איזה משחק יאללה![]()
איזה משחק יאללה![]()
The Pod
|
|
המפות שם כאלה מושקעות שזה מטריף!!!!!!!!!
איזה הבדלים בין הסינגל למולטי יאללהההההההה
The Pod
ממה שראיתי בסרטונים בינתיים הרכבים די מאוזנים וקל להרוס אותם אם משחקים חכם, אבל מי שלא ברכב כנראה יפוצצו לו תראש עם צלף, לא רק בשטחים פתוחים כ"כ..... איך זה באמת? יש יותר מדי צלפים שיודעים לפגוע כמו שצריך?
בכל מקרה חבל שלא עשו לפחות טיפה תזוזה בכוונת כמו MW2, רק לא כ"כ הרבה :@ עד עכשיו ממה שראיתי וגם במשימה ביער עם הברק, לצלוף במשחק מאוד קל, גם בראש וממרחק
ממש לא קל לצלוף שם היריה נופלת ואתה צריך לדעת בדיוק מאיזה מרחק להרים את ה''צלב'' מעל הראש כדי שהירייה תפגע בול בגוף
אני מתכוון לזה שכמה שתהיה רחוק מהאוייב ככה יהיה יותר דיליי בפגיע ועם הוא יזוז אז פיספסתה
ובכללי זה לא רק בסנייפר זה בכל נשק וההדף שם בנשקים די גדול
בMW 2 הרבה יותר קל לצלוף ולהישתמש בנשק מאשר בBF וזאת עוד סיבה שאין מה להשוות בין שניהם
לא כזה קל כמו שאתה חושב, במרחק של 100 מטר(שזה כלום במשחק) איך שאתה שומע את הירי מהסניפר ככה אתה פוגע, שזה מגיע למרחקים יותר ארוכים כמו ק"מ וכו' לכדור לוקח זמן להגיע למטרה שכיוונת..ככה שהמטרה עלולה לזוז(בגלל זה מחשבים את היריה לפי התזוזה במקרה והמרחק גדול).
ואם אתה לא פוגע בראש דרוש לפחות שני כדורים בגוף.
עוד דבר שלא קשור, אחד הדברים שאני ממש מרוצה שאתה פשוט יכול להמשתמש בכל נשק שאתה רואה!
אתה בחיים לא תראה בצ'ט שמקללים אותך בגלל שהשתמשת בנשק X, לא כמו ב MW2 ששם אתה משתשמש במטול אתה מקבל "yben zona noobtube" וכו'..
אני ודור היינו טים של סניפר פירקנו לטים השני את הצורה D:
באמת משחק ענק...
The Pod
דייייייייייי להשוות משחק לבין משחק אחר זה לא כוחות אין כאן שוויון
אין טנקים בMW2 בדיוק כמו שאין קיללסטריק של ניוק בBC2
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 05-03-2010 בשעה 19:11.
ואללה חחח
תאמת לרגע חשבתי על זה ועם כבר לקנות אז היתי קונה AC2 עם לא יצא קראק נורמלי
רוב הסכויים וצא אבל לפחות לנצל תכסף על משהוא שבכלל לא נפרץ
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 06-03-2010 בשעה 17:24.