שלום אני בן 18 ויש לי חברה.....שאני מתנשק איתה מתחיל לי זיקפה כל פעם.....וזה לא נעים לי שהיא תראה או תרגיש את זה....מה אני צריך לעשות? ולמה זה קורה.......ושזה קורה יוצא כמו נוזל כזה....יחד עם זה...
חייב עזרה דחוףףףף
שלום אני בן 18 ויש לי חברה.....שאני מתנשק איתה מתחיל לי זיקפה כל פעם.....וזה לא נעים לי שהיא תראה או תרגיש את זה....מה אני צריך לעשות? ולמה זה קורה.......ושזה קורה יוצא כמו נוזל כזה....יחד עם זה...
חייב עזרה דחוףףףף
|
|
כשאתה מצטרפת איתה הגוף שלך קורא את זה כאילו שאתם עומדים לעשות סקס ולכן יש לך זיקפה.
זה גם לא רק בנשיקה צרפתית גם בנשיקות ממושכות על השפתיים......פתאום אני מרגיש שיש זיקפה.....קצת לא נוח לי עם זה ובטוח זה מבייש.....מה אני עושה כדי לנסות להיפטר מזה?.....או שיש דרך שהיאלא תשים לב שזה קורה...חייב עזרהה
אין לך דרך להפטר מזה, ככל שהזמן יעבור, הגוף שלך (יותר נכון המוח שלך) יתרגל למצב החדש שאליו נכנסת (קשר עם חברה, מגע פיזי עם בחורה וכו'* ולא תקבל יותר זיקפה כשתתנשקו.
זה טבעי, זה בריא, אתה כבר בן 18, זרום עם זה.
חחח כןן אחי לזרום עם זה אני יזרום בטוח אבל לא כרגע שאנחנו שבוע ביחד :-)......
ואור יש לי עוד שאלה......אחרי שאני יתרגל נגיד לא תיהיה לי חברה תקופה מסויימת נגיד שנה ואחרי שנה תבוא אחת אחרת שוב תחזור הזקפה בנשיקה?
סימן שאתה חרמן
(יצא אפילו חרוז)
תשמע אין שום בעיה עם זה שיש לך זקפה, היא תשמח לדעת שהיא עושה לך את זה
אוקיי.....תודה רבה.....מקווה שזה יעבור כמה שיותר מהר.....
אחי זה טבעי לחלוטין ולהפך,אין לך מה להתבייש מזה אני במקומך לא הייתי מנסה להסתיר כי תאמין לי שחברה שלך היא לא ילדה והיא לא טיפשה...אם היא שמה לב לזה זה עוד יותר "משמח" אותה כי הגוף שלך כביכול מראה לה שיש משיכה ותאמין לי שלהפך כשהיא תראה את זה היא תעשה עוד דברים בשביל לחרמן אותך..תזכור מה דוד יעקב אומר לך
טבעי ביותר אחי גם לי זה היה כשרק התחלתי עם חברה שלי ...היום אני איתה כבר כמעט שנה ואין לי יותר זיקפה כשאני מתנשק איתה