קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 12 דרכים לזהות רוסי (לא משו גזעני)
    על ידי OmeR בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 23-07-2008, 02:41
  2. תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 27-12-2005, 19:46
  3. [מאמר] 7 דרכים לשיפור חילוף החומרים
    על ידי KoChiNi בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 72
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 01:56
  4. 6 דרכים לעשות באנג'י
    על ידי Bigbond בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 19:23
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

דרכים להפגנת DHV

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    It's not over until it's over!

ברירת מחדל דרכים להפגנת DHV

היו הרבה פעמים שהתחלתי עם בחורה ב"אני צריך דעה נשית...."

הלך דבש רק שאני לא ידעתי ממש איך לשלב DHV באותה שיחה איזה דרכים יש להפגין DVH?
    Iverson

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

"ישנם אינספור דרכים שונות ליצור DHV ,רובם,למזלינו,עובדים כמעט על כל בחורה וחלק קטן מאוד מהם יתאימו לבחורות ספציפיות.
    בגלל שאנחנו לא יכולים לקרוא מחשבות,נעזוב בצד את ה DHV'S לבחורות ספציפיות ונתמקד באלה שמתאימים לכולן כמעט.

יש כמה סוגים,אלו שאני משתמש בהם הם :
    1. כמו שאמרת,סיפורים שכוללים בתוכם DHV ,כי אתה לא יכול להגיד לה "היו לי מלא חברות ואני זיין" סתם ככה.
    אני לא אפרט כי בטח כבר קראת על זה אם אתה יודע מה זה.

2.שפת גוף !
    להתחיל עם מישהי דרך הכתף ולא עם כל הגוף אליה (כולל בתוכו עוד כמה דברים חוץ מ DHV ) , להישען אחורה ולא לרכון לכיוון שלה.
    לא להסתכל לה כל היום על השדיים ,תסתכל לה ישירות לעיניים.
    כשאתה מסתכל על מישהי ולאחד כמה שניות היא מסתכלת גם עליך,אל תסיט את המבט,תחייך,ותגיש אליה.

יש עוד ים אבל הבנת את העיקרון,תקרא על זה מאמרים לא חסר.

3.דבר אחרון ,זה חלק מהסוציאל פרופ כמו שאתה עושה עם הסיפורים,רק שפה אתה עושה את זה במעשים.
    למשל אם תיכנס לבר עם בלונדינית כוסית לצידך,כבר כל בחורה בבר תרצה להיות איתך בגלל הערך הגבוה שלך.
    עוד דוגמא זה אם אתה מנהיג בקבוצה מסויימת,זה יכול להיות משהו עוצמתי כמו מנהיג של מדינה,שבט וכאלו דברים ועד מנהיג בקבוצת חברים מסויימת...כמובן שאני לא מצפה שתעלה לבחירות של ראשות הממשלה,אבל זה סתם בשביל שתבין תעניין.
    תראה לבחורה שאתה המנהיג,מה שאתה אומר,זה מה שהולך לקרות ואין על זה היסוס. "

כבר כתבתי את זה...

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    "ישנם אינספור דרכים שונות ליצור DHV ,רובם,למזלינו,עובדים כמעט על כל בחורה וחלק קטן מאוד מהם יתאימו לבחורות ספציפיות.
    בגלל שאנחנו לא יכולים לקרוא מחשבות,נעזוב בצד את ה DHV'S לבחורות ספציפיות ונתמקד באלה שמתאימים לכולן כמעט.

יש כמה סוגים,אלו שאני משתמש בהם הם :
    1. כמו שאמרת,סיפורים שכוללים בתוכם DHV ,כי אתה לא יכול להגיד לה "היו לי מלא חברות ואני זיין" סתם ככה.
    אני לא אפרט כי בטח כבר קראת על זה אם אתה יודע מה זה.

2.שפת גוף !
    להתחיל עם מישהי דרך הכתף ולא עם כל הגוף אליה (כולל בתוכו עוד כמה דברים חוץ מ DHV ) , להישען אחורה ולא לרכון לכיוון שלה.
    לא להסתכל לה כל היום על השדיים ,תסתכל לה ישירות לעיניים.
    כשאתה מסתכל על מישהי ולאחד כמה שניות היא מסתכלת גם עליך,אל תסיט את המבט,תחייך,ותגיש אליה.

יש עוד ים אבל הבנת את העיקרון,תקרא על זה מאמרים לא חסר.

3.דבר אחרון ,זה חלק מהסוציאל פרופ כמו שאתה עושה עם הסיפורים,רק שפה אתה עושה את זה במעשים.
    למשל אם תיכנס לבר עם בלונדינית כוסית לצידך,כבר כל בחורה בבר תרצה להיות איתך בגלל הערך הגבוה שלך.
    עוד דוגמא זה אם אתה מנהיג בקבוצה מסויימת,זה יכול להיות משהו עוצמתי כמו מנהיג של מדינה,שבט וכאלו דברים ועד מנהיג בקבוצת חברים מסויימת...כמובן שאני לא מצפה שתעלה לבחירות של ראשות הממשלה,אבל זה סתם בשביל שתבין תעניין.
    תראה לבחורה שאתה המנהיג,מה שאתה אומר,זה מה שהולך לקרות ואין על זה היסוס. "
    כבר כתבתי את זה...
    זה הקטע רציתי יותר פירוט להפגנת DHV אני יודע את מה שכתבת אבל לא איך ליישם את זה . אתה יכול להביא את המאמרים שאתה מדבר עליהם אני לא מוצא מהסוג שאני מחפש.....
    Iverson

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

זה שניגשת למישי שווה זה כבר DHV.

שפת גוף, טונאליות, לא נידיות, FTC מילולי ולא=DHV.
    זה שפתאום יש לך 3 ממתינות בפלאפון (קרה לי ביום עמוס אחד)=DHV. אפשר להוציא מזה המון דברים עם מספיק שכל.

בעקרון, כל עוד אתה מבדיל את עצמך מהישראלי הממוצע...זה DHV. מכאן זה אתה והדמיון שלך.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי IVERSO3N צפיה בהודעה
    זה הקטע רציתי יותר פירוט להפגנת DHV אני יודע את מה שכתבת אבל לא איך ליישם את זה . אתה יכול להביא את המאמרים שאתה מדבר עליהם אני לא מוצא מהסוג שאני מחפש.....
    תראה,כמו שכבר אמרתי,יש מאות דרכים לשדר HDV.
    אם זה על ידיד לבישת בגדים שמייחדים אותך ואם זה לנשק את המלצרית באמצע הדייט זה יכול להיות משהו נורא דרסטי או נורא קטן...

נתתי לך כמה דוגמאות,אתה רוצה עוד ? תחפש בגוגל...

"את רואה את הבחור הזה שם, דני?, אני עוזר לו בשיפור התדמית שלו, הוא אחלה גבר, אני תכלס עוזר לכל החברים שלי"
    זה DHV די מעפן כי יש בו גם DLV כי היא תחשוב שאין לך חברים שהם גברי אלפא, אבל נראה לי הבנת תעיקרון

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

שמע לספר DHV זה מאד קל. בוא נתחיל מזה שאתה יכול לשקר, fake till u make it.
    פשוט צריך להגיד דברים שקשורים לסיטואציה ולזאת שאתה מדבר איתה.
    סתם דוגמה, נגיד אתה מדבר עם מישהי ואתה קולט שהיא מאד חומרנית, אם אתה אומר לה "הזמנתי את חברים שלי לשתות blue label על חשבוני" זה DHV? אתה מראה כמה שאתה עשיר נניח. אם זאת הייתה איזה היפית הDHV הזה לא היה עובד.
    עוד דוגמה נגיד אתם מדברים על חו"ל, אז תגיד "אני פעם הייתי בX עשיתי שם Y" וזה גם DHV כי אתה מראה שאתה מטייל בעולם, רחב אופקים וכו'.
    עוד דוגמה, מדברים איזה נושא ואז אתה מספר לה איזה עובדה שהיא לא ידעה, זה גם DHV כי אתה משדר שאתה אינטליגנט.

אתה יכול גם לספר DHV בקטע מיני למשל, "החברה הקודמת שלי רצתה שנהפוך ליזיזים אחרי שנפרדנו". זה DHV מטורף כי זה מראה כאילו אתה כלי במיטה, ואז היא ישר חושבת לעצמה בראש "וואי בטח יש לו זין ענק והוא יענג אותי כל הלילה" וכמו שאמרתי FAKE IT TILL U MAKE IT!

אכן זה נושא די גדול

קשר עין חזק - ערך גבוה
    שפת גוף טובה- ערך גבוה
    הוכחה חברתית - ערך גבוה

אני ממליץ לך לקרוא על storytelling (לספר סיפור) ולדעת איך מסיפור אתה יכול לעלות תערך שלך.
    נערך לאחרונה על ידי kobi_af; 17-03-2010 בשעה 03:00.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ

תודה לכל העוזרים אם יש להוסיף תוסיפו
    Iverson

משתמש מתחיל האוואטר של BilleR
    שם פרטי
    ביל
    לייקים
    2
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ♥losing everything, it's be free♥

תראה, תמיד תנסה בכל משפט שלך להוציא טיפה DHV.
    טוב אולי הגזמתי טיפה לא בכל משפט אבל זה דבר פשוט. לפי מה שאני מבין אתה צריך כמה דוגמאות שתדע איך ליישם את זה, נכון?
    "ל-2 ידידות שלי יש יום-הולדת אחת אחרי השנייה, אני צריך עצה נשית"
    יש לך 2 ידידות שמזמינות אותך ליום-הולדת, זה כבר משהו. אתה מתכוון ללכת לשניהם, צריך לקנות לשניהם מתנה, סימן שאתה לא קמצן, גם זה נותן לך משהו.
    "הזמנתי לסרט כמה ידידות, אני צריך עצה נשית" על אותו סגנון, אתה מוקף נשים, אתה לא קמצן, אתה יוצא איתם לסרט. אתה אפילו יוצר אצלה סוג של קינא.
    אני מקווה שהבנתי את השאלה שלך, אם אתה צריך עוד תגיד אני ממציא אותם פה תוך כדי כתיבה מהראש, זה לא דבר מסובך רק צריך להבין את זה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בשביל להפגין DHV אתה צריך להשחיל משהו שמחמיא לך, זאת אומרת לא לומר לה את זה ישירות אני בטוח שאת זה הבנת..

למשל אם אתה מספר לה על ידידה שלך, ספר שהיית איתה ועם חברים/ידידות בבילוי כלשהו ומלא בנים התחילו איתה בגלל שהיא באמת ממש יפה, ואז ישבתם איפשהו וכל החבר'ה והיא לקחה אותך לצד וסיפרה לך שהיא רוצה יותר מידידות ואתה לא רצית בלה בלה בלה..

לא ככה חפיף אבל הבנת את הרעיון, איך זה מראה DHV?
    זה מראה DHV בגלל שיש בחורה שהרבה רוצים אותה ואתה לא, זאת אומרת שיש לך ערך גבוה ואתה צריך משהו מעבר למראה (כי יש לך את זה בשפע).
    *זה גם מראה Pre-Selection על הדרך, מה שיוצר משיכה חזקה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect