סנופקין איפה אתה ואיפה אני על מה אתה מדבר בכלל? מה נראה לך? שזה משנה איזה עבר יש לו? מוסריות והבנה זה דבר שצריך לעבוד עליו כל הזמן וברגע שאתה לא עובד על זה וחושב שבחורות הן אובייקט שצריך להשכיב וכל מה שהן צריכות זה אתה במיטה אתה נהיה מושחת והופך להיות מעין TYLER כזה.
BAR עוד יציאה ואתה בבאן.
TYLER ידידי אני ממש לא מתייאש ממך זה מדהים...
למה נראה לך שאני לא ראיתי כלום בחיים שלי? למה נראה לך שאתה עברת משהו בחיים? למה אצלך נושא הנשים מתחיל ומסתיים בסקס?! ועוד אתה אומר שאני לא מבין מהחיים שלי או שאני לא עברתי בחיי כלום... זה מדהים! אתה לא מבין דבר בסיסי ביותר טבע הדברים שגבר ימשך לאישה אך טבע הדברים הוא שיש לאישה צרכים הרבה מעבר לסקס כנ"ל לגבר ואם הדברים עובדים בטבעיות הכל זורם ואין אישה שלא תשיג אם היא מתאימה לך בלי טכניקות ובלי תרגילים ותמרוני תקיפה אתה כל היום רק עובד איך לצוד כשאתה לא מבין שיש דברים בחיים שזורמים בטבעיות ולא צריך להיות צייד כדי להשיג אותם צריך רק להבין את הצרכים של הצד השני והוא כבר צד את עצמו למענך. תאמין לי שהמושג שלי באנשים הוא הרבה יותר גדול משלך אני לא צד אני נותן לציד לבוא לבד כי אני מעניק לו את מה שהוא צריך! הציד לא מפחד ממני ומרגיש בטוח איתי אצלך ההרגשה היא דפוקה מהיסוד אתה מחפש רק סיבוב אחד אתה לא בקש להישאר אז מבחינתך זה נראה טוב אבל אח"כ מה נישאר? אצלך המוטו הוא "אכול ושתה כי מחר נמות" אין לך שום תוכן או מילוי הכל ריק כמו קופסת פח חוץ מרעש אין כלום אז תשכיב אלף נשים ואז מה? מה נשאר לך מזה? מה נשאר לה מזה? איתך היא לא תרצה להישאר בסופו של יום היא תעדיף את הגבר האחר הממלא המעניק היציב והחזק ולא הגבר הסוער והמטריף ואח"כ להרגיש כמו אחרי סערה.
כשאתה תבין בנשים כלומר תבין בבני אדם ובכלל תוכל להבין מה אני אומר אז אולי נוכל לדבר עד אז זה ממש מרגיש כמו לדבר לקיר...

ציטוט ההודעה