קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אינטרנט מה אתם אומרים כדי לי לעשות
    על ידי GanGsTer from mafia בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 25-07-2007, 08:29
  2. מה אתם אומרים כדאי לי לעשות
    על ידי itay בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 03-11-2006, 20:21
  3. מה אתם אומרים? כדאי לי להזמין?
    על ידי AllenIverson בפורום דיבורים
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 02-07-2006, 04:22
  4. תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 11-05-2006, 23:44
  5. מה אתם אומרים כדאי?
    על ידי LinkinH בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 17-01-2006, 23:51
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

בעיה,מה אתם אומרים כדאי לי לעשות?

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ברירת מחדל בעיה,מה אתם אומרים כדאי לי לעשות?

תראו..אני עוד שבוע בן 18...ותוכנן שבזמן הזה אני יביא רכב משל עצמי..אמרתי שאני יעבוד ויקנה(יש מישהו מהמשפחה שרוצה למכור לי ובגלל שהוא מהמשפחה אז הוא עושה לי את זה במחיר ממש מוזל במחיר שלא שווה לו למכור אותו אבל אני מהמשפחה...בקיצור לא מצאתי עבודה..ואין לי כסף וזה במחיר כל כך זול שאני יודע שאם אני לא יקנה אותו עכשיו לא תהיה לי הזדמנות לקנות רכב משל עצמי בזמן הקרוב(והרחוק אני מאמין בגלל הצבא)...איך אני יכול להשיג כסף?(מדובר ב2000 שקל) ולמי ששואל?פורד פיאסטה 98..היא ממש חדשה הוא החליף לה ראש מנוע,אגזוז,מצבר וקרבורטור,הוא נותן לי אותה בגלל שהוא מקבל רכב מחברה..בקיצור איך אני יכול להביא את הכסף הזה?אין לי ממי לקחת הלוואה..
    דיברתי עם ההורים שלי על זה הצעתי להם שילוו לי את הכסף ואם אני לא אמצא עבודה אז אני ימכור את הרכב במחירון שלו(8,9) ויחזיר להם את הכסף ויקנה משהו בפחות,אבל אמא שלי נגד זה שיהיה לי אוטו משלי כי היא טוענת שאני יהיה הרבה בכבישים וכל השטויות האלה של ההורים אתם יודעים...
    קיצור חברים מה עושים?

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אוטו זה אחד מהדברים שצריך בשביל להנות בחיים בצורה הכי טובה שיש (ולאו דווקא אוטו יקר כמו BMW או משו, סתם אוטו סבבה)...אם אתה מוותר על דבר כזה אתה פראייר.

תחזיר להורים שלך ת2000 שקל המסכנים האלה אח''כ למה זה גרושים ולך על זה. מה הייתי עושה אם הייתי במקומך חח וואי וואי...

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

חח אחי תמשיך לחפש עבודה לא בעיה למצוא אפילו במקדונלס ודברים כאלו אתה עושה את זה תוך פחות מחודש אם אתה עובד רציני מזה כבר 2000 שקל זה כלום כסף,או שתנסה למכור דברים שאתה לא צריך שיש להם ערך...
    [CENTER]

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

כן אבל דבר אחד אתם לא מבינים שההורים שלי נגד זה..הם לא ילוו לי בשביל הרכב כי אמא שלי נגד זה שאני יהיה כל היום על הכבישים היא חושבת שאם יש אוטו אז אני כל היום יסתובב וזה..לא היה לה בעיה לתת לי גם 20 אלף אבל לא בשביל אוטו..מה לעשות יש גם הורים כאלה

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אז צא רק בימי שישי עם אוטו ובימים אחרים סע באוטובוס. זה מה שאני אישית מתכוון לעשות עם אוטו..אין לי יער של דולרים בתחת והדלק לא זול.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אחי אתה לא מבין...ההורים שלי לא מגבילים אותי..יש לנו אוטו אבל אני רוצה להיות תלוי בעצמי אתה מבין..אמא שלי היא לא מבוגרת היא יוצאת..ואבא שלי יש לו רכב של העבודה שאני לא יכול לנסוע בו...היא לא מגבילה אותי היא לא אומרת לי אל תיקח,אני פשוט רוצה להיות תלוי בעצמי,אני מרגיש טפיל..כי אני לא שם דלק ולא נעים לי זה אוטו ששותה דלק ואני מרגיש לא נעים..אני גם רוצה רכב צמוד אליי 24 שעות...קיצור הבנת,לא רוצה להיות תלוי באף אחד..

אחי רק למצוא עבודה אין כזה דבר שאי אפשר או לא הצלחת למצוא עבודה , עבודה מוציאים בשניות אם אתה באמת רוצה אתה תמצא .. כסף לא יפול עליך מהשמיים אחינו צריכים לעבוד בשבילו מה שכן תגיד להורים שילוו לך ואתה מספיק גדול ואחראי ככה שהבעיה בכבישים שיורידו אותה מהלב זה כבר יגרום להם סיבה לתת לך כסף ותגיד להם שתחזיר להם את הכסף מהמשכורת שתקבל מהעבודה ,וכדי להרואת להם שאתה באמת רציני תמצא עבודה בימים הקרובים כי שוב עבודה זה הדבר הכי קל למצוא..

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי keddan צפיה בהודעה
    אחי רק למצוא עבודה אין כזה דבר שאי אפשר או לא הצלחת למצוא עבודה , עבודה מוציאים בשניות אם אתה באמת רוצה אתה תמצא .. כסף לא יפול עליך מהשמיים אחינו צריכים לעבוד בשבילו מה שכן תגיד להורים שילוו לך ואתה מספיק גדול ואחראי ככה שהבעיה בכבישים שיורידו אותה מהלב זה כבר יגרום להם סיבה לתת לך כסף ותגיד להם שתחזיר להם את הכסף מהמשכורת שתקבל מהעבודה ,וכדי להרואת להם שאתה באמת רציני תמצא עבודה בימים הקרובים כי שוב עבודה זה הדבר הכי קל למצוא..
    תתפלא כמה זה לא.

לפחות לא כשאתה בבצפר...אם לא הייתי לומד הייתי עובד עכשיו בעבודה די סבבה, מצאתי מלא אופציות לעצמי אבל וואלה לא מתאים לי עכשיו בגלל הבצפר המזורגג הזה...

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

נכון..קצת בעיה עם הבית ספר..חחח זה בסדר אני מכיר את ההורים שלי...עכשיו הם אומרים לא,אבל בתאריך של היומהלדת שלי הם יהיו מסוגלים להגיד לי לא?אני רוצה לראות חח ...ואני חייב למצוא עבודה..גם בשביל להחזיר להם וגם בשביל לתחזק את האוטו...דלק וכו'

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    תתפלא כמה זה לא.

לפחות לא כשאתה בבצפר...אם לא הייתי לומד הייתי עובד עכשיו בעבודה די סבבה, מצאתי מלא אופציות לעצמי אבל וואלה לא מתאים לי עכשיו בגלל הבצפר המזורגג הזה...
    שזה רק מסכם את המסקנה של כמה אתה באמת רוצה וכמה אתה רציני ...אתה ציךי כסף , אתה רוצה כסף כדי שתוכל לממן אוטו יציאות ולא להכביד על ההורים אז כן צריך להאמץ קצת אי אפשר להיות ילד מפונק ולהסתמך על ההורים גם בזמן בית הספר אפשר למצוא עבודה של שעות אחר הצהריים והערב שתסתדר טוב טוב עם הלימודים , אני הצלחתי בזמנו ..וככה גם כל החברים שלי זה עניין של כמה אתה רציני ..ומוכן להתאמץ בשביל מה שאתה רוצה..

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

כן KEDDEN צודק...אני ינסה למצוא עבודה שאני יוכל להסתדר עם הלימודים...נקווה שיהיה בסדר :]

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הכאב הוא רק עוד רגש

בן 18 לך לבנק קח הלוואה כזה קשה ואחר כך תדאג לדאגות העיקר שתהנה קודם!

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי Dodge צפיה בהודעה
    בן 18 לך לבנק קח הלוואה כזה קשה ואחר כך תדאג לדאגות העיקר שתהנה קודם!
    אתה בכלל ילד...
    יש לו כסף מההורים,הוא יכול להלוות מהם,או אפילו לשלם על האוטו בחלקים...למה להתעסק עכשיו עם ריבית וכל הזין הזה.

תאמין לי אם אתה משכנע אותם מספיק שאתה אחראי והכול,הם יתנו לך.
    אגב עוד משהו,אני מקווה שיש לך עבודה או איזה הכנסה מאיפשהו,כי אוטו זה עסק יקר...דלק טיפולים ביטוח טסט ,זה דורש תחזוקה שוטפת אל תשכח.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

אני אסכם לך את העניין זה יוצא לך בסביבות (חישוב שנתי כמוןב) 1600 ביטח צד ג' + 800 טסט במידה ואתה צריך כרגע כן? + טיפולים אם יש לך ידיים טובות אז 800 כולל דיסקים ורפידות כולל כל השמנים והמסננים והפילטרים פלאגים וכו' אם אין אז בערך 2000 ביום טוב + דלק חודשי שיצא לך בערך 200 אם אתה לא בדיוק נוסע הרבה בשנה זה אומר 2500.
    בקיצור סה"כ אם אתה בחור שיש לו ידיים לטפל באוטו אז 5700 ואם לא אז 7000 בערך כי כל פיפס בערך אתה תהיה במוסך.
    וזאת הוצאה שנתית כמובן תלוי בהרגלי הנסיעה שלך ואם אתה יודע לנהוג נכון ומרגיש נכון את המנוע והרכב בכלל אם לא אתה תקרע את הכיס בדלק וכמובן גם בהוצאות הטיפולים.
    הכסף הקטן כאן זה הקנייה תאכלס אז בלי עבודה מסודרת אל תטרח לחשוב על הרכב כי הוא מהר מאוד ימצא את עצמו בחנייה מושבת.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אחי אני מבין סמוך עליי...בקשר לביטוח?יש להורים שלי אוונסיס חדשה ככה שאני מעביר את הפוליסה של הטויוטה לרכב שאני מביא כך שאני פתור מביטוח...אפילו יתנו לי החזר..
    דבר שני יש לי את כל השמנים כל התוספים,אנחנו משפחה של מכוניות חח מוזר להגיד אבל אני מבין את עצמי...
    טסט לשנה יש כבר..
    רק חסר לי הכסף לרכישה של הרכב,ומצאתי עבודה ככה שבעזרת השם אני לא רואה שום סיבה שאני לא מביא את האוטו בלי עין הרע

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,469 | הודעות: 8,173,056 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect