וסתם נדחף איזה טמבל אחד ומנסה גם. איך אפשר לגרום לו ללכת? או לעשות ממנו צחוק פשוט מולה?
וסתם נדחף איזה טמבל אחד ומנסה גם. איך אפשר לגרום לו ללכת? או לעשות ממנו צחוק פשוט מולה?
|
|
תבקש ממנו משהו, אם הוא נראה חנון - תזרוק את זה לאנשהו ותגיד לו ללכת להביא את זה
אם הוא אחד שלא בדיוק חנון, לא צריכה להיות פה תחרות, בטח שלא על מישהי, בטח שלא בשלב כזה...
אתה אומר לה פשוט "בואי נלך למקום אחר"
תלוי..
אני מציע לך להוריד לו תבטחון העצמי לאפס.
נגיד, אם הוא בא ונותן מחמאה כמו AFC מושלם, אתה אומר בקול רם שכל אחד ישמע - "תקשיבי הבחור הזה מושלם בשבילך! הוא יתקשר אלייך כל הזמן, יחמיא לך, יתן לך מתנות ותמיד יהיה שם בשבילך...אני אומר שאתם מתאימים ביחד!"
או שאתה מחזיק תבחורה שאתה מתחיל איתה ואומר "זאת חברה שלי" ומסתכל עליו במבט של "עוף מפה". עובד כמו קסם.
או שיש אפשרות כמו שאמרו שאם הוא חננה כזה אתה יכול לבקש ממנו משו, לזרוק ולהגיד "לך תביא" כשאתה שורק (כמו ששורקים לכלב) ושניכם תצחקו עליו. זה בונה אחלה ראפורט עם הבחורה, הAFC יוצא מושפל..מה עוד צריך?
או שאתה אומר "אחי, אני אשלם לך 1000 שקל רק קח את הילדה הזאת ממני!" תוך כדי שאתה מרים ידיים כזה...הוא יהיה מובך ורוב הסיכויים שירד לו הבטחון עצמי.
המפתח פה הוא להשפיל אותם..
האמת אחי שחושבים על זה הבחור צריך לכבד ובמידה ולא בקטנה אל תראה לה שהוא מאיים עליך בכלל וזרום רגיל ועם היא תדלק עליך היא שלך לא משנה כל הסובבים תאמין לי כל שניה מתחילים עם בנות הדרך יחידה לכבוד אשה זה להיות אדיש ולא להראות לה שאתה רוצה אותה דבר איתה כמו שאתה מדבר עם חבר על תתחיל איתה תחמיא לה על השיניים שלה חח
אם אתה אומר את זה בפריים של C&F בצורה המתאימה, אין סיבה שהיא תגיד את זה. בעיקר אם כבר יצרת אצלה ערך כלשהו ופתאום בא איזה AFC טמבל ונדחף...והנה שתיכם מעיפים אותו כי אני די בטוח שאם היא רוצה להשאר איתך לא יהיה לה כוח לשאר הנדחפים.
מקסימום אתה יכול אח''כ להגיד לה שהוא הולך "אל תבני על זה ד''א" או הערה בסגנון.