היינו במדבר... ביום הראשון בזריחה (5 וחצי בבוקרר ) קיבלנו תעודות זהות בקבר בן גוריון מלא מלא תמונות חחח
חתיך הורס גיא , אמרתי כבר אין עליך בפורום
ניראה מעולה
מדריך להורדת שירים מיוטיוב ישירות למכשיר האנדרואיד או הטאבלט או המחשב מדריך להורדת שירים למחשב מדריך לשירים להורדה מיוטיוב
ניראה מצוין אהבתי את התמונות , איזה כייף לך יש לך ת''ז
רוצים מענה מהיר?צטטו אותי בתגובה שלכם אלי. לכניסה לפורום 'תמונות הגולשים' לחץ 'כאן' . לכניסה לחוקי פורום 'תמונות הגולשים' לחץ 'כאן' . המשך גלישה נעימה ובטוחה.
אני פשוט צלם מוכשר
נכתב במקור על ידי MaT'U אני פשוט צלם מוכשר אתה צילמת ? יפה יפה ..
פשש תמונות יפות. תתחדש על התעודת זהות
איך כולם נראים נהנים אבל תכלס רוצים להגיע לאכסנייה..
נכתב במקור על ידי Liron. ניראה מצוין אהבתי את התמונות , איזה כייף לך יש לך ת''ז חח זה לא שימושי כ"כ עדין... נכתב במקור על ידי MaT'U אני פשוט צלם מוכשר אין עליך מתיווו נכתב במקור על ידי WOOOOOOW איך כולם נראים נהנים אבל תכלס רוצים להגיע לאכסנייה.. ישנו באוהלי סיירים כאלה, 3 ילד באוהל
נערך לאחרונה על ידי RoyalFlush; 10-03-2010 בשעה 20:39.
ת"ז זה אחד הלא שימושיים מהרגע שיש לך רשיון נהיגה :] מזל טוב אחי תמונות יפות :]
בברכה PiPi ToUcH7- את החטיבה !
נכתב במקור על ידי PiPi ToUcH ת"ז זה אחד הלא שימושיים מהרגע שיש לך רשיון נהיגה :] מזל טוב אחי תמונות יפות :] ת"ז זה גם ככה לא שימושי נכתב במקור על ידי RoyalFlush חח זה לא שימושי כ"כ עדין... אין עליך מתיווו ישנו באוהלי סיירים כאלה, 3 ילד באוהל כמה לילות? גם לי זה היה.. חרא דבר..
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW ת"ז זה גם ככה לא שימושי כמה לילות? גם לי זה היה.. חרא דבר.. לילה...
מתוך כמה?
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW מתוך כמה? מתוך לילה חחחח טיול סה"כ יומיים (לילה אחד)
נראה טוב
חוקי הפורום