יש לי גיבוש מטכ"ל במרץ הקרוב אבל אני עושה מכינה קדם צבאית והייתי מעדיף לעשות את הגיבוש באוקטובר במקום.
אם אני אגיד למדור סיירות שאני רוצה לדחות בגלל שאני עושה מכינה הם ידחו לי?
יש לי גיבוש מטכ"ל במרץ הקרוב אבל אני עושה מכינה קדם צבאית והייתי מעדיף לעשות את הגיבוש באוקטובר במקום.
אם אני אגיד למדור סיירות שאני רוצה לדחות בגלל שאני עושה מכינה הם ידחו לי?
|
|
שלח להם מכתב, שמסביר טוב טוב למה אתה רוצה לדחות, וגם תסביר שזה חשוב לך המכינה קדם צבאית הזאת, ואז אולי יש מצב שהם יסכימו שתעשה את הגיבוש בסבב הבא D: ואם לא, אז לך לגיבוש בכל מקרה.
אחינו שלח מכתב או שפשוט תתקשר ותבקש לדחות הם יפנו אותך למקומות הנכונים , לדחות גיוס בגלל מכינה צבאית זה הדבר הכי קל שיש , יש לי אין ספור חברים שדחו גיבוישם בגלל מכינות וכדומה זה פשוט מוקפא עד התאריף לפני שאתה מתגייס ..
עדכן אם הצלחת ...
דרך אגב זה גם לא סוף העולם אם לא תצליח עם עברת יום סיירות סימן שיש לך כושר גם לעבור גיבוש (עזוב שיום סיירות זה צעצוע לאומת הגיבוש) אבל בכללי אתה תצליח .
נערך לאחרונה על ידי keddan; 10-03-2010 בשעה 12:53.
קדן, כושר לעבור יום סיירות לא מצביע על כלום, בדיעבד אני יכול להגיד שהייתי בכושר מאוד גרוע ביום סיירות שלי, וקיבלתי גיבוש שייטת...
ולפותח הפוסט, תתקשר, אני חושב שדחיית הגיבוש למועד הבא (כל עוד יש עוד מועד לפני הגיוס, כמובן..) זה תהליך מאוד פשוט ולא בעייתי.