בנוגע ללשנות משהו אצלך.
    אתה הופך לאותו הגבר "הממלא המעניק היציב והחזק", כי אתה יודע שבסכ"ה נשים נמשכות לאותו הגבר.

אתה מסתכל על טיילר ובמקום לראות את מה שהוא מייצג עבור מישהי, אתה רואה את מה שהוא מייצג עבור מישהו -
    איזשהו דמות של "זיין", ש"מסבן" בנות, שוכב איתן ליום אחד וזורק אותן. אבל האמת היא שזה בכלל לא קרוב.
    הפיקאפ נועד לתת לבחורה את האפשרות לקבל את כל הדברים האלה שהיא צריכה, הרגשה של חום ושל קרבה,
    ביחד עם הרגשה של משיכה. היא לא צריכה להתפשר על בחורים שהיא לא נמשכת אליהם מינית כי הם מספקים לה
    איזושהי תחושה של "ביחד".

כמה פעמים הסתכלת על מישהי שרצית עם מישהו אחר ואמרת "פאק, הייתי יכול להיות הרבה יותר טוב בשבילה"?
    כמה פעמים ראית בחורה חכמה ויפה שיוצאת עם חתיכת חרא שרק עושה לה רע?
    למה שבחורות יסבלו בגלל שכל אותם הlemongrassים שם, שבאמת רוצים לתת לה את עצמם ב100 אחוז, ולהשקיע בה פשוט לא מבינים כלום ושום דבר בדינמיקה חברתית?
    למה שבחורים שבסכ"ה באמת באמת אוהבים בחורות, מתוך איזושהי הערצה אמיתית למין הנשי, לא יוכלו לתת לבנות
    צ'אנס להכיר ולחוות בן אדם שבאמת ירצה לעשות להן טוב מבלי שזה יקרה "לסבן" או "לרמות"?

חברה שלי היום (שנתיים, פלוס מינוס) יודעת בדיוק איך "גרמתי" לה להמשך אלי, אחרי שהיא הודתה שלא היה לי סיכוי בדר"כ - ואם תשאל אותה מה דעתה על זה שהשתמשתי בשיטות פסיכולוגיות כאלו ואחרות בשביל לגרום לה להרגיש איתי יותר טוב, בשביל לגרום לה לרצות אותי - פיזית, היא תגיד לך שזה הדבר הכי טוב שקרה לה.

מנסיון, שאלתי.

ברור שיש שיקחו את זה בצורה מוגזמת תו"כ זילזול מוחלט בנשים, אבל האנשים האלה מראש התייחסו לבחורה בתור אובייקט, ולא בתור בנאדם. אני אעיד על עצמי, מעולם לא שיקרתי למישהי בנוגע למערכת היחסים בינינו. אם זה היה קטע מיני ורק קטע מיני, זה היה כי הבחורה ידעה ורצתה בדיוק את אותו הדבר כמוני.

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    268
    משפט מחץ
    מה שלא הולך בכח, ילך ביותר כח

פיקאפ, אתם מזכירים לי נשכחות.
    אין לי כח להכנס כל כך לנושא אבל בוא נגיד ככה, הפיקאפ שינה לי את החשיבה, ואת הדרך ביצוע, וזה נכון לכל דבר ולא רק לבחורות. (אני מדבר איתכם שנתיים אחורה כן?)
    איך שנכנסתי לפיקאפ הרגשתי את השינוי, את העובדה שאני יכול לעשות מה שאני רוצה איפה שאני רוצה בלי לזרוק זין על אף אחד, גם אם זורם לי ללכת לקניון הקרוב לביתי להכנס לחנות של ליקופר ולעשות שם שכיבות שמיכה אז אני הולך על זה.
    ואתה יודע מה? זה מה שהביא את ההצלחה עם הבחורות, הביטחון העצמי שהיה שבשמים
    עכשיו אני כבר במערכת יחסים של שנה ו8+- עם בחורה היחידיה שהצליחה לסובב אותי, בחורה שהיית יותר פליירית ממני, שידעה הכול ולא בגלל שהיא קראה מאמרים ושטיות, כיאלו אני יגיד לה קוקי אנד פאני היא לא תבין מה אני רוצה אבל היא תעשה את זה בטבעיות מוחלטת, בהתחלה פשוט חשבתי שיש לה יותר מידי נסיון עם גברים ואני ממש לא רוצה בת זוג כזאת אבל הבנתי שלא, אני הגבר הראשון שלה ולפני היה אולי עוד איזה 3 קשרים של שבוע ויומיים, פשוט בחורה טבעית, היא הפעם הראשנה שנתקלתי בבחורה כזאת.

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

ציטוט נכתב במקור על ידי סבא של BaR בקבר צפיה בהודעה
    תפסת תחת אה טיילר?
    תזהר, אתה יודע... שדוחפים זין בגודל 3 סנטימטר לתחת זה לא מורגש
    אבל שאני ידחוף לך תאנקונדה שלי לתחת שלך אתה מאוד תרגיש, אני לא יודע איזה חברים הומואים אפסים יש לך שמתנהגים כמו הזין המדולדל שלך ליד בנות, אבל בוא אני יספר לך משהו על חבר שלי שפרש מהבית ספר ואני בטוח שלא נכנס לפורומים לקרוא מדריכים של איך לזיין בנות בניגוד לאנשים פאתטיים כמוך, הבן אדם בקושי קורא ומספר לי כל מיני דברים, בשיחה שלי איתו פעם קלטתי שכל הטריקים שלו זה טריקים של של כל המאסטרים המתקדמים שלך או משהו שעושים את זה 20 שנה, הבן אדם בקושי יודע לקרוא ויודע בצורה טבעית בלי ללמוד כלום את כל הטכניקות החרושות שלכם, איך הוא יודע? יש לו ניסיון וחוכמת רחוב מה שלכם אין, ואם שניכם תתחילו עם אותה בחורה זה יגמר באחד משתי אלה:
    1. תחטוף דקירה
    2. היא תלך איתו

אז חאלס לשחק אותה זיין אתה לא מבין מהחיים שלך, אתה לא מבין עד כמה זה פאתטי להכנס לאתרים האלה של ההומואים שלך ולקרוא מדריכים איך לשכנע בנות להזדיין איתך? תעשה תטכניקה הזאת אצלי בשכונה ותגמור עם זין תקוע בתחת, ולא של אישה.
    גבר.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

אם היא לא לוקחת את הקשר ברצינות אין לך מה לחפש.
    אם היא ביישנית תנסה להגיד לה מה אתה מרגיש באמת ואז תראה שהגישה שלה תשתנה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אם כבר העלתם את הנושא כאן, פיקאפ שינה לי את החיים. הוא לקח את החיים הישנים והאפורים שלי, נתן להם בעיטה וכאפה וסיבב אותם 180 מעלות. פשוט ככה. לא מסוגל לדמיין תחיים שלי בלי התחום (רוב הסיכויים לא הייתי שורד), ואני משקיע בו ברצינות בקושי חצי שנה. בכל הנושאים שקיימים בחיים שלי, המציאות שלי פשוט אחרת. בין אם זה יחס בין אנשים, ראיונות עבודה, או בחורות נטו. אפילו המראה החיצוני שלי השתנה (וממשיך להשנות, אני בדרך לפתח גוף או לפחות מנסה)...

אין פה שום מניפולציה זולה ושומדבר שהוא בגדר של "להיות מי שאתה לא"...ההפך, אתה הופך את עצמך לבנאדם שתמיד רצית להיות. אנשים עושים את זה כל הזמן, הם מדמיינים את החיים שלהם בתור אנשים עשירים, יפים, חכמים, חזקים, מוקפים בבנות יפות (אפילו דוגמניות ושחקניות). ההבדל הוא שמי שבתחום והוא רציני, יש לו את האומץ לעשות מעצמו את מה שהוא רואה, מה שאין ל95% מהאנשים בעולם.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ואו אתם מתווכחים על ריק !

טיילור,הגישה שלך מתאימה לאנשים שהם לא יודעים להתחיל עם בחורות בכלל והפיקאפ יעזור להם קצת להתפתח וזהו.
    אם היית בתחום הרבה,היית מבין כמה כוח אתה צובר במשך הזמן,כמה אתה יכול לשחק בבחורות,לגרום להם לשכב איתך ואז לברוח להן מיד אחר כך ופשוט לנצל אותן ועל זה למון גראס מדבר.

אתה עוד לא הגעת לשלב שאתה יכול להשלות ככה בחורות ובגלל זה אתה לא מבין על מה הוא מדבר,וגם נראה לי שאתה לא יודע להתווכח בכלל,כל מה שאתה עושה זה חוזר על אותם מושגים שוב ושוב "אמונות מגבילות",בסדר הבנו !
    אבל רק משהו אחד יש לי לומר,סחטיין על הציטוט מFIGHT CLUB שקצת עיוותת

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

סנופקין, ההפך.
    אתה עושה את אותה הטעות של למונגראס וטיילר פה לא יודע להסביר את עצמו כמו שצריך.
    כל העניין של "אתה משלה בחורות בשביל לשכב איתך", זו הטעות שלכם. אני לא משלה אותה,
    אני נותן לה בדיוק את מה שהיא רוצה, וזה לא בשביל שאני אשכב איתה, זה בשביל לתת לה את ההזדמנות
    לשכב איתי
    .

מי שלא יודע להיות מושך בפני עצמו, הוא זה שצריך לשקר, ולהונות, ולסבן בנות ב"אני אוהב אותך"ים במשך חודשיים בשביל לשכב איתן וללכת. מי שמושך בפני עצמו לא משקר לבחורות, הוא אומר להן את האמת.
    אין שום סיבה לשקר, היא תרצה לשכב איתי גם אם אני לא אגרום לה לחשוב שאני מאוהב בה, או אם אני אתן לה לשתות עד שהיא לא תדע איך קוראים לה. היא תרצה גם אם אני אגיד לה שאני לא בקטע של קשר עכשיו.

זה הכוח האמיתי, לא לחרטט מישהי עד שהיא תרצה לשכב איתך ואז להעלם לה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני חושב שהוא התכוון לאנשים שמנצלים את התחום על מנת לשכב עם מישי וללכת (כלומר לנתק קשר). זה באמת דבר לא נעים, בעיקר אם בחורה מתחילה לפתח אובססיות כלפיך (הייתי בקשר עם אחת כזאת ומישי אחרת שהיא גם כן אחת כזאת רצתה אותי..תאמינו לי כל מילה שלכם לא במקום יכולה להכניס אותה לדכאון כבד).

זה כמו אומנות לחימה...יש תאלה שמנצלים את זה כדי להציק לחלשים מהם ויש כאלה שההפך - מגנים על החלשים מהם/על עצמם ע''י השימוש באומנות הלחימה.

זה שיש אנשים כאלה לא אומר שכולם מהתחום הם ככה.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

עכשיו אני חושב שהבנתי הכל... פיקאפ נועד לאנשים שהדעה שלהם על עצמם שהם אפס ולא יוצלחים או לא שווים וכו' כאלה שלא יכולים לצמוח לשום מקום מהנקודה שהם נמצאים אז הם חייבים לשנות את מצבם ואז בעצם הם מתפתחים.
    עכשיו אני רק קולט שבעצם בגלל שאני לא חונכתי כך אז לכן אני לא מצליח להבין אותכם...
    צודקים מצטער אני חוזר בי, אני לא הבנתי למצבכם העגום לפני לימוד תורת הפיקאפ וההצלחה שמאירה לכם פנים היום ולכן גם כל האדיקות הזאת...
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ממש לא. יש מספיק אנשים שהלך להם די טוב עם בחורות, היה להם בטחון עצמי וחיים די סבבה עוד לפני התחום אבל הם סה''כ רצו להשתפר והתחילו עם הפיקאפ.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    עכשיו אני חושב שהבנתי הכל... פיקאפ נועד לאנשים שהדעה שלהם על עצמם שהם אפס ולא יוצלחים או לא שווים וכו' כאלה שלא יכולים לצמוח לשום מקום מהנקודה שהם נמצאים אז הם חייבים לשנות את מצבם ואז בעצם הם מתפתחים.
    עכשיו אני רק קולט שבעצם בגלל שאני לא חונכתי כך אז לכן אני לא מצליח להבין אותכם...
    צודקים מצטער אני חוזר בי, אני לא הבנתי למצבכם העגום לפני לימוד תורת הפיקאפ וההצלחה שמאירה לכם פנים היום ולכן גם כל האדיקות הזאת...
    בכלל לא, אני הייתי שחצן נרקיסיסט הרבה לפני שנגעתי בכלל בנושא, והלך לי גם לא רע עם בנות... אני חכם בצורה לא רגילה, אני נראה טוב, יש לי קבוצה של חברים טובים, יצאתי עם בחורות שנראות טוב בכל קנה מידה וכו וכו...

בשבילי פיקאפ זה יותר הדינמיקה החברתית, לראות איך המוח שלנו עובד בחברה, איך לוחצים על "כפתור" ומקבלים תוצאה, כמעט מיידית.

אני רק מסביר לך למה הגישה שלך ל"פיקאפ" היא לא נכונה. אתה פשוט לא מבין מה זה באמת.
    לא קטע של אדיקות, אני לא אנסה לשכנע אותך אם תגיד לי שאני מבזבז זמן, זה לא קטע פנאטי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے תניע.

אין לי מושג איך מהנושא הזה הפך לדיון על פיקאפ,אבל נזרום איתכם.

מהו פיקאפ?

למען האמת אין לפיקאפ הגדרה חד משמעית,הכוונה כל אחד לוקח את התחום למקום שונה.
    חלק לוקחים פיקאפ ורואים בו מדע לפיתוי לצורך השכבה.

פיקאפ יכול לעזור לך גם למצוא אהבה לאוך זמן וקשר יציב,הכל תלוי במי שבוחר מה לעשות בפיקאפ ולאיזה כיוון לקחת אותו.

נכון,יש אנשים שהפיקאפ מתאים להם בול,ואני שמח בשבילם,כי זה עושה להם טוב על הלב והם מצליחים-אשריהם.
    אני אישית לא נגד,אבל אנשים עוברים כל גבול ומרימים את האף אחרי שלמדו פיקאפ.
    ומה כל הבולשיט הגדול בעיניין זה שאנשים נסחפים,הכל מתחיל ממישהי שדחתה אותו או שפשוט לא היה לו את האומץ לבוא ולגשת,ואנשים פשוט מתחילים להשתנות לגמרי,קוראים לבחורה ערך,מתחילים לקרוא מדריך על איך לשנות בעצמם דברים,ומתחילים להתלהב שהם עושים ניסויים על בנות.
    ומה שהכי עצוב,שאנשים לא מסוגלים לדעת מי הם ולתפוס ביצים כדי לחיות את החיים שלהם,אז הם חושבים שיש נוסחאות קסם("המדריך שיגרום לך להיות הגבר המושלם,ושכל בחורה תתאהב בך",מי שכותב כזה דבר-לא עבר דחייה אחת עם בחורה במהלך הנסיון שלו,ומי שלא עבר דחייה-הוא לא מנוסה,לא משנה מה תגידו.

ואחרי הכל אני מזדהה עם למון גראס,כי עם תשובות כמו טיילר זה מראה כמה זה עצוב.
    אתם הופכים סוג של מדע לדרך חיים,פשוט לא לוקחים בפרופורציות.

אני לא הולך להיכנס כאן עם אנשים למגילות ול-7 עמודים,אבל זה העיקרון.DOT
    נערך לאחרונה על ידי trrt; 04-03-2010 בשעה 01:57.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,823 | הודעות: 8,174,410 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect