קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 50 דייטים ראשונים
    על ידי מתיתיהו בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-12-2007, 19:08
  2. 50 דייטים ראשונים HTTP
    על ידי מתיתיהו בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-09-2007, 15:28
  3. 50 דייטים ראשונים
    על ידי iONiX בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-06-2006, 07:48
  4. ראיתי עכשיו 50 דייטים ראשונים בטלוויזיה
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 15-03-2006, 12:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

דייטים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ברירת מחדל דייטים

כל הפורום הזה מדבר על איך להתחיל עם בחורות,איך להשיג מספר או איך לסגור נשיקה\זיון מהר.
    לא ממש מדברים פה על מה שקורה אחרי המהלך הראשוני,שזה בעצם,דייט.

לפי "חוקי הפיקאפ" (בכוונה זה בגרשיים כי אלו רק קווים מנחים) אילו דברים אתם תעשו בדייט בשביל שהוא יצליח ויצא מזה משהו טוב.
    איזה סוג של התנהגות,איזה פריים ובכללי מה שונה בדייט מלהתחיל עם מישהי,מבחינת ההתנהגות כמובן.

דיון פורה D:

2. קישורים ממומנים

להיות פשוט אני,(הכוונה להיות פשוט אתה לא לנסות להיות מישהו אחר) מצחיק בקטנה, שנון וזורם. עובד כמו קסם.

הסיכויים שאני אתחיל עם משיהי הרבה יותר גבוהים מהסיכויים שאני אהיה איתה בדייט .
    בכל מקרה אני אמנע בכל מצב להיות עם בחורה ב"דייט" או לפחות לא לקרוא לזה ככה . כל הקטע של הלהיות במסעדה או משהו כזה ולשבת אחד מול השני - לא עלינו .
    מעדיף לקחת את אותה אחת הביתה . לראות סרט ולעשות דברים . וזהו לא לעשות סיפור תאמינו לי פחות כסף יותר כיף .
    נערך לאחרונה על ידי LiGhTDrY; 04-03-2010 בשעה 17:34.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

משו כמו הבחור שמעלי אמר. אני אפילו לא משתמש במושג "דייט" כי מה שמצטייר לי אחרי המילה הזאת זה AFC יושב עם בחורה במסדעה, מזבל לה תשכל על דברים מפגרים, משלם עליה והיא מנפנפת אותו.

אני מעדיף לקחת אותה למציאות שלי. להביא אותה למסיבה/יציאה עם מעגל חברתי כלשהו. או אפילו להפגש בקניון כלשהו ומשם יהיה מה שיהיה...אם תבוא בגישה סבבה הכל יהיה בסדר ולא תהיה תאווירה הכבדה של ה"דייט" שאני ממש..לא מת עליה. אני בעצמי אדם של בילויים אז זה לא הולם אותי כל הרצינות הזאת...

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ממ שאלה יפה.
    ברמת העיקרון "פיק-אפ" הוא אנטי-דייטים, מהסיבה הפשוטה ש"דייט" נותן איזושהי קונוטציה לבנליות, מעין שגרה שמונעת ממנה פסיכולוגית לשכב איתך עד "הדייט ה-X".. אתה נכנס לאזור של "דייטים" ש:
    א'- הוא טריקי, כי אתה צריך להוציא עליה כסף. צריך לעשות את זה בטעם.
    ב'- הוא מוביל לקשר רציני.

אם אתה מדבר על "בליינד דייט" (דהיינו מהאינטרנט), אני הייתי עושה בדיוק מה שהייתי עושה בסט רגיל.
    תיהיה בנוח, תפגין ביטחון עצמי, תשמור על הפריים של השיחה מיני ומצחיק, ותמנע מראיונות עבודה - אתה לא בונה נוחות, אתה בונה משיכה מהתחלה, לא משנה מה הלך באינטרנט. שהשיחה מתחילה לשעמם אותך, תסתכל לה בעיניים ותדבר לאט בקול נמוך. תיהיה מיני. הקטע המצחיק הוא שבליינד דייט הוא פלוס מינוס כמו קולד אפרוץ', ככה שזה "דייט" אבל לא בדיוק.

