קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חבר זה לא קיר - נעים להכיר.
    על ידי EMINƎM בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 21-10-2010, 23:31
  2. תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 04-10-2008, 23:40
  3. [דיון] חבר - קיר או לא קיר?
    על ידי CoreOxide בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 11-02-2008, 21:19
  4. חבר'ה!!! דחוף!!!! בעיה של חיים או מוות!!!
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 15:53
  5. אלי יהודה ואבי דדשוב - אני איתך חבר
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:29
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 40

תלמדו!! חבר זה לא קיר!! הוחכתי את זה חחחח רואים משהיא לא לוותר גם עם יש לה חבר !!! - עמוד 2

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

תקשיבו אם אתם הולכים כאן לריב אני אערוך ואחלק מתנות חבל.
    תחזרו לנושא ולדיבור מתאים.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    ידוע, קרה לי פעם מצב שרציתי מישי (היא גם נורא עניינה אותי, מה שהרבה בנות לא יכולות לעשות) ובדיוק היה לה חבר. לדעתי, היה מגיע לאותה האחת יותר אז בסופו של דבר היא בגדה בו איתי ואז זרקה אותו ונהיינו ביחד. :]

ואנלא מדבר על שאר המקרים שגיליתי שיש למישי חבר בשלב שזה היה כבר...מאוחר מדי? יש לי סיפורים די מצחיקים בקטע הזה אבל אותם אשמור כבר לעצמי.
    קיצר חבר זה רחוק מלהיות קיר.

למרות שלרוב אנלא עושה את זה, נגיד הייתה איזו אחת שרציתי באיזו קבוצה שניגשתי אליה ואז התברר שהיה לה חבר שנה וחצי...גם לא נעים להרוס סתם והבחור היה אחלה גבר.
    זה בדיוק מה שלמון גראס התווכך איתך עליו פעם שעברה !
    הוא אמר לך שבסוף אתה משתמש במניפולציות בשביל להשיג בחורות ואתה שם זין על המצב שלהן או מה שזה עושה להן.
    הנה,הן נפרדו מחבר שלהן רק בשביל שתוכל להיות איתן קצת לטובתך האישית ושתמשיך הלאה.

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    הוא אמר לך שבסוף אתה משתמש במניפולציות בשביל להשיג בחורות ואתה שם זין על המצב שלהן או מה שזה עושה להן.
    הנה,הן נפרדו מחבר שלהן רק בשביל שתוכל להיות איתן קצת לטובתך האישית ושתמשיך הלאה.
    אם זה קרה אז זה היה קורה גם עם מישהו אחר ובזמן אחר.
    ואם לא אז כנראה שהיה לה טוב איתו.
    עצם העובדה שהיא עשתה את זה מראה שהיא וחבר שלה לא היה וואוו ביחד,זה לא שהם היו נשואים(בגלל זה אני כל כך מתנשא על כל עניין ה"חברים" הזה).
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    חשבת אולי על העובדה שהיה לה אשכרה טוב איתי?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے תניע.

חשבת אולי על העובדה שהיה לה אשכרה טוב איתי?
    טוב לאותם הרגעים.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי trrt צפיה בהודעה
    טוב לאותם הרגעים.
    מצחיק לראות אנשים שמדברים כאן לאוויר בלי להכיר לא אותי ולא אף אחת מהבנות שמדובר בהן.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

אמרתי לך פעם TYLER שאתה צריך לדעת ולהכיר אנשים ומיכיוון שלא אז אני אכיר לך קצת...
    כל בחורה ואני מתכוון כל בחורה! ניתן לשכנע לעבור מגבר לגבר זה לא משנה כמה טוב לה עם אדם מסוים ולא משנה כמה היא אוהבת ולא משנה כמה היא בחורה עם אופי ונחישות אם אתה תלחץ נכון על הטריגרים אתה תגרום לה ללכת איתך בניגוד לגבר שיש סוג של גברים (אתה לא נמנה איתם אז אל תתרגש) שלא משנה מה אי אפשר לגרום להם ללכת ולעזוב כשטוב להם. ומכיוון שכך כל שימוש ביכולת הזאת למשוך בחורה מגבר אחר זה מעשה לא מוסרי בעליל! תגיד מה שתגיד עצם המהלך הוא שפל! וזה כבר סתירה לכל הבילבולי שכל שלך ממקודם על שיפור כי הנה הוכחת השיפור שלך כבנאדם נפלה! אתה פשוט הוכחת את ההיפך! כי אם קצת היית בנוי על האדם הקודם שבך לא היית מעיז לעשות זאת, אני בטוח שלא היית מוכן לעשות זאת פעם והיום כן אז הנה איבדת עוד חלק בדמות האדם שבך... אני כבר לא מדבר על תיאוריות אני מדבר על מעשי!
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے תניע.

מצחיק לראות אנשים שמדברים כאן לאוויר בלי להכיר לא אותי ולא אף אחת מהבנות שמדובר בהן.

אוקיי שמע מה אני אגיד לך את ממש צודק.
    אחרי שהיא הייתה עם חבר במשך שנה יבוא הפלצן הזה משום מקום יפריד בניהם ,היא כמובן מצידה חושבת שיש לה סיכוי להיות איתו לאורך טווח ארוך אבל הוא רק משתמש בה - אחלה פרס!

כן, אתה ממש צודק.
    נערך לאחרונה על ידי trrt; 05-03-2010 בשעה 00:43.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי trrt צפיה בהודעה
    אוקיי שמע מה אני אגיד לך את ממש צודק.
    אחרי שהיא הייתה עם חבר במשך שנה יבוא הפלצן הזה משום מקום יפריד בניהם ,היא כמובן מצידה חושבת שיש לה סיכוי להיות איתו לאורך טווח ארוך אבל הוא רק משתמש בה - אחלה פרס!

כן, אתה ממש צודק.
    אבל הם לא היו חברים במשך שנה.

ושוב, אתם מדברים שטויות. מילא הייתם מכירים אותה, את חבר שלה ואותי..אבל אתם לא. די לשחק פה במשחקי הניחושים כי לא ילך לכם.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 05-03-2010 בשעה 01:12.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

תשמעו תכלס אני אומר שני דברים פותח האשכול תעבוד על הכתיבה שלך כי זה באמת מעצבן לקרוא פוסט כזה.
    יותר מזה לא פעם עמדה בפני הדילמה הזאת, לא מהמניע האגואיסטי של 98% מהפוסט פה אלא ממש נדלקתי על בחורה שלצערי מצאה נחמה בידיו של בן אדם אחר ורק פעם אחת (שאני מצטער עליה עד היום הזה) הלכתי על זה ובאמת הצלחתי בהתחלה הרגשתי מרומם אבל ככל שהזמן עבר המעשה שלי חילחל פנימה ולאט לאט החרטות החליפו את ההרגשה הטובה הזאת מה שבאופן טבעי הוביל לנבילה של היחסים ואז נישאר מצב שאני התנהגתי כמו חרא היא נפרדה מהחבר בשבילי ועכשיו כולנו שבורים אז דבר אחד בטוח מכל הסיטואציה אל תהיו בני זונות כי הקרמה היא כלבה.

לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    תשמעו תכלס אני אומר שני דברים פותח האשכול תעבוד על הכתיבה שלך כי זה באמת מעצבן לקרוא פוסט כזה.
    יותר מזה לא פעם עמדה בפני הדילמה הזאת, לא מהמניע האגואיסטי של 98% מהפוסט פה אלא ממש נדלקתי על בחורה שלצערי מצאה נחמה בידיו של בן אדם אחר ורק פעם אחת (שאני מצטער עליה עד היום הזה) הלכתי על זה ובאמת הצלחתי בהתחלה הרגשתי מרומם אבל ככל שהזמן עבר המעשה שלי חילחל פנימה ולאט לאט החרטות החליפו את ההרגשה הטובה הזאת מה שבאופן טבעי הוביל לנבילה של היחסים ואז נישאר מצב שאני התנהגתי כמו חרא היא נפרדה מהחבר בשבילי ועכשיו כולנו שבורים אז דבר אחד בטוח מכל הסיטואציה אל תהיו בני זונות כי הקרמה היא כלבה.
    למה אתה צריך להאשים את עצמך?
    כנראה נתת לה משהו שהחבר שלה לא נתן לה.
    אז האשמה ממש לא צריכה ליפול עליך.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי atraf-lok צפיה בהודעה
    למה אתה צריך להאשים את עצמך?
    כנראה נתת לה משהו שהחבר שלה לא נתן לה.
    אז האשמה ממש לא צריכה ליפול עליך.
    כי בסופו של דבר הרסת קשר אחר בשביל הגחמות האגואסטיות של עצמך בעיני זה לא מעשה שראוי להערצה

לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    כי בסופו של דבר הרסת קשר אחר בשביל הגחמות האגואסטיות של עצמך בעיני זה לא מעשה שראוי להערצה
    כל אחד צריך לקחת אחריות על החיים שלו,לא של אחרים.
    אם היא דפקה לעצמה את הקשר,זה לא צריך לעניין אותך,כי כמוך זה יכל להיות מישהו אחר אחרי יומיים או לך בכלל תדע אם אתה הראשון.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

ואללה יפה אחי השגה מה שרצית .

שמע אבל הצעה נחמדה אל תבנה על זה לאורך זמן לתחיל עם בחורות שיש להן חברים , הפעם נפלת על חבר חננה כנראה שלא עשה כלום פעם הבאה זה יכול להיות חבר עבריין או כל דבר אחר לא שאתה צריך לפחד תקרע אותו עם צריך רק זה הרבה כאבי ראש שאתה יכול להימנע מהם ...

דבר שני יכול לקרות לך אוות הדבר מהסיבה הפשוטה שאם את חבר שלה היא עזבה בשבילך מה גורם לך לחשוב שהיא לא תעשהאת אותו הדבר לך .. ולקח לך פחות משובעיים אתה אומר ככה שתצפה ממנה להכל

דבר אחר לגבי אטרף לוק : ואללה אותו הדבר הייתי עושה : ת'זדייני לי מהפנים וזורם לדפוק בחורות אחרות אין לי טקט בדברים האלה בחורה שעושה משהו לא במקום או דברים שמפריעים לי אני פשוט מחפף גם ככה יש יותר מידי בשביל לשבור תראש על בחרוה אחת בנתיים .

אורי: יש משהו במה שאתה אומר שכן "הרסת קשר בכלל האוגואסטיות שלך " אבל , אחרי הכל יש 2 צדדים למטבע אם הבחורה באמת הייתה אוהבת את חבר שלה אם היא באמת הייתה קשורה אליו כמו שהיית אמורה להיות הוא לא היה מצליח להביא אותה בעד שום הון שבעולםב כי מי כמוכם ידע מזה בחורה מאוהבות, כנראה שהקשר שלהם לא תפקד טוב מלכתחילה אם אחרי שבועיים היא עזבה את החבר שלה בשבילו יש פה 2 צדדים מטבע והיא אחד מהם ..
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 05-03-2010 בשעה 12:32.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

^ בדיוק. יש לי חבר שהוא גם די בקיא בתחום ויש לו חברה שנה ומשו (קשר מאוד רציני כפי שהבנתם). אני יכול להעיד שהמון מתחילים איתה וכו', אבל היא יודעת לשמור על עצמה וגם החבר שלה מספק לה מה שצריך. אם בחורה בוגדת בחבר שלה, סימן שהחבר שלה לא מספק לה מה שצריך ומתחיל להמאס לה ממנו, או שהיא בדיוק עמדה להפרד ממנו בשביל משו טוב יותר (כמו במקרה אחד שלי), או שהיא סתם כלבה מניאקית שעושה את זה בלי סיבה.

כי בנות מטבען מחפשות את הזכר הטוב והאיכותי ביותר. הן עושות את זה כל החיים שלהן עד החתונה (וגם אחרי החתונה במידה וגם הגבר הזה לא מספק את מה שצריך)...ככה שאל תיפלו לאשליית ה"הן מחפשות רק אהבה וקשר רציני".

ואם תהיה לי חברה שתבגוד בי? אני אשכב עם חברות שלה ואפילו עם החברה הכי טובה שלה. אנלא הולך להתקע על מישי אחת, החיים קצרים מדי.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 05-03-2010 בשעה 14:22.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,487 | הודעות: 8,199,080 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect