אוקי , אני מקבל שיחה מבזק והם אמרו שהם יכולים לצרף אותי לרשת ה NGN במהירות של 10 mb , ועכשיו יש לי 2 וחצי מגה. ואני צריך להוסיף כל חודש רק 10 שקל.. (להסיף על מה שאני משלם. שזה יוצא 74 ש"ח לחודש.)
נראה לכם בולשיט?
אוקי , אני מקבל שיחה מבזק והם אמרו שהם יכולים לצרף אותי לרשת ה NGN במהירות של 10 mb , ועכשיו יש לי 2 וחצי מגה. ואני צריך להוסיף כל חודש רק 10 שקל.. (להסיף על מה שאני משלם. שזה יוצא 74 ש"ח לחודש.)
נראה לכם בולשיט?
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 03-03-2010 בשעה 16:59.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
|
|
כן בולשיט ..
גם לי הציעו את זה !
ישלי 2 וחצי מגה , ואני משלם על התשתית והספק מאה שקל או 80 .
אז הם הציעו לי שאני ישלם את אותו מחיר וישדרגו לי ל10 ... אבל זה יהיה כאילו אותו מחיר מחינת התשתית ,הספק אני יצטרך לשם עוד בנוסף . וביררתי מהי עלות הספק : 75 שקל .
ככה שלא שווה בכלל !
מה בולשיט? תתקשר אליהם תגיד להם לגבי ההצעה שנתנו לך אם זה אמיתי יגידו נכון ותעשה את זה.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
שלום
תיבדוק באתר הזה
http://www.kamaze.co.il/Site/HomePage/Default.aspx
יש שם מחירים עבור כל החבילות של האינטרנט
בהצלחה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ילדים מפגרים עלאק בולשיט??
בזק הם תשתית, ההבדל בין המהירויות בתשתית הוא מאוד נמוך מבחינת מחיר, ובNGN, המחיר של 5מגה ו10מגה שווה.
איפה אתה גר אגב? באיזה עיר?
בדקתי כאן ראחיתי שזה 149.90 ₪ ש"ח..
http://www.kamaze.co.il/Site/Interne...lt.aspx?FID=si
והם אמרו לי 84.. אני יברר ..
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 03-03-2010 בשעה 18:06.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
שווה אבל תנסה להתווכח איתם קצת במחיר אולי יורידו לך
יש פה טעויות, דבר ראשון הבדל במהירויות בכיס יותר תרגיש בתשתית.
ד"א אין 5מגה NGN, זה מתחיל רק מ10מגה, וגם התשתית של זה יותר זולה מהקודמת, ולכן במחיר של 2.5~5 מגה של היום אתם יכולים לקבל 10 מגה על תשתית הNGN.
אם זה נכון אז שווה לך,כי תכלס אין לי מושג אם זה בולשיט.
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
הם לא סתם אומרים לך אחי..
תבדוק..
מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!