"חוקי הפיקאפ" מעדיפים לקבוע פגישה שניה ביחד עם עוד אנשים, כדי לתת אווירה של נוחיות, קלילות, והמשך ישיר של הערך הגבוה שהצגת ביום הקודם. פחות מלחיץ מ"דייט" רשמי במסעדה או בית קפה או משהו. בסכ"ה מאוד קל לבודד, קל לשמור על קינו (זה חברים שלך, לא שלה, לא אכפת לה..), אפשר להיות עצמך ולהנות.

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    משו כמו הבחור שמעלי אמר. אני אפילו לא משתמש במושג "דייט" כי מה שמצטייר לי אחרי המילה הזאת זה AFC יושב עם בחורה במסדעה, מזבל לה תשכל על דברים מפגרים, משלם עליה והיא מנפנפת אותו.

אני מעדיף לקחת אותה למציאות שלי. להביא אותה למסיבה/יציאה עם מעגל חברתי כלשהו. או אפילו להפגש בקניון כלשהו ומשם יהיה מה שיהיה...אם תבוא בגישה סבבה הכל יהיה בסדר ולא תהיה תאווירה הכבדה של ה"דייט" שאני ממש..לא מת עליה. אני בעצמי אדם של בילויים אז זה לא הולם אותי כל הרצינות הזאת...
    אתה יכול לשבת עם בחורה על הבר.
    לא חייב לשבת במסעדה מסביב לשולחן(חוצץ איכסה איכסה).
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

כשזה מגיע כבר לדייט אתה פשוט צריך לזכור כל מיני עקרונות שאתה לומד בפיק אפ. לדוגמה לא ליפול לשיט טסטים, לספר DHV נגים אתה לא צריך להיות מישהו שאתה לא אבל אחרי שאתה יודע את העקרונות שיש בפיק אפ אתה פשוט יודע איך להתנהג בהתאם לעקרונות שלמדת.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי tal1991 צפיה בהודעה
    כשזה מגיע כבר לדייט אתה פשוט צריך לזכור כל מיני עקרונות שאתה לומד בפיק אפ. לדוגמה לא ליפול לשיט טסטים, לספר DHV נגים אתה לא צריך להיות מישהו שאתה לא אבל אחרי שאתה יודע את העקרונות שיש בפיק אפ אתה פשוט יודע איך להתנהג בהתאם לעקרונות שלמדת.
    הבעיה עם מה שאמרת זה שדייט בדר"כ זה אחרי הפגישה הראשונית.
    כמו שאומר וויל סמית', היא כבר מחבבת אותך, היא עשתה תוכניות כשהיא יכלה להגיד לך לא, משמע, לא צריך לבנות משיכה. רק נוחות.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

בסדר זה לא משנה, משיכה זה לא דבר מוחלט... אם אתה בדייט תספר לה שאתה החנון של הכיתה וכולם מרביצים לך ויש לך 3 אצבעות ברגל ימין ואבא שלך אונס אותך אז ת'יודע גם אם היא נמשכה אלייך לא נראה לי שזה ימשך לדייט לשני...

אבל ת'צודק שבדייט המשיכה כבר קיימת

ציטוט נכתב במקור על ידי tal1991 צפיה בהודעה
    בסדר זה לא משנה, משיכה זה לא דבר מוחלט... אם אתה בדייט תספר לה שאתה החנון של הכיתה וכולם מרביצים לך ויש לך 3 אצבעות ברגל ימין ואבא שלך אונס אותך אז ת'יודע גם אם היא נמשכה אלייך לא נראה לי שזה ימשך לדייט לשני...

אבל ת'צודק שבדייט המשיכה כבר קיימת
    יופי, כי אתה מציג פה כמה DLV'S שדופקים את המשיכה שלך...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect